GIVAKT!

Nu har jag varit en duktig flickvän och varit och tittat på de små militärpojkarna.

Det visade sig att de nya hemvärnsnissarna skulle svära soldateden, eller soldaterinran som de så fint kallade den gång på gång.
Jag kom dit och hittade Jens mamma så hon, jag och någon annan tant som var inblandad i hemvärnet på något sätt stod och pratade i väntan på att de skulle dyka upp, åtminstone en halvtimme efter utsatt tid.
Men efter ett tag hörde vi trummor som närmade sig och efter ett tag såg vi hur de kom gående hela gänget med trumslagare, cymbalklangare, fanbärare och sen en massa grönklädda typer.
De små fick ställa sig i givakt utanför kyrkan och ta av sig vantarna. Sen fick de stå där och frysa ett bra tag, jag tror iallafall det var det de gjorde för sen gick jag in och ställde mig på någon strategisk plats bakom alla bänkrader.
Efter några fundersamma minuter kom de inrällande igen, fast nu utan varken marschtakt eller vantar. De tog plats bland de främsta kyrkbänkarna och fick en jävla massa order utskrikna. Stå upp, sitt ner, givakt, aktning och allt vad de nu kan ha hittat på att kalla det.
Två präster och en militärgubbe turades om att prata i mikrofonen och det hela kändes som en tafatt blandning av skolavslutning och gudstjänst, de försökte prata om Gud men det gick inte så bra och de försökte prata till de som var där och jag som utomstående tyckte fortfarande att det var rätt dåligt.
De nationalsångade och psalmade en hel del till paradorkesterns blåsande toner och trumvirvlar och det kändes som att det aldrig skulle vara avklarat.
Det enligt mig roligaste med allt, förutom allvaret, var att precis när de ska få avlägga sitt löfte om att inte tveka att dö för den jordplätt vi kallar Sverige så kom det in ett par i kyrkan. De såg ju att det var något på gång men visste inte riktgt vad. Precis då skriker befälet Givakt! och man hör dunket av kängor som slås ihop. De såg rätt chockade ut. Bättre blev det när samma man reciterade meningen "Gud bevare Konungen och Fädernelandet!" som sedan ekade i hela kyrkan med en mun. Paret vände skrämt på klacken och försvann.
Men seriöst! Är det hela eden? För sen sa de inget mer. En ed på bara en mening är väl lugnt, men att tillkalla paradorkestern, marschera genom staden, inta en kyrka och sedan stå och ockupera den med tråkiga tal och sånger under en timme känns lite väl överdimensionerat. Men det kanske bara är jag?
Och ja, Emelie, Hunnybias är nu med i Härnösands Hemvärn, han saluterade mig på väg ut ur stenbyggnaden.

Det har snöat inatt!

Igår åt jag mer än jag ville. Idag har jag, hittills, ätit precis så mycket som jag velat. Idag är en mycket bättre dag. Dessutom kändes det som att min arbetsintervju med Subway gick rätt bra nu på förmiddagen. Får se vad de själva tyckte sen antar jag men hopept ska ju tydligen vara det sista som överger människan?

Före jag smet iväg för intervjun satte Jens mig på att sitta och sy fast små extra tyglappar med tryck enligt strikta regler på hans militärjacka. Jävla fruntimmer göra! Och ändå kände jag mig lite fruntimrigt upprörd över att han tydligen själv inte tyckte sig kunna tillräckligt bra.
När jag kom tillbaka var dock allt påsytt med, numera, svart tråd och stora hafsiga stygn. "Haha älskling, jag syr 10 gånger så fort som dig". Om det var så där det skulle se ut hade jag fan kunnat fixa det på 5 minuter medans jag gjorde något helt annat samtidigt. Nåja, mindre kärringgöra för mig om inte annat.

På tal om fruntimmersjobb har jag och Märtha en genialisk plan som ska skrida till verket ASAP. Tills vidare får vi bara känna oss för när det kan tänkas vara och planera lite mer in i minsta detalj...

Vid 1 tror jag att det var så skulle Jens och de andra militärfjantarna ut och gå genom satden. Jättespännande. Verkligen, jag lovar att jag är stolt över min pojkvän för att han kan gå i ett led som har likadana kläder på sig. (Förlåt älskling men du skulle tycka det var precis lika trist att se mig på en dressyrtävling.)
Men eftersom det har snöat en massa nya härlig snö över den gamla, nertrampat hala snön så har han lovat att någon säkert kommer att halka till och eftersom de bär på bajonetter finns det ju ändå en viss underhållningspotential...

Ostkaka - Viktiga saker

Jens hävdar att man äter ostkakan ren medans jag kräver att få hallonsylt och vispad grädde till min. Susanne var ingen bra domare eftersom hon inte äter det...
Vad säger ni, hur ska man bäst äta sin ostkaka?


Japp. Hon har gjort det igen.

Bara för att jag har tråkigt ska jag nu uppdatera min blogg. Bara för att.
För jag har tråkigt. Riktigt tråkigt.
Roa mig?


Take the Villain quiz.

Att prata eller inte prata, det är frågan.

Sitter och pratar med Kix.
Ska man berätta om GotlandsA för Älskling?
Jag vill att han ska få veta men samtidigt är jag så rädd. Inte för att berätta för honom utan för hur han skulle reagera. Om han skulle må dåligt av det så vill jag ju inte riskera att berätta det. Han ska inte behöva må dåligt över något så gammalt som A....
Kix hävdar att det var det sötaste hon hört. Hon är knäpp. Men jag älskar henne ändå.
Nu diskuteras fårdräkter och bananflugor.

HoppasHoppasHoppasHoppasHoppasHoppaHögtHoppasHoppasHoppasHoppas

Jag fick just ett samtal som ledde till x antal skutt i köket under vilka jag riskerade att slå sönder mitt huvud mot taket och sen en lååång härlig dusch bara för att fira. Jag ska på arbetsintervju imorgon klockan 10:30. Håll tummarna för att jag inte gör bort mig lika mycket som vanligt!
Vad kan man svara som låter bra fast det är ärligt??? Vad ska jag knipa käft om och vad ska jag ha på mig?

En halv tekopp senare

Gårdagen var kaotisk med ilskna människor överallt. Jag vet att jag inte fungerar som de flesta andra men att bli utskälld till höger och vänster för att man har mindre aptit än vanligt känns grymt bortkastat. Jag fattar väl också att det är lite med 4 tuggor middag, men får man inte ner mer än så ska man väl inte behöva trugas och luras i mer än så? Tack och lov tvångsbeställde de ingen pizza åt mig.
Mao fick nåt läskigt över sig när hon fick höra att vi blivit tillsammans... Att ingen hade lyckats berätta det för henne än? Tillochmed Tidda visste ju tydligen?
Hittills har dagen spenderats i sängen med alldeles för få bloggar att läsa så för att fördriva tiden ytterligare har jag varit tvungen att sätta igång en tvättmaskin och fler lär det väl bli. En halv tekopp är hittills uppdrucken och idag känns verkligen som en te-dag så det lär väl bli några tiotal muggar till före Jens kommer och hämtar mig efter jobbet.
På fredag är han min bara min och då ska vi tydligen passa på att åka ner till Birsta för julhandel och gå i alla hans butiker för där har han inte fått tillräckligt med tid än?
Subway tänkte vara klara med sina intervjuer tills på måndag så man får väl hoppas att de här av sig snart (idag/imorgon). Det skulle vara så sjukt kul att få jobba där!
Nej, som vanligt är det ett trist inlägg men det är ni själva som valt att klicka er in här. Vill ni läsa något roligt så ska ni gå någon annanstans.

