Pole For Life

Så kom den till slut. Dagen vi väntat, fasat, och längtat till hela hösten. 
Den 7e december var det äntligen dags för oss att ta över Skönsbergs Salonger för en dag. Jag som inte ens hade känt mig särskilt nervös efter genrepet var plötsligt så nervig att jag vaknade 2 timmar före larmet och trodde att jag försovit mig, och mat var inte högt prioriterat det heller. Jag lovar, det tog ut sin rätt efter showen när jag insåg att jag var dyngtrött och vrålhungrig, men så där vid 12tiden när alla tjejer började samlas hade jag inte en tanke på såna världsliga saker.
Trots att det absolut var en av årets bästa dagar finns det inte så mycket att skriva. Vi kom, vi sågs, vi segrade. Typ.
Vi kånkade stolar och bord i några timmar (upp till bevis om att det är en bra träningsform liksom), medans gubbarna skruvade fast våra stänger och kollade ljus och rökmaskiner. Sen blev vi komenderade att infinna oss hos alla duktiga sminköser och frisörer som blivit inlånade för dagen. Det tog några timmar att snygga till närmare 40 brudar som alla hade blivit tilldelade olika stilar. Nämnde jag att alla jobbade helt gratis?
 
 
Till slut var vi faktiskt klara allihopa, och i tid också!
 
 
Låt showen börja!
 
 
Så här har ni numrena i den ordning vi släpptes upp på scenen. Det fanns dessutom massa auktioner mellan våra uppträdanden och allt som allt drog vi in 36000kr under kvällen. Alltså 18000 var till Hjärtebarnsfonden och Cancerfonden
Bilderna är tagna av Diana och finns att hitta här (1,2,3), fler bilder och alla rutinerna finns dessutom på studions facebooksida och riktiga hemsida.
 

Kommentarer
Postat av: Emelie S-L

Alltså låter (och ser ut som) en så jäkla bra kväll! Riktigt synd att jag inte kunde gå! Kul att det blev så lyckat iaf, och grymt jobbat! Du är så jäkla duktig, och ni alla är så otroliga som drog in så mycket pengar till Hjärtebarnsfonden och Cancerfonden! You go girls! =D

2013-12-23 @ 00:17:53
URL: http://emeylie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0