Nyårsafton 07/08

Häntextra

I fredags så åkte jag till Emelie. Vi åkte till hennes stuga där vi åt tacos och tittade på Bring It On. Den var faktiskt betydligt sötare än jag trodde att den skulle ha varit! Men jag tror att jag åt lite för mycket tacos. Om någon träffade mig för första gången skulle de säkert fråga om det skulle bli en pojke eller flicka, och nu skämtar jag inte.

Efter middagen så kastade vi oss ut i snön sittandes på en skoter. Emelie var jätteduktig på att köra, särskilt med tanke på att hon lärt sig så pass nyligen. Hon var till och med så duktig att hon kunde lära mig hur man gjorde, så nu har jag också lärt mig köra skoter. Jag känner mig mycket stor och tuff.

Efter den timlånga skoteråkningen så bastade vi tills ungefär midnatt när vi gick upp och tittade på Lilla sjöjungfrun och mös. Den filmen blir verkligen aldrig gammal och uttjatad!

Vi kom i säng kring halv7 efter alla filmer, låtar på singstar och biljardspelandet, som Emelie så klart vann.


Strax efter 2 väcktes jag av ett telefonsamtal som jag missade. Istället såg jag att jag fått sms från Christoffer där han frågade om jag skulle befinna mig i sundsvall under kvällen. Klart som fan jag dyker upp! Det är ju första chansen på drygt ett år att få träffa pojken! Sagt och avgjort, efter middagen så kör Emelie ut mig till Njurunda där jag tar bussen in till stan med en döende mobil i fickan och alla viktiga nummer nerkladdade på armen.

Han har verkligen förändrats sen jag såg honom sist! Det var inte förrän jag såg att han kände igen mig som jag kände igen honom, och ändå hade jag sett foton på hans nya brist på frisyr. Förklara hur sånt går till någon? Vi satt där på golvet inne på centralstationen och pratade i ungefär 1½ timme före hans tåg skulle gå. Det var obeskrivligt skönt att äntligen få prata öga mot öga igen! Det har ju, milt uttryckt, varit lite ont om det sen jag gjorde slut förra hösten. Men vi pratade på precis lika bra som över telefon, det fanns inte ett enda ämne vi inte kunde ta upp och prata om.


Efter att ha vinkat av honom på perrongen så knatar jag vidare till Subway där jag hört att min lilla slav sitter och lodar. När jag kommer dit ser jag en Jocke som ser allmänt kul ut och en sönderpiercad flicka som refererar till sig själv som Psycho. Tanken var att jag skulle sova hos Kalle men efter att klockan passerat midnatt, och Psycho slutat tjata och istället börja argumentera, kommer det fram att hon har hela serien med Bröderna Fluff hemma hos sig. Vi var på väg inom 10 minuter.

Vi sov inte en blund den natten. Efter nostalgitrippen dracks det te före vi tittade på The Diary of Ellen Rimbauer och direkt efter det Rose Red, som var slut klockan 11. Behöver jag säga att det inte var lönt att sova då med tanke på att min buss skulle gå om 5 timmar? Istället satt vi och hade allsång på Wierd Al och Stephen Lynch före vi skulle ut och möta någon Linda och jag passade på att dra iväg till navet.


Jag somnade någon gång före 7 och vaknade 14 timmar senare. Det kändes lagom gosigt och bra. Idag har jag därför tillbringat dagen med att försöka pussla ihop min första AMV någonsin, ja jag är stolt trots att den inte blev särskilt bra, och handlat till kvällens efterrätt. Visste ni att det bara var Hemköp som hade grädde i slutet av dagen? Vi träffade några bekanta i kassan som vi sett på Coop också, vi hade varit på Ica utan resultat och de hade varit på Schell och Tempo. Det känns verkligen inte bra när man måste retirera till Hemköp för något så simpelt som vispgrädde.
Kolla här har vi min dåliga video också, den tog mig kanske 3 effektiva timmar att göra. Blärk på WMM.


Titanic - My heart will go on

För alla oss hopplösa romantiker där ute som behöver en ordentlig utgråtning har NPTflea på YouTube satt ihop världens vackraste Titanichyllning.

 


Dagens Visa
Dagens Visa blir så klart My heart will go on med Celine Dion.

Every night in my dreams
I see you. I feel you.
That is how I know you go on.

Far across the distance
And spaces between us
You have come to show you go on.