Sömntutans komihåglapp

Han har redan fixat en julklapp åt mig. Jag tror jag måste göra slut, om inte annat över julhelgen....

Idag är det avstamp på arbetsförmedlingen som gäller. Ska bara komma ihåg att skriva ut annsökan före jag går dit.

Dear Santa

Jag har alltid lika stora problem med julklappar varje år. Den enda lätta klappen är Assars, beroende på min ekonomi när alla andras är fixade får han lösgodis för hundar, ben eller kanske tillochmed grisöron. Kan inte alla vara lika enkla att få nöjda?
På något mirakulöst sätt lyckades jag hitta en bra klapp till föräldrarna som jag fick Johan att betala hälften för (+20 extra kronor när jag tittade på kvittot en gång till men vi kallar det fraktkostnad).
Vad Johan ska få är alltid lika jobbigt men något kommer man alltid på.
Emelie ska ha något bra för 50 spänn och sen ska jag göra en present till någon på julkulet som lotten får bestämma.
Och Jens då? Vad ska min pojkvän, som påstår sig ha lika grava problem med presenter som jag själv, få?
Hans direkta svar på vad han önskade sig var en sexorgie med mig och mina 4 kloner. Sen ändrade han sig till någonting för max 100 kronor, jag tror inte att jag fixar fram ens en bra klon för det priset...

Nyvaken

Ja så blev det. Bara för att jag hade så omåttligt tråkigt så somnade jag efter duschen och sov igenom middagen. Smidigt värre.
Ute på köksbänken ligger mängder av frukt och grönsaker, hur gott det än luktar från bordet så ser det verkligen mer inbjudande med alla de där färgerna istället för kött och god sås... Just nu är jag inte hungrig så vi får väl se vad det blir, men jag hoppas verkligen att jag får vara den som äter upp mest av alla goda färger på bänken!
Fick sista lönebeskedet ever från IB idag, 2155 kommer in imorgon och för en gångs skull hade jag faktiskt något alls kvar på kontot. Tänk, jag kanske äntligen har växt upp!
Snart borde Jens vara klar, jag har för mig att han sa klockan 8... True Blood väntar på hans dator!

Spam

Japp. Det är precis vad det här inlägget är för något.

Jag har fruktansvärt skittråkigt men orkar inte ta mig för att göra något åt det. Jag ska slutkontrollera min Subwayannsökan men just nu tar det emot att ens öppna filen.

Men vad jag ska skriva här för att dra ut på tiden har jag ingen aning om?
Det händer ju inte direkt spännande saker i mitt liv. Dagens största händelse har väl varit telefonsamtalen från Jens när han haft som tråkigast på jobbet... Kiss och bajshumor på hög nivå eftersom han tydligen är på reningsverket för att svetsa fiber idag. Mognad är som sagt överskattat och vad betyder 6 år när allt kommer omkring?

Jag skulle kunna tvätta, baka något, duscha, skriva cv eller sova. Just nu har jag ingen aning om vad som verkar roligast men allt utom det här känns lockande....

Stackars Jens, vad har han gett sig in i?

Studsboll var ordet.
I torsdags ställde jag till med en så jobbig scen att han tog ledigt under fredagen för att försöka blidka mig. (Det avr iallafall så jag tolkade det?)
Och idag har jag tillbringat dagen med att, tillsammans med Camilla, städa hela hans lägenhet för att göra honom glad.

Jag måste vara den absolut jobbigaste flickvän man kan hitta, vilken tur att han hittills verkar kunna förlåta det.
Trots att jag lämnade honom igår natt för att springa iväg till Bittens med Camilla igår kväll, bli stött på av en aspackad blondin som såg ut att vara 16 (First time ever att en tjej gjort något liknande mot mig!) och sen komma hem och lukta rök och alkohol. Vilken tur att jag inte betedde mig lika påverkat som Camilla åtminstone, då antar jag att det hade varit lite drygare för honom. Man vill inte dras med två redlösa tjejer med hårfärgningsmedel och sexskämt i högsta hugg.

Imorgon har vi varit ihop i 2 veckor och stackaren har redan tvingats utstå betydligt mer dramatik än någon annan av mina pojkvänner. (Och ja, då räknar jag med att dumpa Joel och kasta cola på Jonathan.)

Nu ska jag bara hoppa in i duschen och hitta lite roliga tantkläder så bär det av till Älsklings lägenhet igen.


Arguh!

Hon är så sjuuukt snygg! Och jag godkänner villigt hennes klädsels storlek.
Men WTF! Hon rör sig som en fjollig och korkad 8åring, fast rösten avslöjar att hon är äldre än så. Men talang? Nej verkligen inte!
Hädanefter ska jag bara se videos med henne på mute! Eller möjligtvis överrösta hennes röst med ljudet från nån porrfilm.

Yes Master

Jag har inte tänkt särskilt mycket på att Jens är 6 år äldre än mig. Jag har inte ens märkt av att han skulle vara kåtare än annars om jag någon gång får för mig att klä ut mig till ditt eller datt. Men idag har jag lärt mig något nytt. Idag fick jag höra att inte nog med att han gillar age play så gillar han när tjejer klär ut sig, helst till skolflicka eller liknande. Så nu är frågan, vad kan jag klä ut mig till för att göra honom så avtänd som möjligt? Det jag kan komma på som skulle funka bäst är utan tvekan att klä ut mig till tant. En sån där luden liten tantbasker i ljust, urblekt rosa, ett par fula nylonstrupor i knähöjd, trist kjol och blommig blus. Gissa vem som skulle få sex då! Problemet var ju just det att jag la fram förslaget. Hans svar var att jag helt plötsligt skulle vara tvungen att ta av mig mer än bara jacka och vantar innanför dörren...


Nytt jobb?

De där jobben i England låter ju helt chanslösa. De har hört av sig för att fråga efter vidare erfarenheter men när man svarat på det har de frågat vilket jobb man sökt till. Idioter.

Men nyss fick jag ett samtal från något främmande Sundsvallsnummer. En tjej från Eniros callcenter som ringde och ville snacka. Hon lät jättepositiv och sa att de skulle höra av sig igen om det blev aktuellt med en intervju. Hoppas hoppas hoppas! Jag vet att jag sagt aldrig mer callcenters, men då har jag ju menat de som tränger sig på folk, inte de som hjälper. Men comhem går bort eftersom de hjälper men samtidigt försöker pracka på folk.
Jag vill ha något att göra igen! Jag hoppas verkligen att de hör av sig om en intervju. Håll tumarna för mig?


