Skitdag

Igår gick jag och lade mig 05.35 för då gick det inte längre att se vad fan det stod. Vaknade nästan 5 timmar senare och satte mig med den där skituppgiften igen. Är det deadline vid midnatt så är det. Dumt jävla sätt att tillbringa en fredag bara.
Så jag står i köket och muttrar om hur elak skolan är när jag fixar frukost när mamma ringer. Assar är hos vetrinären, på morgonen hade han "inte haft ett bakben" och gömde sig under sängen, så hon var på väg till honom och pappa uppe på mottagningen nu. Det låter inte bra, men hon lovar att om han inte får komma hem så ska hon ringa så att jag får komma upp och säga hejdå. 
Lite oroligare än annars så sätter jag mig med skolarbetet och hoppas att hon inte ringer.
Det går knappt en halvtimme före telefonen skriker till. Hon hann inte ens fram. Något om brusten aorta och att hans tandkött var vitt när de till slut gav honom sprutan.
Och världen rasar ihop.
 
Jag har sån ofantlig tur som har Erik. 
Som orkar stå och hålla om mig i gudvethurlänge medans jag bölar.
Som orkar göra te och läsa Harry Potter för mig när jag lugnat ner mig nog för att vara låtsastorr i ansiktet igen.
 
 
 
På något vänster fick jag ändå ihop en text före deadline, men den är skitdålig. Typ gymnasie-G. Hon som har skrivit om samma grej som mig och jag ska ge kritik till på måndag har skrivit jättefint och kommit ikapp maxlängden, och använder alla kemiska reaktioner. Och jag låter som att jag bara förklarar för er vad jag borde skriva om. Vi får väl se hur stort IG jag får...
 
At the moment I just feel numb.
 

Kommentarer
Postat av: Emelie S-L

Nej men gu, va hemskt att det gick så fort, att det inte ens fanns tid för att säga hejdå =( I feel for you honey! <3
Ja vilken tur du har Erik, tur att han fanns hos dig och kunde ge dig stöd och ta hand om dig <3 Och du vet att jag också finns här för dig sötnos, always! <3
Så söt video, gullhunden! RIP Assar <3

2013-05-17 @ 14:14:49
URL: http://emeylie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0