Near, far, wherever you are
I believe that the heart does go on
Once more you open the door
And you're here in my heart
And my heart will go on and on

Love can touch us one time
And last for a lifetime
And never let go till we're gone

Love was when I loved you
One true time I hold to
In my life we'll always go on

Near, far, wherever you are
I believe that the heart does go on
Once more you open the door
And you're here in my heart
And my heart will go on and on

There is some love that will not
go away

You're here, there's nothing I fear,
And I know that my heart will go on
We'll stay forever this way
You are safe in my heart
And my heart will go on and on

Sömnbrist

Jag borde sova för min hjärna är helt slutkörd av jag vet inte vad. Gör jag det? Nej självklart inte. Ni känner väl mig?
Jag har tittat på den här datorskärmen i princip hela dagen. Större delen av den tiden fanns det visserligen en söt liten animeserie som fyllde upp den; Kannazuki no Miko. Se den alla ni som inte gjort det än! Sötare yuri shoju-ai får man leta efter!


Imorgon ska jag ut till Emelie i hennes stuga. Ska bli skönt att hitta på något utomhusigt igen. Vi ska basta, åka skoter och titta på film. Har jag sagt att jag har saknat henne?
Jag har laddat ner det lilla piratebay hade att erbjuda när det kom till Ebba Grön efter upptäckten att jag av någon anledning bara hade kvar 5 låtar, sånt går ju inte för sig! Nu sitter man alltså och lyssnar igenom de 6 albumen för att hitta de exemplar av låtarna som tar upp minst plats. Inte mig emot att höra flera låtar gång på gång, de är bra.
Jag har börjat prata mer frekvent med Christoffer igen. Det känns skönt att kunna prata förtroligt med någon utomstående som ändå har hyfsad koll på läget... Jag saknar honom nog en del. Han säger att han ska höra av sig om han lägger till i närheten med båten, men det säger han alltid och det gör de aldrig. Det är så det går till i vår vänskap. Men det känns alltid lika bra att få det löftet om ett möte.
Jag känner mig omsprungen och efterlämnad. Jag har börjat känna av någon slags outtalad press från omvärlden att "slå mig till ro och skaffa barn". Det är läskigt. Man ska inte ha sån press, inbillad eller inte, när man är 18! Men det är det att båda Sabine som jag känner har flyttat ihop med sina pojkvänner, min pojkväns trillingsyrra har flyttat ihop med sin och Robin har nyss förlovat sig med sin Linnea. För att inte tala om att Christoffer och Emmelie ska flytta ihop och redan bestämt namn på deras barn, och Nathan vill gifta sig med Alex. Halva klassen har egen lägenhet. Alla känns så stora och vuxna. et värsta är att jag är precis lika gammal som de andra. Är det normalt beteende eller omger jag mig omedvetet med brådmogna människor?
Kalle skulle också ha skrattat om han tittat på film och jag börjat gråta, jag är ju ingen riktig flicka, som han så fint uttryckte det. Vanligtvis är den kommentaren ett givet skrattanfall från min sida men just när det komemr till tårar var det grovt felanvänt. Stygg slav! Alla andra människor med bröst och fitta skulle han däremot trösta... Alla kelsjuka filmlipsillar  till tjejer därute, vill ni ha hans nummer så är det bara att kommentera så skickar jag ut det.

Fick nyss en söt bild från en chattkompis i Uppsala, läs och begrunda.


Skenet kan bedra

Här gick jag runt i den underbara illusionen av att jag blivit ihop med världens finaste och sötaste kille som verkligen bryr sig om mig. Någon man kan gråta hos medans han håller mig i sina armar och stryker mig över huvudet.
Men oj så fel jag hade!
Igår så bestämde vi oss för att knata ner till videoteket för att hyra Braindead, som han ännu inte sett, och Lilla Sjöjungfrun, som jag helt enkelt kände för att se. Vi letade reda på Braindead, som för en gångs skull inte var uthyrd, och gick iväg till Disneyhyllan. Det visade sig att pojken aldrig sett Micke och Molle! Alltså dissar jag Sjöjungfrun till förmån för Micke och Molle. Vi går hem, bråkar med Johan om hans TV och hamnar tillslut framför en av datorerna.
Vi börjar med Micke och Molle. Alla som sett filmer med mig vet att jag har lätt för att bli rörd till tårar och detta gäller särskilt Disneys klassiker. Precis som alla andra gånger så bryter sig ett Niagarafall loss från mina ögon när filmen närmar sig slutet där de ska jaga Micke. När Marcus ser att jag gråter så ser han först förvånad ut och sen får han något konstigt hånflin som jag aldrig sett förut. När jag dessutom börjar hyperventilera till följd av gråten så hör jag ett lågt skrattande som sakta stiger i ljudnivå tills han sitter där med ett hånflin och skrattar ett typiskt elakt-serietidning-skratt; hehehe åt mig. Ingen kram här inte. Det tog honom 10 minuters gråtande före han faktiskt höll om mig men nog fan skrattade skitstöveln då också. Vad hände med den snälla pojkvännen man skulle kunna gråta ut hos? Jag håller mig nog till Teddy i fortsättningen...Hemma på min gata i stan...