Filmkväll

Vilket kap jag har gjort va? Han är så otroligt förstående att vi faktiskt ska titta på Team America redan ikväll. Jag vinner och ingen mer torrperiod!

Jag har tråkigt

Dina poäng avslöjar vid vilken ålder du kommer gifta dig.

[x] du vet hur man kokar kaffe
[ ] du använder dig av en kalender
[ ] du äger mer än ett kreditkort
[x] du vet hur man byter olja i bilen
[x] du tvättar dina egna kläder
[ ] du röstar
[x] du kan laga mat själv
[ ] du tycker att politik är intressant
TOTALT:4

[x] du kommer till skolan/jobbet tidigt varje dag
[x] du har alltid en penna på dig
[ ] du har aldrig fått kvarsittning
[ ] du har glömt din egen födelsedag minst en gång
[x] du gillar att gå ut och gå själv
[x] du har tittat på pratshower
[ ] du dricker kaffe minst en gång i veckan
TOTALT: 4

[x] du vet hur man diskar
[x] du kan räkna till 10 på något annat språk
[x] när du säger att du ska göra något så gör du det
[x] dina föräldrar litar på dig
[x] du kan klippa gräset
[x] du kan få vuxna att skratta utan att skämma ut dig
[ ] du kommer ihåg att vattna blommorna
[x] du pluggar när du måste
[ ] du slöar inte i skolan/på jobbet
[x] du kommer ihåg att mata dina husdjur
TOTALT: 8

[x] du kan stava till "erfarenhet" utan att kolla upp det
[ ] du tränar regelbundet
[ ] människorna på starbucks vet vem du är
[ ] din favoritmat är hämtmat och restaurant
[ ] det första du gör på morgonen är att få i dig coffein
[x] du kan gå och handla utan att köpa något du inte behöver
[x] du förstår politiska skämt första gången de sägs
[x] du kan skriva snabbt
TOTALT: 4

[ ] du har förstått att vädret ändras för varje timme
[ ] dina enda vänner är från din arbetsplats
[ ] du har varit på ett tupperwear party
[x] du har förstått att ingen tar dig seriöst så länge du inte är över 25 och har ett fast jobb
[ ] du har fler räkningar än du kan betala
[ ] de flesta av dina vänner är äldre än du
[x] du kan säga nej till att stanna uppe hela natten
[x] du använder internet varje dag
[x] din garderob har inte rensats på ett tag
[x] du kan läsa en bok och faktiskt avsluta den
TOTALT: 5

TOTALT: 25

Bara 6 år kvar??? Fast i och för sig... Precis som alla andra små flickor är allt utom brudgummen planerat in i minsta detalj....

Månen bor ovanför mitt hus

Fick ett sms från Jens som tyckte att halvmånen var jättefin.
Jag kan ju inte svara att jag håller med utan att ha sett den så genast rusar jag runt hela huset för att titta genom fönstren. Ingenstans!
Månen finns ingenstans.
Jättekul Jens, du såg att månen var precis ovanför vårt hus så att jag inte kan se den och därför försökte du få mig att springa runt och se galen ut.


Precis som Sailor Moon har jag alltid månen bakom mig precis så att man inte ser...

Puppetmaster

På något sätt har mitt sexliv nu hamnat i händerna på dockor. Jag tror det grundade sig i att jag och Susanne gick och citerade Team America och på så sätt fick höra att Jens aldrig har sett den filmen. Han har alltså missat den bästa sexscenen genom tiderna.
Fråga mig inte hur men helt plötsligt hade jag skämtat om att jag skulle sexvägra tills han sett filmen och bara sådär antog han utmaningen. WTF?! När blev jag så korkad att jag var villig att offra mitt sexliv över en jävla film???

Team America - Fuck Yeah har nu blivit Team America - No Fuck.
Inte bra.


Moodswings

Nu snöar det inte längre utanför fönstret. Enligt älskling har det istället börja regna. Dumma väder som bara förstör min julstämning!
Om 2 timmar ska jag vara på arbetsförmedlingen och se förståndig och väluppfostrad ut. En tanke är att alltså gå och bli lite blöt i en timme. Gossip Girl får vänta tills mötet är klart, det är straffet när man laddas ner för långsamt.
Jag vet egentligen inte alls vad jag ska dit och göra förutom det att man tydligen måste dyka upp en gång i veckan för att få ersätting sen nån gång. Men å andra sidan så fick jag hem mitt arbetsgivarintyg igår så jag kan ju iallafall lämna in det och se ut som att jag har lite koll på vad som händer iallafall. Hur svårt det än är för någon som mig.
Och jag önskar verkligen att min jävla bula på höften kunde försvinna snart, det har faktiskt gått 3 dagar nu och jag är less på att Jens inte kan tafsa ordentligt utan att jag ska skrika till, det blir så lite sex då.

Youtube

Min dator vill inte idag. Är den ensam om att youtubestrejka? Jag kommer inte in på sidan och jag kan inte se videoklipp i folks bloggar. Mycket frustrerande.
Give me hope or give me a hand?

Ute i god tid

Det snöar utanför mitt fönster. Idag också, och jag blir snäppet mysgladare för varje gång jag tittar ut.
I ett infall så satte jag mig för att lyssna igenom nedladdade album och hittade en julskiva som följt med en discografi, den kändes ju lite malplacerad att klicka igång i somras så den har legat där och väntat på mig. Men nu jävlar!
Snön faller, visserligen inte stillsamt och vackert/poetiskt, men den faller ändå. Jag har fixat den första julklappen och om vi lyckas genomföra Julkulprojektet så betyder det att jag bara har 4 klappar kvar att fixa ihop.
Jullåtarna är faktiskt riktigt bra trots att en åkte direkt i papperskorgen. Ska kanske slänga in de redan befintliga jullåtarna i mixen? Men samtidigt kanske det blir för mycket för tidigt?
Julstämning har jag iallafall. Fast jag ska släpa iväg mig till arbetsförmedlingen idag för att förtjäna mitt eventuella bidrag om 3 månader.Jag läser alla välskrivna bloggar sen, här har ni min halvdana...

Jag tänker försöka att inte fastna framför datorn idag så jag skriver så snabbt som möjligt.
Firandet av Kix var hur mysigt som helst! Vi var 5 stycken, Kix, Susanne, Märtha, Anette och Jag som samlades för att laga middag, äta tårta, prata om allt mellan himmel och gjord, dansa och titta på film.
Snön har fallit igen och nu är den kanske tillochmed här för att stanna! Ute i bushen var det ungefär 1½-2dm och här inne i stan är den iaf 5cm djup, ibland upp till 15cm. Heja snön!
Med anledning av den nuvarande färgen om man tittar ut genom fönstret så ska jag, så snart jag skrivit klart det här, gå och fixa ett par nya vinterskor. Tar jag med mig de gamla och visar på dragkedjan borde det lösa sig även om de nu inte längre säljs. Men de såldes ju fortfarande för en månad sen så vilka är de att döma? Kanske hittar ett nytt par att trivas med i vinter för de förra var ju bara onödigt elaka som skulle paja hela tiden...
Jens har äntligen fattat att han ska lyssna på sin kropp så iallafalll idag ligger han hemma och vilar upp sig. Mer Jensgos åt mig!

