Aint no party like a pole dance party!

Igår kom den äntligen, sommarens mest efterlängtade kväll!
I juni planerades det att vi i slutet av sommaren skulle ha fest i studion med mat, dricka och en massa kul. Och det har verkligen varit en morot som behövts ibland.
Vi blev typ 30 tjejer som dök upp i studion och festade, vissa hade man mer koll på än andra men då alla gillar pole var det inte direkt svårt att klicka. Dessutom körde vi en namnrunda där man fick berätta vad man gått (så att man skulle känna igen varandra även med kläderna på), och göra något trick på stången.
 
 
Middagsdags
 
 
Instagramtävlingen #SundsvallStreetPole avgjordes dessutom - Nina vann första pris och får alltså en limousinfärd plus en gratis 8-veckors-kurs, jag kom på andra plats och fick en tokmysig hoodie, och Stina kom på tredje plats och fick en supermysig uppvärmningströja.
 
Fotona vi vann med:
 
 
 
Gruppfoto! Ni fattar inte vad låren krampade efter att ha suttit där uppe och försökt få med så många som möjligt utan att få med mina ben/rumpa!
 
 
Ingen pole-fest utan pole-kläng~~
 

Som de Insta-nördar vi är så var vi såklart inte helt ifrån telefonerna och det resulterade i att jag avundades en tjej hennes svank-stretchar. Så såklart blev jag tvingad att bevisa hur stel jag är i jämförelse.
 
 
... Tydligen inte så farligt stel längre.
 
 
Även om glaset står betydligt stadigare på Anastasias ryggslut än mitt.
 
 
Framemot 11 när alla var lagom runda under fötterna så begav vi oss ner för gatan till Oscars där Janina fixat ett VIP-hörn åt oss, vilket innebar gratis inträde och att det stod drinkar och väntade på oss när vi kom dit. Plus att vi hade en alldeles egen säkerhetsvakt som körde ut alla som inte var i vårt gäng när de försökte ta sig in, vilket kändes rätt supercoolt. Och framförallt skönt allteftersom folk strömmade in och dansgolvet som vi tidigare hade ägt mer och mer förvandlades till en köttmarknad. Då kunde vi helt enkelt möblera om lite och ha vårt egna lilla dansgolv i hörnet. 
 
 
Nu ska vi bara se till att det blir en lika rolig julfest!
 

Kommentarer
Postat av: Beelzeboss

Fan din bild var ju way coolare!

Svar: Haha tack, men om du går in och kollar taggen på instagram så ser du att hon har sjukt fina bilder med i tävlingen. Nu har jag dessutom länkat till alla tres instagramkonton i inlägget så att man kan kolla så~~
Sikorka

2013-08-19 @ 01:02:34
URL: http://satan.blogg.se/
Postat av: Emelie S-L

Fan va det där låter som en jätterolig kväll! =D Många snygga bilder blev det också! ;D Gruppbilen var awesome, duktigt taget!
Och grattis igen till andraplatsen, det är ju superbra gjort! =D <3

2013-08-19 @ 13:29:32
URL: http://emeylie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0