... har vi också firat jul.
Igår var jag med Marcus och vi firade vår egen miniversion av julafton. Vi bytt klappar, och jag fick faktiskt mina chokladpennor(!) och åt knäck. Sen vandrade vi ut till sälsten för att se hur starkt fullmånen täntke lysa, vi har börjat ana ett mönster av att de flesta av våra kvällspromenader är kring fullmånen. Vad det betyder är dock fortfarande ett mysterium. Vi kanske är varulvar?

I morse så vaknade jag i Marcus armar och tyckte att det var ett utmärkt bra val för hur man ska börja sin julafton. Tyvärr gick han hem nästan direkt för att fira med sin familj. Ok, det var inte oväntat, jag ska vara glad som fick honom att sova över.
När vi hade sagt hejdå gick jag ut i vardagsrummet för att se vad pappa skaffat fram för morgonklappar. Han brukar alltid köpa någon tidning eller bok till varje person och lägga på soffbordet. De intressanta böckerna iår var Keroro 2 och XXXoholic 2, men de läste jag inte förrän långt senare eftersom jag såg ett stort paket som låg oöppnat mitt på bordet. Det visade sig innehålla singstar så nu har jag officiellt spöat de flesta i familjen på de flesta låtarna. De påstod att jag hade någon fusktaktik men jag tror helt enkelt jag spelat det tillräckligt mycket med Emelie för att få ihop hyfsade poäng. Tack Emelie.
Min släkt är lat så det har bestämts att man bara byter inom familjerna iår, vilket är skönt men gav rätt dålig kvantitet på klapparna, jag fick handdukar tills jag flyttar ut - mycket uppskattat och hörlurar till mp3n - ÄNTLIGEN! Nu kan jag överleva på bussarna igen från föräldrarna. Från Johan fick jag Keroro 2 - mindre bra tajming med pappa men söt tanke.

Granuppdatering

Här kommer de utlovade bilderna på vår vackra gran som jag egenhändigt letade fram ute i skogen. Duktig jag.

IMG_1478.jpg Naken gran 2k7 picture by sikorka Naken gran

IMG_1481.jpg Klädd gran 2k7 picture by sikorka Lillebror hänger upp det sista i granen som nu är klädd.

Visst blev den fin?

Jul jul krystade jul

Jag hittade en gran. En riktigt fin gran som pappa fick yxa ner åt mig. Den står ute i farstun nu och väntar på att släppas in, bild kommer senare.
När vi kom hem fick jag faktiskt andas ut i flera minuter före mamma kom hem och satte mig i arbete. Idag igen. Är det inte klart snart? Jag orkar snart inte mer! Varför blir det alltid så varje år? Man stressar fram halvdana klappar som känns perfekta när man stressar runt inne i affären, man stersstädar huset från golv till tak, tillochmed den där lilla bortglömda lådan längst inne i en skuffa-undan-garderob ska man sortera. Sen när julaftonen kommer har man traditioner som ska jäktas igenom i godan ro. För inte får man väl jäkta på själva julaftonen? Men fy fan för den segpropp som kommer sent till den årliga julmiddagen på grund av en illasinnad toalettkö, det vet de väl att vi minsann alltid äter julmiddagen så dags? Alltid. Alltid gjort, ska alltid göra. Nej, tyst, du har ingen talan för du är bara en av familjemedlemmarna för vilkens skull man låtsas fira hela spektaklet.
Ok jag överdriver men det känns verkligen som att hela julen består av stressade förberedelser för en traditionsfylld helg som måste vara tajmad och klar in i minsta detalj för att påminna om tidigare jular. Är det verkligen vad vi vill? Är man fjantig om man önskar sig en lugn och rofylld jul för en gångs skull?
Mina tankar går ut till alla stackare där ute som inte behöver dras med bara familjen utan med hela den stora släkten och alla extra krav som följer på detta. Jag ska tända ett ljus för er imorgon, det lovar jag.