Effektivitet

Sitter fortfarande i sängen och blöder. Borde duscha nu när jag äntligen skickat in 8 ansökningar, även om 2 var andra än de jag blivit tillsagd att söka...
Men min nacke gör ju så förbannat ont att jag inte vill röra mig alls.

Where the action is

Kom hem strax efter 7. Vaknade vid halv 10 och läste precis klart på bloggkoll.
Ute har det snöat praktiskt taget hela dagen och nu är det ändå relativt djupt där ute. Jens har åkt runt och sladdat i sin bil halva dagen och nu ska han vara borta och leka militär hela kvällen tills 11tiden. Dumma han som inte är här och gosar med mig eller ens nördar våra serier tillsammans. Inser ni att vi fortfarande inte har tittat på senaste avsnittet av True Blood än? Det kom ju ut i måndags!!!
Nu när jag har roat mig färdigt på internet för ett tag innebär det dessutom att jag måste ta tag i mina löften och skriva ihop ansökningar till 8 olika jobb. Annars får jag inte börja ta emot bidrag för min arbetslöshet om 3 månader.
Som ni hör har jag ett väldigt händelserikt liv. Jag vill vara ute och leka i snön men först måste jag leka vuxen och söka jobb, blärk.

Jag ber om ursäkt för föregående inlägg, gissa vem det var som skrev det?

Trots att vi bara hade en sittplats på 21:a raden så förhindrar det inte att jag hade en fantastisk kväll som resulterat i att jag fortfarande har fruktansvärt ont i min nacke! Helt otroliga var de!
Men jag antar att jag ska berätta om hela resan.

I onsdags så satte jag mig på bussen och sedan på tåget ner mot stockholm tillsammans med Märtha.  Till skillnad från många andra på vårat tåg så syntes det antagligen inte alls varför vi skulle ner, vi var inte ombytta än och resan tillägnades allmänt prat och fikande av mackor, tigerkaka och varm choklad. Mycket metal.
Efter Uppsala kunde man börja ana vad vårat syfte med resan ändå var efter att vi en åt gången bytt kläder inne på tågtoaletten med det blöta golvet. Inser ni hur små tågtoaletter är? Inser ni hur extra små de är när väskan står på toalettstolen och man själv måste sitta på handfatet för att inte få strumporna genomdränkta av vad det nu var på golvet?
På T-centralen möttes vi upp av Victor som forslade med oss för att köpa åkremsor och såg till att vi hamnade på rätt perronger för pendlarna. Efter en alldeles för lång resa i närheten av två fjortisar så var jag äntligen framme i rätt förort och började vänta på min värd. Efter ett tag dök det upp en stor sak i mörk rock - gotcha! Men oj så besviken jag var på honom jämfört med hans blogg! Nog för att jag visste att han överdriver i sina texter om våldtäktsfantasier och planerade skolmassakrar, men att han skulle se så rädd och besvärad ut när jag skämtade om knivhuggningar och sex hade jag verkligen inte väntat mig. Hem till honom kom vi ändå och väl där började jag min vanliga rannsakan av rummet.
Han hade visserligen inte så jättemycket att titta på så det var snabbt avklarat men ändå hann han bli upprörd över att jag stod i sängen för att titta på bilder på väggen, känna på hans svärd, gå igenom tidningar samt plocka fram 3 leksaker; planet från Luftens Hjältar med Baloo och fripassageraren Batman, en modell av Dödsstjärnan som man kunde öppna och där hitta gubbar att leka med samt ett väldogt slitet gosedjur. Alla tre ordentligt begravda under centimetertjocka lager av damm.
Efter en tallrik med plättar och ett telefonsamtal där pojkarna fick ta över snacket bestämdes det ändå att jag skulle möta upp med de andra två på centralen vid 7 för att sedan ta oss gemensamt till hovet. Vid bussen hittade han en gammal klasskompis från högstadiet som han lämpade över mig på. Där har vi någon som iallafall kunde haka på! Trots sitt först buttra intryck så hade han inga problem med att uppskatta mina, ibland morbida, tankebanor och skämt hela vägen in till stan.
När vi kommit fram till konserten var Children of Bodom redan i full gång och fy fan vad sköna de var att se på! Bara bra låtar och frestande moshpits nere på golvet! Tyvärr varar inte allt för evigt och trots att jag inte ville det bytte de efter ett tag plats med det andra förbandet, machinehead. Nog för att det var de som fick fram de allra häftigaste pitsen, men jag kunde fortfarande inte uppskatta varken deras musik eller ljusshowen som mer kändes hemmahörande på ett discotek. Efter långt om länge kunde vi äntligen höra hur kvällens stjärnor började soundchecka där bakom skynket och jag vet inte hur många gånger man hann börja skrika efter dem, göra vågen och allmänt jubla men till slut släcktes lokalen äntligen ner och jublet hotade att krossa oss i hopsamlad och koncentrerad lycka. Showen var fantastisk, låtarna för evigt underbara, stämningen otrolig och mellansnacket gjorde oss bara mer upphetsade. Det var som det perfekta sexet. De älskade med oss och vi älskade med dem och alla älskade med varandra, det var en helt underbar musikorgie! No offence till er som jag haft sex med, men jag har fan aldrig varit så kåt i hela mitt liv. Vem kunde ana att jag skulle tända på att se en maskerad man sjunga och hoppa upp och ner?
Jag fick skjuts hem från konserten och in på småtimmarna låg jag fortfarande i deras musikaliska lyckorus och smsade med Jens här hemma.

Dagen efter följde jag med till skolan i väntan på att Märtha skulle vakna och höra av sig. Beelz var inte riktigt lika förskräckt av saker jag sa efter att ha hunnit smälta det under natten(?) men å andra sidan tror jag att jag hunnit lugna ner mig en smula också. Men det gick snabbt över när jag tröffade Linnea. Vi var genast igång och diskuterade livligt om sex och allt vad det innebär före det var dags för mig att vinka hejdå och bege mig iväg för att möta upp med sjusovaren. Vi åkte in till gamla stan där vi satte oss på ett fik och beställde in scones och te. När vi fikat färdigt hade det dock gått så lång tid att vi bestämde oss för att åka direkt till centralen när Victor slutit upp med oss ännu en gång. Där satte vi oss på ett nytt fik för att han krävde sitt kaffe och nu diskuterades inte längre nackont och politik utan kom som vanligt in på religion som övergick i politiksk debatt.
Hela resan hem satt vi och pratade om, hör och häpna, sex! Varför vet jag inte riktigt men det var tydligen det absolut intressantaste ämnet vi kunde ha mellan stockholm och sundsvall.... Hoppas bara att de andra på bussen inte var lika pryda som Beelz för då måste det ha varit riktigt jobbigt för dem....

 Leksaker!
Bättre bilder än så här får man tydligen inte på den pojken om han är nykter eller vaken...
 Och från det här avståndet får man inte heller så bra bilder även om ögat såg helt ok...

Beelzeboss!

