Babbel

Märtha kommer hit om typ en timme, ska bli askul att få träffa henne igen. Vi har ju inte setts sen hon åkte ner till Senegal på dansresa under mellandagarna. Vad vi ska göra förutom att prata är en annan femma. Antagligen chokladbollssmet, det brukar sluta med det svarta guldet varje gång vi har en kväll tillsammans. Undrar om vi har allt hemma? Socker och kakao vet jag iallafall finns.

Jag vill vara rik! Jag har fått små impulser att vilja gå och shoppa, det är svårt att göra med minus på kontot och inge pengar från bidraget före jag landat i London. I vilket fall känns det inte så jävla smart att klicka hem en massa skor och korta kjolar på ren impuls om jag ändå ska ut och resa, även om jag haft nog med pengar. Jag vill inte ha tillräckligt med pengar, jag vill verkligen inte ha inga pengar som jag brukar men ibland är det skönt att drömma sig bort och fundera på allt man skulle göra om man hade jättemycket pengar. Det har jag aldrig haft. Eller ok, jag hade det i somras. Sen åkte jag till Beelz och drack, sen flyttade jag hemifrån, sen åkte jag till gotland och brände en hel del för att sen åka ner ett andra varv till Beelz för konsert. Jag kanske inte förtjänar att ha mycket pengar av just den anledningen? Jag spenderar dem på impulsresor till kompisar, eller med kompisar, eller nån söt kjol, eller nåt annat som känns omåttligt viktigt. Jag ångrar i 99.99999% av fallen aldrig mina inköp, men det betyder inte att jag njuter av minneslappar från bankomaten där det står att jag övertrasserat kontot (nu igen) med 70-90 kronor...

Susanne har köpt en helt underbar bok som jag fått låna. The Demons Lexicon av Sarah Rees Brennan, ni borde kolla upp den. Grymt bra hittills!

På söndag har jag fått tillstånd att våldgästa Kalle för att se till att han kollar på Repo. Jag måste dock betala med en kaka, inte mig emot. Om han bara kunde sluta säga "en chokladig kaka. Eller nej, ingen kaka, jag är fet. Men choklad är gott", han låter ju värre än vilken tjej som helst!

Har fått tillbaka min besatthet av nyponsoppa, har druckit upp nästan ett halvt paket på en knapp vecka. Samtidigt känner jag ett omåttligt sug efter kebab. Men det är dyrt. Och jag är pank.

Om Märtha ska vara här om 40 minuter så borde jag nog klä på mig. Hittills har jag bara gått runt i sovtshirten, och jeansen som jag på nåt sätt lyckades dra på mig utan att tänka imorse. Fråga mig inte hur.

Jag måste checka in över internet före jag flyger över till Finaste också, skriva ut biljetten och whatnot. Enda problemet är att vår skrivare hatar mig. Den skriver inte ut var tredje rad och de övriga raderna blir randiga. Kommer ju se jävliggt bra ut. Får försöka sneaka till mig en fungerande skrivare på nåt sätt. Men det stör mig att vår ska hata mig så otroligt. För det är inte patronerna som är slut eller något liknande, det är den som ogillar mig. Resten av familjen är den av någon outgrundlig anledning snäll mot. Dock inte när de skriver ut å mina vägnar...

Coolt, hennes buss är sen. Den skulle kommit 27, nu är klockan 47 och nästa ska gå 57. Hon kanske kommer med den ändå? Man måste ju uppskatta hur stockholmska sundsvallarna är när det kommer till att hantera snöfall. Jag säger inte att de inte kan hantera snö, bara inte när den faller. Och de vill kalla sig för Norrlands huvudstad? My ass. Västernorrland är knappt Norrland, kan inte folk bara inse det och komma över det?

Kommentarer
Postat av: Emelie

Va kul för dig att träffa Märtha igen, hoppas ni får det trevligt =) (Tvivlar dock inte på det, hehe ;P)

Jo, alla skulle vi väl inte tacka nej till att ha överdrivet mycket pengar.. Suckar och drömmer mig iväg...

2010-01-27 @ 18:18:07
URL: http://emeylie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0