Jag hoppas Marcus är klar med sitt knäckkok snart för jag behöver en kram efter allt plockande och kånkande och orkande och tvättande och sorterande.


Fjärde advent

Just nu sitter jag på pappas kontor och väntar på att solen ska gå upp. Han är ute med sina jaktkompisar och ska försöka mörda små bambisar, aka skjuta rådjur. Jag har följt med för att det var min enda chans att få vara med och välja julgran. Klev upp klockan 7 idag bara för det ändamålet, att få hugga gran. Det är inte ens ordentligt ljust ute än även om det nu börjar klarna lite. Det kommer kännas konstigt att gå runt och leta julgran utan pappa men någon gång ska man väl lära sig det också antar jag.


Idag har Marcus och jag varit ihop i 4 månader. Det är ett tredjedels år. Det är läskigt länge när man tänker på det. Underbart. Men läskigt. Vi sak byta julklappar idag också, undrar vad jag kommer att få. Jag hoppas verkligen att han blir nöjd med sin present. Men jag kan helt ärligt inte fatta att vi redan har varit med varandra så länge. Det känns inte alls som att det var 5 månader sen vi började umgås. Det känns som om tiden försöker lura oss för jag är minsann fortfarande nykär. Läskigt hur sånt där funkar egentligen.


Jag har varit full. Det var inte riktigt min grej. Jag tror jag tänker återgå till min gamla teknik att sluta, alternativt lugna ner mig, så fort jag känner att jag blir påverkad. Visserligen har många sagt att första fyllan inte brukar vara någon höjdare men om jag tänker reagera så där varje gång så håller jag mig hellre nykter.

Camilla släpade iväg mig till Bittens i fredags eftersom det var löning och hon mutade lilla lättköpta mig med en gratis cider. Jag drack 2 cider, 2 drinkar (en fyra och kanske en sexa) och tequilashots. På ungefär 1-1½ timme. Det var inte smart gjort av mig.

Vi kom dit, kastade pil och drack cider respektive öl. Sen kom Stor-Lasse från jobbet och bjöd på en drink. Sen betalade Camilla tillbaka sin ciderskuld till mig. När den cidern var nästan klar så frågade hon hur jag mådde eftersom det var det tredje jag druckit på en knapp timme. Jag sa att jag inte kände ett dugg, vilket var sant. Kruxet var att för att bevisa detta så svepte jag det sista alltför snabbt. Då slog tanken att "jag kommer kanske inte hålla mig nykter ikväll" till. Efter några minuter kommer en av Stor-Lasses kompisar och vi lyckas lura till oss varsitt shotglas bräddfyllt med tequila. Nu känner jag att jag inte längre skulle klassa mig själv som nykter, men vem bryr sig väl om det jag har ju bara gjort av med 40 spänn? Sagt och gjort, nästa drink blir beställd och efter två centimeter är uppdruckna börjar rummet vingla runt min stackars stol. Så jag drack upp drinken medans jag beklagade mig för alla som var i närheten att jag tyckte det var superläskigt att rummet kunde snurra så här mycket. Och jag hade aldrig varit full förut. Märktes det tydligt att jag var full? Usch vad läskigt allt var. Jerry påstod visserligen att de enda tydliga skillnaden han märkte av var att jag helt plötsligt inte längre sprang runt och betedde mig allmänt hyperaktivt som jag brukar. Men vem fan litar på hans omdöme? Camilla var i alla fall en ängel kvällen igenom som tog hand om mig och lät mig sova över. Hon kokte till och med te och ris åt oss till frukost.  Camilla vara snäll.


Idag är det fjärde advent och imorgon är det julafton. Jag kan inte fatta det. Det ser inte alls ut som december utomhus. Det ser ut som mars. Det har varit plusgrader hela veckan och man ska ha en förbannad tur om man ser någon snö. Is och kallt är det, men inte fan är det vinterkallt. Snarare så att man fryser om händerna när man går ut utan jacka. Det hörs till och med fågelsång när man är ute och går, ska det vara så??? Blääää!  Dumma bilister, allt är deras fel.