<3 satan.blogg.se!<3 satan.blogg.se!<3 satan.blogg.se!<3 satan.blogg.se!<3 satan.blogg.se!<3 satan.blogg.se!<3 satan.blogg.se!<3 satan.blogg.se!<3 satan.blogg.se!<3 satan.blogg.se!<3 satan.blogg.se!<3 satan.blogg.se!<3 satan.blogg.se!<3 satan.blogg.se!<3 satan.blogg.se!<3 satan.blogg.se!<3 satan.blogg.se!<3 satan.blogg.se!<3 satan.blogg.se!<3 satan.blogg.se!<3 satan.blogg.se!<3 satan.blogg.se!<3 satan.blogg.se!<3 satan.blogg.se!<3 satan.blogg.se!<3 satan.blogg.se!<3 satan.blogg.se!<3 satan.blogg.se!<3 satan.blogg.se!<3 satan.blogg.se!<3 satan.blogg.se!<3 satan.blogg.se!<3 satan.blogg.se!<3 satan.blogg.se!<3 satan.blogg.se!<3 satan.blogg.se!<3 satan.blogg.se!<3 satan.blogg.se!


And off we go

På 3 timmar har jag nu hunnit med att duscha, baka en tigerkaka, fixa en övrig matsäck, packa klart det sista, tvinga mamma att locka håret, äta frukjost och läsa ikapp mig på bloggkoll. Är ni inte stolta över mig??? Jag är det om inte annat.

Snart är det dags att gå iväg till bussen och sen är det bara några timmar kvar tills jag och Märtha kliver av tåget nere i fjollträsk.

JAG SKA SE SLIPKNOT IKVÄLL!!!!

Min Magnifika MirakelMärtha

Hon har fixat alltihopet och vi får ändå vara med och ta åt oss äran! (läs: betala men who cares?)
Hon är bäst helt enkelt och jag börjar tvivla starkt på att jag någonsin skulle ta mig för att göra grejer om jag inte haft henne i mitt liv.
Jag önskar bara att hon förstod hur duktig hon faktiskt är....


Om 5 minuter sa Jens att han borde vara klar med vad det nu var för mötesfjoff han skulle på...

Titta, jag kan sammanfatta en hel dag!

Fikade med Karin. Hon var nyttig med en matig sallad medans jag tröck ner wienerbröd och söp choklad, som vanligt alltså.
Pojkar och flickor diskuterades före vi kastade oss iväg till bibliotekets trådlösa internet för att titta på Ouran. Dessutom fick jag reda på att min älskade Susanne har smugit bakom min rygg och skaffat en blogg utan att säga något om det! Hur understår hon sig??? Nu är den iallafall genomläst, omtyckt och bloggkollad. Haha you can't fool me!~~

När jag kramat Karins bröst hejdå så drog jag iväg till arbetsförmedlingen för att erkänna hur tragiskt arbetslös jag numera är. De lovade att inte hånskratta allt för högt till mitt CV och gav mig en hel bunt med jobb att söka, allt från 5h/veckan på någon klädaffär i sundsvall jag aldrig hört om till stallhjälp i ett brittiskt tävlingsstall.
Får se om det blir någon ordning på det här snart...

Tog en sväng förbi IB för att beställa arbetsgivarintyg som ska finnas att hämta redan imorgon. Och jag är glad att jag bestämt mig för att sluta! Redan när jag rundade sista gathörnet för att se byggnaden kände jag ångesten byggas upp och jag var tvungen att mantra att jag är inte här för att jobba, det kändes lite fånigt men så är det...

Nu ska jag bara skicka in mina ansökningar till Ams och sen är det senaste GG som gäller!

Tidsbryderier

Imorgon bär det av ner till hufvudstaden. Klockan 11 går min buss ner till Sundsvall varifrån jag sen ska ta tåget med Märtha.
Det är jag som står för matsäcken och nu är frågan om jag ska baka tigerkakan idag eller om jag hinner det imorgon?
En annan fråga som jag gärna får svar på är om jag hinner byta om efter att jag kommit fram eller om det är lika bra att byta om på en tågtoalett?
På morgonen kommer jag att ha lite drygt 3 timmar på mig. 1 timme är självklart vigd åt att stå i duschen och ytterligare en halv timme för att fixa mackor och dryck, ja jag tar i överkant men det är säkrast så. Då booorde jag väl hinna baka? Men samtidigt vet man ju faktiskt aldrig, det kanske är lika bra att spexa i köket redan idag?
När vi kliver av tåget på T-centralen kommer vi att ha 4 timmar på oss före konserten, det vill säga 3 timmar före vi ska stå i kön in. Under de tre timmarna ska jag ta mig ut till Väsby, träffa Beelz och äntra hans boning. Hinner jag bekymra mig om att byta om då? Antagligen inte.... Tågtoalett it is!

Och ja, det här är mycket mer skrivet för mig än någon annan.
Nu ska jag se om det finns något som kan få fungera som frukost idag.

Grattis alla modebloggar

Ni har faktiskt ett intresse av den annons som just nu bestämt sig för att finnas på bloggkoll.
Den försvinner inte ens när man klickar fram den!Jag är inte intresserad av H&Ms nya pricktastiska kollektion! Måste den här annonsen verkligen ligga i fältet med alla nya inlägg jag finner spännande???

Vi löser det där med dagar nästa månad istället

Förra veckan tog jag mod till mig och berättade att jag var kär. Förra helgen erkände han att han kände likadant men ändå har jag inte fattat att vi är ett par förrän i söndags. Är det jag som är patetiskt seg eller var det faktiskt då vi blev ett par?


Jag stod och skalade morötter medans han stod bakom mig med en godisskål och då och då lirkade in en fladdermus eller gummibjörn i min mun. Jag slängde ur mig att I love bats  och fick svaret I love you. Engelskan har inget mellanting och dessutom var det ju faktiskt inte på svenska! Så det så! Men ändå smög sig rysningarna genom tårna och upp till nackhåren, och drog med sig mungiporna uppåt på vägen.


Hans mamma bjöd över oss för att käka lasange på kvällen och hans formulering i vad jag borde skriva till mamma för att jag inte skulle hem var att jag "skulle till svärföräldrarna på middag". Det är ju enklast formulerat så? Lägg inte så mycket vikt i det. Vi är fortfarande inte ett riktigt par, tror jag?


Relationer till människor diskuterades. Han kallar mig för sin kudde och jag påpekade att jag minsann var hans gosedjur i början. Han kallar det uppgradering men jag värderar Teddy över Kuddar? Då blev jag hans sötnos istället.
Men vad kallade jag honom för då? Sovkompis. Men han ville ju vara min älskling! Min alldeles egna, jobbiga, jävla älskling.
Det blev gladblött under ögonen som han aldrig fick se.


Det där med veckodagarna är svåra grejer....

Precis som Dudley kan jag veckodagarna utifrån vilka program jag ska titta på då. De dagar utan program är alltid lite extra svåra, men nu har jag ju fått nåt om bakfoten ändå.

