Have you ever felt like a plastic bag?

Igår började SNÖ6, fast tekniskt sett så var det bara förspel där varje lag fick presentera sig och man fick dricka vad tusan man ville. Vårt lag heter IQ firrepinne och är klädda i sopsäckar med ballonger på huvudet och vår stolta fana är en fastsydd regnbåge på en pinne.

Vi tävlade i 4 av 5 grenar som de förutspått, ett enda lag (de med en skallig kille) lyckades trä en kondom över ansiktet utan att den sprack över håret så när varje lag slösat ungefär 4 kondomer bestämde sig PM för att gå vidare till nästa lek. Ballongsexet gick inte sådär jättefantastiskt för vårat lag, till skillnad från Thorssa och Jim som juckade på bra och spräckte ballong efter ballong. De vann även grenen där man skulle knyta fast en sockerbit i byxlinningen och jucka upp den i munnen och svälja, vårt lag lyckades få i oss en enda sockerbit och det var inte min. Deras lag ”sober people in denial” vann tävlingen där man skulle stoppa in två tamponger i munnen och dricka ett stort glas vatten, fast jag och Frida vägrade berätta hur man skulle få bort plasten. Tampongtävlingen var riktigt jävla hemsk, de hade köpt fucking maxitamponger! Det var flera gånger det kändes som att man skulle spy och när man trodde att man druckit ur glaset så fanns det fortfarande en halv deciliter kvar.

Sen var det paus under vilken vår flagga blev både stulen och förstörd. Trollaget snodde den, men medans det var ett stort bråk om det så kom en musketör fram och försökte dra loss fisken så att den plötsligt bara hade en söm som höll den kvar. Nu litar inte jag på snubben med lila fjäderboa på skallen. Vi lyckades tejpa fisken så att flaggan skulle kunna fortsätta vara hel för resten av kvällen, men vi funderar på om det inte är lika bra att köpa en ny fisk att sy fast ordentligare.

Efter pausen var det dags för kvällens sista gren, gurklöpning. Stoppa en gurka mellan låren, spring genom rummet, armhävning ner i sirap (mina byxor och min sopsäck är sjukt kladdiga fortfarande), och spring tillbaka där nästa person biter av en bit och sen är det deras tur. På något sätt kändes det inte lika naturligt som det en gång i tiden gjort att stå på knä och försöka få in så mycket kladdig gurka som möjligt i munnen.

Vid 12 idag drar tävlingarna igång på riktigt. Vad vi ska göra vet jag inte mer detaljerat än att supa oss redlösa i snön, tydligen kommer 6an inte bara från antalet grenar man tävlar i utan även från hur många liter phulvin man ska dricka under dem. 60 liter per lag under hela helgen är tanken och vi är bara 8 så det är drygt en ”box” om dagen, med 17%igt äckelvin. Och jag har tenta på måndag. Wish me luck?


Kommentarer
Postat av: Emelie

Ojojoj, va detta låter spännande och jäkligt mysko, haha =P Have fun och lycka till! ;D

2011-03-11 @ 18:11:17
URL: http://emeylie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0