(För-)SOV(nings)vanor

Jag försov mig 2 timmar idag igen. Men den här gången är, om inte annat, jag oskyldig. Alltihop var Marcus fel!
Jag vaknar bredvid honom och känner att dagen börjat allmänt bra. Sen frågar han helt plötsligt om jag skulle kliva upp när telefonen har ringt?
Ja men det är väl klart att jag ska?
Jaha, ojdå. Klockan är 8 nu.
PANIK! För att hinna till dagens första lektion måste jag ta en buss som går klockan halv8, senast. Nu får jag istället ta en som går halv 10 eftersom bussarna går löjligt sällan efter 8 på mrogonen, när alla pendlare förväntas ha tagit sig fram.
Fanjävlahelvetespissskit! Jag har inte råd att komma så här sent så hr ofta. det är inte ett dugg bra. Damn.
Allt är hans fel. Så det så.


Väl i skolan fick vi tillbaka engelskaprovet där jag lyckats skrapa ihop ett VG. Inte cool. (Blä för reklamfilmer som sätter sig på hjärnan förresten)
Vi treor har haft en julmarknad utanför matsalen idag. Jag vet inte hur lyckat vårt stånd var men jag provade på att sätta skägget på tomten hos MP, jag träffade tungan men fick godis ändå. Och ajg tog en låt från BF som helt oväntat gav mig ett pepparkakashus, visserligen spillde jag julmust över halva mig när jag tog emot det men dte är en smärre detalj.
Nu sitter jag och väntar på att psykologin ska börja, egentligen vill jag itne gå eftersom vi bara ska fika men dels har jag rätt mycket frånvaro nu, känns det som iallafall, och dels så måste jag ju ändå lämna in de där papprerna. Men blärk på att vänta länge!
Ikväll ska jag tvinga Marcus att stå i stallcaféet med mig coh se alla barnen köpa godis och läsk. Mycket nöja utlovas. Eller inte, men måste man så måste man.
Imorgon är det äntligen dags för jullovet att bli överlämnat till den trånande massa som fylelr skolans överdimensionerade byggnader. Då ska jag även bytra klappar med Erika, Emelie och Jenny. Hoppas att alla blir nöjda och glada, men det är inget man ska vara för säker på när jag har varit med och valt. Har jag sagt att jag har världens sämsta självförtroeende när det kommer till presenter?
Vet inte när jag ska byta med Marcus, men jag tror att vi ska byta på söndag. Antagligen. Kanske. Troligtvis. Han har inte skaffat presrent än, säger han, men än så finns det ju faktiskt tid. Jag ska ju ut och köpa de sista imorgon. Jag hatar att vara ute i sista sekund när det kommer til julklappar. Måste kolla efter nånting bra åt pappa. Assar får nöja sig med sitt sedvanliga ben men jag har nog råd att ge mamma den där heldagen ändå. Hoppas hoppas hoppas.

Champagne

Häntextra
Idag är det nästsista skoldagen före vi får lov på fredag. Äntligen!
Jag borde egentligen arit hemma betydligt mer än vad jag har varit med tanke på att jag kännt mig sjuk sen sista APUveckan. Har jag varit hemma ända sen dess? Nej, självklart inte. Har det gjort att jag är sjukare nu? Klart som fan. Varför är det just när det kommer till sjukfrånvaron som jag tänker som en tjej. Man ska inte tänka "Nej, jag har inte tid att vara borta idag för det hrä viktiga händer idag, och imorgon är det det här och i övermorgon lovade jag... men om två veckor kanske. Hoppas det gått över tills dess." Man SKA inte tänka så! Jag vet det egentligen, man ska tänka som Teddy som känner sig sjuk och sjukanmäler sig. Får han frågan om hur länge han tänker bli borta svarar han med ett enkelt "tills jag är frisk." Punkt. Så svårt var det att komma fram till. VARFÖR KAN INTE JAG OCKSÅ FUNGERA SÅ???
Och i helgen var jag nere i sthlm på en jävla rockkonsert! Hur dum är inte jag egentligen? Inte det att det inte var värt att ligga helt utslagen två minuter efter att man kom hem, men smart var det fanimig inte. Korkade lilla blondinjag.
Igår var mitt viktiga att jag skulle hämta en bok åt Erika som var smart nog att inse att hon var sjuk. Samt sälja kakor jag bakat kvällen innan. Jag försov mig med två timmar (vaknade ironiskt nog av Erikas telefonsamtal) och kom alltså 20 minuter försent till kinesiskan. Damn! Sen jobbade jag på kvällen bara för att de för en gångs skull behöver fler folk som jobbar och jag som vanligt behöver alla pengar jag kan få. Fast jag kom en halvtimme senare än tänkt eftersom Märtha tyckte att jag skulle köpa ut tändstickor åt henne. Visste ni att de gömmer tändstickorna i en låda framme vid kassan, alltså mer "skyddad" än cigaretter och att man måste vara 18 och ha leg??? Helt jävla sinnessjukt!
Idag ska jag till skolan för att sälja kakan som jag bakade inatt istället för att sova. Och såklart för att min mamma ska låta mig åka iväg till jobbet ikväll. Jag orkar inte! Jag vill inte! Jag borde inte! Jag inbillar mig att jag måste.
Jag har fortfarande 5 presenter kvar att skaffa; Erika, Anna, Pappa, Mamma och Assar. Får leta idag under lunchen. Kanske. Om jag hinner. Jag får helt enkelt ta mig tid dammit! Trots julklappsbristen var det ändå ett helvete att slå in alla införskaffade klappar igår kväll efter att jag fått ut kakan ur ugnen. Jag somnade vid 12. När jag egentligen inte varit vaken under hela dagen och mest gått runt som en jävla sömnzombie. Lyckat värre. Fast jag ska inte klaga, idag är det sovmorgon så jag behöver inte ta en buss före 9.15. Jippie! Elisabeth får sova till halv7! Vad glad hon blir.