Måndag: True Blood, (Simpsons, American Dad,) Family Guy
Tisdag: Gossip Girl och House
Onsdag: Nada
Torsdag: Nada
Lördag: Det är nånting som kommer här som jag tycker om men jag är korkad nog att aldrig minnas..
Söndag: Merlin och Detroit Metal City

Men idag, måndag, fick jag för mig att det var tisdag. Heltövertygad var jag, så jag sätter igång GG på nedladdning och inte förrän avsnittet är nere inser jag att det är det som kom förra veckan. Vilka as som inte lagt ut det nya än!
Jaha, visst ja, det kommer inte ut förrän imorgon.
Jag tar tillbaka alla fula ord?

Planering är A och O

Det är vad jag har fått höra från upplysta och framgångsrika människor.

Min dagsplanering när jag kom hem såg ut så här:

Gå på toa
Gå och lägga mig igen
Frukost
Duscha
Kolla alla bloggar på bloggkoll
Gå på promenad eller gå ut och söka jobb
Gå hem till Jens

Det jag har gjort idag sen jag kom hem vid 7 är:
Gå på toa
Gå och lägga mig
Bli väckt av telefonen
Ringa upp Kix som hann lägga på precis när jag svarat
Prata läääänge med Kix samtidigt som jag äter frukost och börjar gå igenom bloggkoll
Fastna på MSN

Vid det här laget hade jag tänkt befinna mig på en spontan arbetsintervju eller långt borta i tjottahejti. Inte i min säng utan ett skyddande lager deo under armarna och smutsigt hår.
Det kanske är därför jag inte är lika framgångsrik som de som följer sina planer?

Ding Dong The Witch Is Dead

Siw, min chef på IB, dog i en hjärtinfarkt i torsdags.
Jag vägrar fortfarande komma tillbaka dit, men jag kan inte hjälpa att jag undrar hur det kommer att bli utan henne där?

BarnkorsordÄr det bara jag som ser vad den där flugan tänker om den stackars larven?

Min Älskade Pimp Blir 19 Idag!

GRATTIS KIX!!!
Du vet att jag älskar dig och för alltid kommer vara din bitch.
Efter noggrant övervägande har jag fått ner bildalternativen till ett två foton av dig, ett när du var en trött 17åring och ett när du var en nyfiken 18åring... Du får välja själv vilket som stannar men tills vidare lägger jag ut båda.

 

(fast när jag ser bilderna här känns det som att trötta du blev bäst?)

Och här är den bild som Kix själv utlovat!


Titta en till lista, om musik - igen! O_O

1.Sätt igång media player eller mobilspelare på slumpvis.
2.Tryck nästa efter varje fråga.
3.Svara på frågorna med hjälp av låt titlarna.1.Hur mår du idag?
Can't Break Through - Busted

2.Kommer du komma långt i livet?
The Last Song Ever - Secondhand Sernade

3.Hur ser dina vänner på dig?
Jericho - Hilary Duff   - Men WTF??? Hon igen?

4.Kommer du gifta dig?
Erode - Dir En Grey

5.Ditt livs themesong?
Cold Ethyl - Alice Cooper   - Ja där var de tydligen överrens? Men varför en sång om nekrofili? O.o

6.Vad är ditt livs historia?
Two People Fell In Love - Brad Paisley

7.Hur går skolan för dig?
Love Is Strange - Mickey And Sylvia

8.Hur kommer du komma fram i livet?
Vinterfåglar - Loke

9.Hur kommer morgondagen vara?
Love Is Only A Feeling - The Darkness   - Det är något med såna här tester och återanvända svaren @_@

10.Det bästa med dina vänner?
Come Clean - Hilary Duff   - Men nu får hon väl ge sig? Så många låtar med henne KAN jag inte ha

11.Vad finns i lager för nästa vecka?
Think Of Me - Phantom of the Opera

12.Vilken sång beskriver dig mest?
Should've Listened- Nickelback

13.Hur är det med ditt liv?
My Love, My Life - ABBA

14.Vilken låt ska spelas på din begravning?
On My Way - Disney (Björnbröder och ja, låten är på isländska)

15.Hur ser världen på dig?
Check Yes Juliet - We The Kings

16.Kommer du ha ett lyckligt liv?
Caislean Oir - Clannad   - Vänta nu, var inte det här låten från min dödsscen?  >.o

17.Är dina föreldrar generösa mot dig?
May It Be - Enya

18.Har du en djup och mörk hemlighet?
Innocence - Avril Lavigne

19.Brukar folk fantisera om dig?
Perfect Blue Buildings - Counting Crows

20.Hur kan jag göra mig själv glad?
Goodbye To You - Michelle Branch

21.Kommer jag någonsin ha barn?
Devour - Disturbed

22.Vilken låt beskriver den du är attraherad av?
Think For Yourself - The Beatles

23.Vad skulle du vilja säga till nästa generation?
Black Diamond - Stratovarius

24.Vad är några tips till mig?
Total Hate 95 - No Doubt

25.Hur kommer jag bli igenkänd?
Breasts of Steel - Jauvet   - Vill jag veta? XD

26.Din danssång?
Sea Groove - Nickelback

27.Vad är det bästa med livet?
Unfaithful - Rihanna   - NEJ!


If I were a movie

OM DITT LIV VAR EN FILM, VAD SKULLE SOUNDTRACKET VARA?
Såhär Går Det Till:
1. Öppna Dina Låtar (iTunes, Winamp, Media Player, iPod, etc.)
2. Sätt Den På Blanda
3. Tryck På Play
4. För Varje Fråga, Skriv Sången Som Spelas
5. För Varje Ny Fråga, Tryck På "Next" Knappen
6. Ljug Inte.

Öppning: Cruella DeVil - Disney (Pongo & de 101 dalmatinerna)
Vaknar Upp: Why Not - Hilary Duff
Första Dagen i Skolan: Prophecy - Death Angel
Förälskar Sig: Total Hate 95 - No Doubt   - ja det lät väl lovande?
Slagsmål: Don't Look Away - Joshua Radin
Gör Slut: Feeble Pride - Takida
Bal: Jericho - Hilary Duff   - Jävlar vad hon hoppade fram idag 
Livet: Cold Ethyl - Alice Cooper
Nervsammanbrott: Hot - Avril Lavigne
Åker bil: My Heart - Paramore
Tillbakablick: Sommarkatt - Loke
Bröllop: Forever - Stratovarius  - awww
Födsel Av Barn: Love Is Only A Feeling - The Darkness

Avgörande Strid: Our Lips Are Sealed - Hilary & Haylie Duff  - en TREDJE gång???
Dödscen: Caislean Oir - Clannad
Begravningssång: Suckerpunch - Bowling For Soup
Eftertexterna: Drive My Car - The Beatles  - det är något som känns rätt med att avsluta allt med det här bandet..?


Har jag ett liv?

Listan har 200 filmer, har du sett mer än 80 har du inget liv..

