Ffffuuuu

Seminarium om en minut. Igår svarade jag lite grann på de frågor vi skulle titta på. Skrev till och med när det. Och såklart glömde jag alla anteckningar hemma hos mina föräldrar där jag var hundvakt.

this is title yes?

Tydligen ska den här kursen vara fylld av grupparbeten. 
Min grupp ska mötas klockan två och prata om ... något. Jag har ingen aning, Bongkot som har samordnat allt via sms har ingen aning, vi får se om någon av de andra har en aning.

Benbytet

För man måste ju skryta lite grann. Även om jag inte gör poserna riktigt lika snyggt när jag kommer byta ifrån dem som annars ser jag...
 

Insikter

Jag tillbringade helgen med Harry Potter-maraton hos en granne, hur skulle jag kunna tacka nej när de ringer 11 en lördagmorgon?
Det var jag, Ida och Thomas (som höll i det), Santa, två tjejer i Idas ålder och två killar i ... till och med äldre än Thomas. En av dem var 75a, och hade precis lika lätt för att sitta och kolla facebook på mobilen och skrika BACOOOON! som den minsta tjejen på 17 vårar.
Jag vill inte bli tråkig bara för att jag blir gammal, det är en väldigt konstig tanke, men jag vill inte vara som honom när jag är 37. När jag närmar mig 40 så vill jag faktiskt vara "tråkig" - jag vill inte stöta på småflickor, jag vill ha ett fast jobb, jag vill inte bli dumpad av strippor, och om jag ska vara på Harry Potter-maraton (för det vore ju kul) så vill jag göra det för att titta på filmerna, inte för att prata om hur sexig Emma Watson är och skrika om bacon när de duellerar inne på Mysteriedepartementet.
Men jag antar att omvänd åldersnoja är rätt uppfriskande när folk gifter och förökar sig till höger och vänster.

PROGRESS!!!!

Idag så hängde jag faktiskt kvar där jag skulle när jag gick ut i en Flying Peter Pan. Mina stretchar kommer längre och längre ner - om jag är ordentligt varm. Jag börjar få rakare ben i Superman. Och idag lyckades jag äntligen byta ben åt båda hållen i Outside/Inside Leghang!
Bevis kommer sen när jag orkar.
 
^ Flying Peter Pan

Happy working song

Kanske börjar bli dags att dra fram dammsugaren igen.
 
Que: Macho man!
 
 

RSS 2.0