Skolakuten
Trots faktumet att vi får lov på fredag så lyckas jag ändå med konststycket att ligga ordentligt efter. Emelie och jag har varit borta för mycket för att kunna göra ett skit om svordomarna till svenskan, man skulle ha redovisning den här veckan.
Jag har inte läst det dumma häftet om sveriges utrikespolicy som skulle varit läst och begrundat tills igår.
Jag har faktiskt skrivit klart det där om socialpsykologi. Men har jag lämnat in det? Självklart inte.
Prov i miljöpolitik efter jul. Vad har vi egentligen gjort under terminen???
Vi ska börja övergå från PinYin till riktiga tecken på kinesiskan. Jag borde läsa mer i böckerna. Nu.

Dagens Visa
Fråga mig inte varför men på väg ner för trappan imorse så dök den här låten upp i mitt huvud och det var egentligen den som satte igång författningen på det här inlägget. Tacka Sugarcult ni som, av någon outgrundlig anledning, tycker om min blogg.

Sugarcult - Champagne
All I can taste is champagne
When it hits the brain like cocaine
Spinning around and around
We can't make up without your help
I'm falling down

All I can taste is champagne
Another day down the drain
Sleeping around and around
We can't make up without your help
It's over now

You want it
You need it
You can't explain it
You fight it
You feed it
You can and I can live without you
I'm moving on without you

Love is like Novocaine
And it leaves a little stain
The beauty in all this pain is I can't get away from you
So pull me down and don't make a sound

You want it
You need it
You can't explain it
You fight it
You feed it
You can and I can live without you
I'm moving on without you

All I can taste is champagne
Dancing away down my veins
Spinning around and around
We can't make up without your help
I'm on the ground

Somebody help me
I'm losing everything when I'm without you
Doing it without you

All I can taste is champagne
Another day down the drain
All I can taste is champagne


No! I'm too young to die!

Mördarens beskrivning
Dagen P, som i pepparkaka.

Vi hade länge planerat för en duell av något slag. Eller iallafall att döda varandra. Efter att jag kommit fram till att jag inte vill ta risken att dö på en måndag så bestämmer vi på söndagkväll att det är dags.

En promenad till lokala vapenhandlaren. Kallt och skönt. Ett samtal; Hej! Jag har skaffat kaststjärnor. Kan jag dumpa mina (stooora) hörlurar hos dig först? Bra..

Tjuvtränar på vägen dit. Vi börjar av vana sedan gå över en bro, mot.. Tja, en sjö? Känns i vilket fall som en bra väg att gå. Vi dras mot en stor gräsplätt upplyst av ett lika lysande träd eller två. Fumlande med burk och luvor. GO! Jag kastar, hon kastar. Ingen av oss har någon chans att slå bort pepparkakorna, de syns knappt. Jag springer runt ett träd, halvt stannar/lägger mig ner. AJ! Stjärna i huvet. Lika snart ännu en stjärna snyggt placerad bredvid hjärtat. fan? Nåja, bäst av tre var det ju.. Jag får in en träff. Sen allmänt fummel med påfyllnad av pepparkakor. Elisabeth ramlar, jag kastar, träffar, men får handen uppcuttad av hennes tredje stjärna. Nej!? Inte dödad igen!?
Nejdå, jag slog kaststjärnan ur luften likt en cool ninja. Typ. Det ledde till en 5 steg framåt, snabbt vända sig och kasta-sudden death. Många kast, bara en träff. Hon död, vi hemåt. Varmt och skönt.