[x] Rocky Horror Picture Show
[x] Grease
[x] Pirates of the Caribbean
[ ] Boondock Saints
[ ] The Mexican
[ ] Fight Club
[ ] Starsky and Hutch
[x] Neverending Story
[ ] Blazing Saddles
[ ] Airplane
Totalt: 4


[ ] The Princess Bride
[x] AnchorMan: The Legend of Ron Burgundy
[x] Napoleon Dynamite
[ ] Labyrinth
[x] Saw
[x] Saw II
[ ] Saw III
[x] White Noise
[ ] White Oleander
[ ] Anger Management
[ ] 50 First Dates
Totalt: 5

[x] Scream
[x] Scream 2
[ ] Scream 3
[x] Scary Movie
[x] Scary Movie 2
[ ] Scary Movie 3
[x] American Pie
[x] American Pie 2
[x] American Wedding
[x] American Pie Band Camp
[ ] American Pie The Naked Mile
Totalt: 8


[x] Harry Potter
[x] Harry Potter 2
[x] Harry Potter 3
[x] Harry Potter 4
[x] Resident Evil
[x] Resident Evil 2
[x] The Wedding Singer
[ ] Little Black Book
[x] The Village
[x] Lilo & Stitch
[ ] Lilo & Stitch 2: Stitch has a Glitch
Totalt: 9


[x] Finding Nemo
[x] Finding Neverland
[x] Signs
[x] The Grinch
[ ] Texas Chainsaw Massacre
[x] White Chicks
[x] Butterfly Effect
[x] Thirteen Going on 30
[x] I, Robot
Totalt: 8


[ ] Dodgeball: A True Underdog Story
[ ] Universal Soldier
[x] A Series Of Unfortunate Events
[ ] Along Came Polly
[ ] Deep Impact
[ ] KingPin
[x] Never Been Kissed
[x] Meet The Parents
[x] Meet the Fockers
[ ] Eight Crazy Nights
[ ] Joe Dirt
Totalt: 4


[x] A Cinderella Story
[ ] The Terminal
[x] The Lizzie McGuire Movie
[ ] Passport to Paris
[ ] Dumb & Dumber
[ ] Dumb & Dumberer
[x] Final Destination
[ ] Final Destination 2
[ ] Final Destination 3
[x] Halloween
[x] The Ring
[ ] The Ring 2
Totalt: 5


[ ] Harold & Kumar Go To White Castle
[ ] Practical Magic
[x] Chicago
[ ] Ghost Ship
[x] From Hell
[ ] Hellboy
[ ] Secret Window
[x] The Whole Nine Yards
Totalt: 3


[ ] Troy
[x] The Day After Tomorrow
[ ] Child's Play
[ ] Seed of Chucky
[ ] Bride of Chucky
[x] Ten Things I Hate About You
[ ] Just Married
[x] Gothica
[x] Nightmare on Elm Street
[ ] Sixteen Candles
[x] Remember the Titans
[ ] Coach Carter
Totalt: 5


[x] Bad Boys
[x] Bad Boys 2
[ ] Joy Ride
[x] Seven
[ ] Ocean's Eleven
[ ] Ocean's Twelve
[ ] Identity
[ ] Lone Star
[x] Bedazzled
[ ] Predator I
[ ] Predator II
[x] Alien V.S Predator
Totalt: 5


[ ] Independence Day
[ ] Cujo
[ ] A Bronx Tale
[ ] Darkness Falls
[ ] Christine
[x] ET
[ ] Children of the Corn
[ ] My Boss' Daughter
[x] Maid in Manhattan
[ ] Frailty
Totalt: 2


[ ] Best Bet
[x] How to Lose a Guy in 10 Days
[x] She's All That
[ ] Calendar Girls
[ ] Sideways
[ ] Mars Attacks
[ ] Event Horizon
[x] Ever After
[x Forrest Gump
[ ] Big Trouble in Little China
Totalt: 4


[x] X-Men
[x] X-Men 2
[x] Spider-Man
[x Spider-Man 2
[x] Sky High
[ ] Jeepers Creepers
[ ] Jeepers Creepers 2
[x] Catch Me If You Can
[x] The Others
[x] Freaky Friday
[ ] Reign of Fire
[ ] Cruel Intentions
[ ] Cruel Intentions 2
[x] The Hot Chick
Totalt: 9


[ ] Swimfan
[ ] Miracle
[ ] Old School
[x] The Notebook
[ ] K-Pax
[x] Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
[x] Lord of the Rings: The Two Towers
[x] Lord of the Rings: The Return of the King
[x] A Walk to Remember
[ ] Boogeyman
Totalt: 5


[x] Hitch
[x] The Fifth Element
[x] Star Wars Episode I The Phantom Menace
[x] Star Wars Episode II Attack of The Clones
[ ] Star Wars Episode III Revenge of The Sith
[x] Star Wars Episode IV A New Hope
[x] Star Wars Episode V The Empire Strikes Back
[x] Star Wars Episode VI Return of The Jedi
[ ] Troop Beverly Hills
[ ] Swimming with Sharks
Totalt: 7


[x] Air Force One
[ ] For Richer or Poorer
[ ] Transporter
[ ] Transporter 2
[ ] People Under the Stairs
[ ] Blue Velvet
[x] Sound of Music
[ ] Parent Trap Re-make
[x] The Birds
[x] The Terminator
[x] Terminator-2
[ ] T-3
Totalt: 5


[ ] Empire Records
[ ] SLC Punk
[x] Meet Joe Black
[x] Nightmare Before Christmas
[x] The Silence of the Lambs
[x] Sleepy Hollow
[ ] I Heart Huckabees
[ ] 24 Hour Party People
[ ] Blood In Blood Out
Totalt: 4


[x] Thirteen
[ ] Manic
[ ] American History X
[x] Deep Blue Sea
[x] George of the Jungle
[ ] Canadian Bacon
[ ] How High
[ ] The Jacket
[x] My little pony
Totalt: 4


[ ] Road to perdition
[x] Jesus Christ Superstar
[x] Rent
[x] Mulan
[ ] Mulan 2
[x] Lion king
[x] Lion King 2
[x] Lion King 3 Hakuna Matata
[x] Legally blonde
[x] Legally blonde 2
[x] Pink Panther
Totalt: 9

Totalt antal filmer: 105/200

I need to catch up!

Arbetslös

Det gick inte. Det kommer aldrig att gå igen. Det är slut och jag ber för att den perioden i mitt liv aldrig mer kommer tillbaka.

Jag skulle laga middag före jobbet. Den sket sig och det slutade med att jag sprang ner för trappan och bad mamma laga mat istället för mig idag samtidigt som tårarna brakade lös.
Efter ett tag gick hon upp till köket där hon pratade med mig och sen tog över matlagningen.
Nu har jag gråtit färdigt tror jag men om jag skulle försöka ta mig dit är jag rätt säker på att det skulle brista igen.

Bye bye IB.

Moraliskt stöd någon?

Om 50 minuter ska jag börja med maten har jag bestämt. Då hinner jag bli klar före jag går till jobbet men jag hinner inte äta så istället tog jag nyss en skål med flingor. Problemet är att jag känner hur ångesten smyger sig på mig som en vampyr om natten bara av att veta att jag måste tillbaka till det där stället. Jag gör det bara för att jag har kompisar där som bett mig att hålla dem sällskap.
Hade jag fått välja själv hade jag suttit kvar här hemma och lekt arbetslös och letat fler jobb att söka.
Hellre pank än intervjuare. Och då har det gått långt när det kommer från mig som har stått ut i 2½år.
Kan inte någon komma hit, hålla mig i handen och säga att jag kommer att klara av att jobba 4 timmar ikväll? Jämfört med 12timmarspassen i september och oktober är det ju ingenting.
Snälla kan någon komma hit och säga just de orden för jag har svårt att låta övertygande när jag framför repliken....

