Kalaset

I fredags så hade jag kalas. Det kom fint folk och åt god mat och gav mig fina presnter före vi lekte twister och drog ut på krogen. Jag är fortfarande förvånad över att allas presenter passade så bra in på mig, trots att de var så fruktansvärt olika och Erii störde sig på att de "tillhörde så olika åldersgrupper".
Från Jessica och Erii fick jag en supergullig liten vibrator, från Erii fick jag dessutom "boken om potatis" och en flaska svartvinbärsvodka (om jag minns rätt) som han gjort en jättefin etikett till där det stod att det var Polyjuice potion. Erik gav mig ett jättefint halsband och Pontus kom med en kokbok jag stått och drömt mig bort över inne på bokia. Kix hade hittat en kökshandduk som det står "be nice or leave" på och ett pyttelitet läppglans som luktar godis medans Kalle hade grävt sig igenom leksaksaffärens barbieavdlening tills han hittat en Twilightsparkle-figur ("huvudkaraktären" i nya My Little Pony-serien).
Som om det inte vore nog att det fanns socker så att det räckte och blev över, alla verkade faktiskt trivas med varandra och de flesta var med och lekte med mig. Dessutom blev det härligt blandade samtalsämnen om My Little Pony, matematiska formler, Harry Potter och Shakespeare. Särskilt spännande blev det när flikorna gaddade ihop sig mot pojkarna och sa att Shakespeare minsann var mycket mer lättförstådd än matte och pojkarna vidhöll att så var det inte alls, men egentligen var det nog bara mycket väsen för ingenting.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0