That´s pretty much everything.

Offrets beskrivning
Hans klankamrater började tydligen kalla honom för toffel och latmask sm inte lyckats mörda mig på över ett år... Vi bestämde oss för att ha pepparkaksduell för att fira att den 2 veckor långa vapenvilan var över.

Först till tre träffar vinner och när man blivit träffad får ingen göra något på 5 sekunder(istället för att man ska släppa vapnen).
Jag fick in en träff i huvudet. En träff till i bröstkorgen. Sen träffas jag i axeln och strax efter även i magen. Jag lyckas träffa honom i handleden och han erkänner sig som besegrad. Själv känner jag att handled var lite för mycket gränsfall och dumjag blev helt plötsligt sbäll och erbjuder en suddendeathduell. Han träffar mig precis ovanför hjärtat och sen blev det kallt.
Det är så det går när man försöker vara snäll, då får man en kaststjärna i hjärtat från pojkvännen. SKA DET VARA SÅ???


Beautiful Manson

Jag har sett Mansons rumpa!!! Den är fiiiiin!!!!
Här får ni resan i bilder (fattar ni förresten hur coolt det är att ha en Marilyn Mansonmapp i mappen "real people"???) tyvärr är det ju lite svårt att få tydliga bilder när man står mitt i en väldigt rörlig massa som hoppar, knuffas, ramlar osv så här får ni de klaraste bilderna.... Vill ni se de som ebstår av sudd får ni be om det.

 Anna är söt som vanligt
Jag är aldrig söt, deal with it.
Så här många var vi som hann sätta oss framför staketet före konserten.
De här hann inte komma till "rätt sida"
 Turbonegro var förband (alldeles för länge!)
Publiken bestod av 8000 pers, här i väntan mellan förband och Manson
Vi träffade en 19årig Linnea. Hon var skitsoft! Tyvärr tappade vi bort henne när han kommit på.
Titta! Titta! Nu ser man hans siluett på andra sidan det svarta skynket!
 Sakta kommer han fram på scenen.
 Visst är han fin? Och spana in hans mick! Den har ett knivblad!
 Han satte eld på bibeln sen, tyvärr inget foto på det
 Under "Beuatiful People" sprutades det ut konfetti.
 Garderobsträngseln var rätt bra den också, och då fanns det ändå minst två garderober...
Så här såg vårt rum ut
 Frukost på Café Kladdkakan i Gamla stan, vi drack varsin kopp(liten skål?) te och åt varsin överdimensionerad scones i formen av muffins som vi bredde philadelphia och aprikosmarmelad på. Hett tips!
 Fantasybokhandeln har läskigt många mangor, det här är bara 5 av deras 10(?) hyllor... Men de är betydligt dyrare än hemma, billigaste jag hittade var på 98:-

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/musik/live/article1470847.ab Här är aftonbladets recension av kvällen. DET VAR UNDERBART! Sa jag förresten att Anna har tagit i hans tröja? Snubben framför henne fångade den... Fubbhon

Associera fritt

Grön: blad
Paris: Hilton
USA: Bush
Elvisp: grädde
Alkohol: jäger
Skräckfilm:  one missed call
Skitfilm: bond
Dricka: läsk
Destruktiv: deprission
Varmt: eld
Döden: lie
Begravning: gräs
Bröllop: blommor
Sommar: vatten
Djurpark: djur
Vinterlek: pulka
Godis: rubiner
Mardröm: Freddy Krueger
Vass: gräs
Smycke: diamanter
Politik: prat
Paris Hilton: rosa
Syslöjd: nålar
Pyssel: klister
Växt: -er?
Picasso: tavla
Musik: korn
Frukt: banan
Pizza: pepperoni
Gott: julmust
Äckligt: var
Läskigt: jag
Alien: arm
Microsoft: dator
Webbläsare: IE
Humanist: miljöpolitiker
Blod: gott
Sjukhus: blärk
Medeltiden: sträckbänk
Vasaloppet: långt
Julen: mat
Jesus: kors
Humor: skratt
Betty Boop: häst
TV-shop: dålig PR
Hemsida: 4chan
Inlåst: bondage
Utanför: minusgrader
Sockervadd: smält

RecapReptileHär har ni en söt krokodil som ursäkt på den långa väntan efter ett nytt inlägg.

Jag sitter på en svenskalektion och har hystreriskt tråkigt, trots min trötthet. Vanligtvis brukar trötthet kunna blockera mina andra känslor men inte idag. Dryyyygt....