Honey Honey

Just nu sitter jag här och är stolt över att jag lyckades överlista ett bråkigt MSN alldeles själv, utan att göra illa någon.
Det firas med clementiner och Mama Mias soundtrack.

So long my dancing queens~~

Aw baby do me now, do me here I do allow

Det var ju ett tag sen men just nu har jag Red Hot Chili Peppers på hjärnan med deras Suck My Kiss

Dagens Visa

Should of been, could of been
Would of been dead
If I didn't get the message
Goin' to my head
I am what I am
Most motherfuckers
Don't give a damn
Aw baby think you can
Be my girl, I'll be your man
Someone full of fun
Do me 'till I'm well done
Little Bo Peep
Cumin' from my stun gun
Beware take care
Most motherfuckers
Have a cold ass stare
Aw baby please be there
Suck my kiss cut me my share

[Chorus]
Hit me you can't hurt me suck my kiss
Kiss me please pervert me stick with this
Is she talking dirty
Give to me sweet sacred bliss
Your mouth was made to suck my kiss

Look at me can't you see
All I really want to be
Is free from a world
That hurts me
I need relief
Do you want me girl
To be your theif
Aw baby just for you
I'd steal anything that you want me to

K-i-s-s-i-n-g
Chicka chicka dee
Do me like a banshee
Low brow is how
Swimming in the sound
Of bow wow wow
Aw baby do me now
Do me here I do allow

[Chorus]

[repeat 1st verse]

Barnamord

33

Created by OnePlusYou - Free Online DatingJag kan ta kol på 33 femåringar, hur många kan ni göra slarvsylta av?

Idag kan nog bli en rätt bra dag

Febern är praktiskt taget borta, jag är bara en grad varmare än vanligt istället för 2 som jag var igår.

Obama vann, kanske världen kan bli en bättre plats ändå?

Kix vill ha en kanin i födelsedagspresent nästa lördag... Skrammel skrammel?

Har just tittat klart på Penelope och sitter och myser i efterdyningarna.

Allt som saknas nu är en kopp med varm choklad, men det är lätt åtgärdat

Does this make me look fat?

Hittade en sida där man kan testa sin kroppsuppfattning.

Vet inte riktigt vad jag ska tycka om mitt resultat...


Ynk!

Somnade 8 igår. Fram tills klockan 2 vaknade jag iallafall 2, ibland 3, gånger i timmen. När jag vaknade vid två kunde jag inte somna om. Det gjorde för ont, så istället låg jag och tyckte synd om mig tills åtminstone 4.44. Sen vet jag inte, men när klockan börjar ringa 6.13 är det en klen tröst.
Jag vet inte hur många gånger jag väckte Jens men vid 3tiden hade jag så pass ont att jag varken kunde röra mig eller vara tyst så då var han tvungen att gå och hämta ipren åt mig. Jag kände mig så fruktansvärt jobbig som skulle ligga och hålla honom vaken hela natten när jag vet att han faktiskt måste upp tidigt.
Febern försvann vid halv4, helt plötsligt kunde man värma sig på honom igen, istället för att använda honom som svalkande ytor att luta sig mot. Hans normaltemp ligger ändå på 37-38, jämför det med mina 36.6'C så börjar ni få ett hum om hur läskigt det var att han var lika sval som en kylskåpsdörr.
Men det är lugnt, den börjar sakta men säkert att invardera min stcakars kropp igen, tillsammans med nattens värk i huvud, rygg, mage, armar, händer, fötter och stundtals benen.

Ikväll ska jag jobba har jag lovat. Yippika

Heja heja

Det är min matlganingsvecka.
Jag ska börja jobba igen.
Jag är varmare än jag brukar vara.
Jag har alldeles för ont i ryggen.
Jag är hungrig men har ingen som helst aptit.
Jag börjar för många meningar med ordet jag.
Jag hoppas att jag får komma på intervju för knaust nästa vecka.
Jag fryser skrämmande mycket
och har läskigt fula kläder bara för skojs skull.

Every cloud has a silverlining

På fredag kom Jens och hämtade mig. Vi kollade på någon film, åkte och handlade en massa ätbart och sen åkte vi hem till honom efter att vi hämtat upp Susanne på vägen. En matorgie framför Mirrors där Jens var den enda som blev riktigt rädd före vi somnade i hans säng.
Lördag var det tänkt att jag och Kix skulle gå på krogen men eftersom hon låg hemma i hög feber blev det ändrade planer. Jag och Susanne stannade kvar hos Jens tills vi bestämde oss för att gå hem till henne och fixa middag, trots att han inte ville följa med. Hos Susanne så slängde vi ihop pasta med någon god kycklingsås som förtärdes framför Mama Mia före jag gick tillbaka till Jens för att sova.
Söndag städade vi och än en gång kom Susanne över för filmtittning med oss. Gömmer han sig bakom henne för att slippa ge mig ett svar på om han känner likadant? Tanken gick runt och runt i mitt huvud och oavsett hur underbar hon är kunde jag inte hjälpa att jag kände ett visst mått av hat gentemot flickan för att hon hjälpte honom att undvika mig fast jag bara var någon centimeter ifrån.
Jag vet inte hur många gånger jag var nära att brista när han kysste mig och viskade sötnos i mitt öra precis så högt att jag nätt och jämnt kunde urskilja orden från hans andetag. För att i nästa sekund kompisbrottas med Susanne bland högarna av kuddar i hans säng.

Men igårkväll gick det äntligen att prata med honom. När vi var enasmma kröp han upp bakom mig och sa att han tyckte så mycket om mig. Jag vet inte hur länge jag låg i hans armar och bara njöt av hur orden hade smekt mig. Sen kom de tillbaka som en pisksnärt. Tycker om. Tjejkompisarna han numera vägrar prata med för att de är så jobbiga har han kallat för att han har varit kär i. Om jag inte ens når upp till standarden att "han tycker att jag verkar trevlig och vill lära känna mig", som han har beskrivit vad han tycker att det innebär när man är kär i någon, hur hemsk är jag inte då? När jag ligger här och känner hur hjärtat brister och att jag skulle kunna offra mitt liv för en endaste kyss räcker det inte långt att veta att han nästan är intresserad av att lära känna mig
Han försöker försvara sig med att han har blivit sårad så många gånger förut och inte vågar. Så därför måste jag bli sårad???
Någon sekund före dammarna öppnas upp tar han ett hårdare tag om min midja, trycker sina mjukt varma läppar mot mina och säger att han är hur kär som helt i mig och aldrig vill att jag ska försvinna.

Det är inte bara jag som är kär. 

 Mitt sällskap för denna halloweenhelg

RSS 2.0