Upp och ner, ner och upp

Jag klarade tentan! Det är - tragiskt nog -  den första tentan på det här programmet jag sluppit göra om åtminstone en gång.. Men yay för en klarad tenta!
För första gången på snart ett år har jag fått vara "frisk" under de två tentor som skrevs förra onsdagen och idag. Men inte längre, jag tror att jag har feber, jag snörvlar som en grisfarm och huttrar som en ... kall sak. Men så sjuk kan jag inte vara, jag orkade ju ändå dansa 2 timmar igår? Eller så var det + nattens (igen) taskiga sömn den sista droppen..
Jag hade tänkt lägga mig och sova middag lite när jag kom hem från provet (det kändes bättre den här gången, men vi får se om det räcker ända fram), men på något sätt har det inte blivit så.
Däremot skulle jag vilja gå och lägga mig nu, men jag måste ut iaf en kortis med Assar först. Sen ska jag gå och lägga mig, det går inte att ligga vaken hela nätterna och sen tvinga sig upp vid 6 på morgonen.
Satte två nya trick igår, det ena är galet fint - när det görs ordentligt. Jag har en del finslipning kvar på båda två, men jag kommer ju åtminstone ut i dem så pass att man ser vad jag gör.~~

Kommentarer
Postat av: Emelie S-L

Grattis, kul att du klarade tentan! =D
Uff, inte kul att bli sjuk, krya på dig nu gumman! <3

2012-12-03 @ 13:35:42
URL: http://emeylie.blogg.se/
Postat av: Olivia

Grattis!! :D Fan vad grym du är!

2012-12-03 @ 17:51:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0