Jag har lite pengar och många julklappar kvar. Inte lyckat Marcus säger att han vill ha posters att sätta på väggen, får se om jag hittar nån bra annars måste jag nog improvisera ändå... Jag sa att jag önskade mig chokladpennor. Får se om jag får några, hoppas kan man ju alltid.

Lucia imorgon. Kommer vara jätteskönt. Jag älskar luciamorgnar. Fast lite tråkigt med att missa bions luciavaka. Inte det att jag hade haft råd men men...

På fredag ska jag ha religionsprov om Islam. My ass att jag kommer lyckas bra med det.

Igår blev Teddy 19. Grattis till honom, den lilla pojken är rätt stor ändå när man tänker efter... Men surt att ligga hemma i feber i två veckor, tycker synd om honom oavsett om han vill det eller ej.

Nu ska jag sitta och kolla upp fakta kring svordomar men jag är för lat för att ens ha börjat.

På lördag är det äntligen dags för konserten med Marilyn Manson! Fatta hur coolt det känns att jag ska få se honom LIVE!

Ikväll ska jag jobba, hoppas att Daniel (aka godismannen) är där så att han kan köpa upp de kladdkakebitar jag har kvar.  Hoppas går ju alltid för jag behöver verkligen pengarna.

Marcus vill ha adressen till min blogg, hur många av er 5 invigda som fått adressen tycker att han ska få bli en av er läsare?

blablabläbläbla

Just nu sitter jag på lektion med en burk innehållande 16 kladdkakebitar bredvid mig och ouppfyller 4 5 6(!) lärares förväntningar på mig.
Jag ska skriva om islam tills ikväll. Kommer inte ens ihåg exakt vad jag skulle skriva om. Nåja det står säkert någonstans.
Jag ska skriva om socialpsykologi tills ikväll.
Jag ska skriva något förvirrat om miljöpolitik.
Jag ska skriva om språkhistoria (svordomar) nu på lektionen.
Jag ska ha kinesiskaprov om någon timme.
Jag har lovat att gå tilol ybuss och försöka kolla upp om man kan ändra mina och annas biljetter (80spänn på att jag inte får).
JAG VILL INTE!

Helst av allt vill jag bara få sälja bort de här infernaliska kakorna så att jag slipper gå och släpa på hela burken. Visserligen kommer jag ha kvar burken även efter att kakorna är sålda men det är en smärre detalj jag inte bryr mig om. Jag vill bara få bort dem! NU!
Jag skulle inte alls ha något emot att få somna i Marcus armar eller helt enkelt kura ihop mig i Kalles soffa och titta på min efterlängtade yaoi.
Men jag måste vänta tills i helgen. Antingen fredag eller lördag. Allt beror på hur effektiva Kalles små n00bs är när det kommer till lokalletning.
Ikväll ska jag och Emelie gå på bio och titta på Elizabeth - The Golden Era. Jag tror verkligen att den är jättebra, men även om det skulle visa sig att jag för omväxlings skull har fel så får jag om inte annat en mysig stund i biomörkret bredvid min lilla flicka.

Sir KillALot Vs. Predator

Jag och Marcus har mördat tillsammans. Visst är det romantiskt?
Och det var jag som fick killet också, sött va?

Kopierat från mordhistoriken:

Igår kväll så lyckades jag och Heineboot hitta fram till Predators bostad men när ingen reagerade varken på telefonen eller dörrklockan bestämde vi oss för att söka oss hemåt.
I morse klev vi upp, samlade åter ihop våra vapen (morot, banan & purjo) och knatade iväg. Tanken var att haffa henne nån gång mellan 7 och halv8 så att hon skulle vara död före skolan började. Vi knackade på och frågade om Emelie bodde där, vilket hon gjorde. Snart kom en blond liten figur nerstudsande för trappan och fram hoppade jag med kniven i högsta hugg. Hon föll till "marken" matrixstyle. Mycket stiligt. Bättre lycka nästa gång~~


Nu ska jag bara mörda hennes klasskompis Slagtore också... Bwahahaha!

Ett KTvå K Flera K

Häntextra
I lördags så åkte jag iväg till Emelie för att ha vår bestämda tjockiskväll med tårta, kladdkaka, godis, läsk, chokladpudding (med vaniljsås), våfflor (med grädde och sylt), cider, annanas och jordnötsringar. För att inte glömma bort filmerna vi planerat in.
Nåja, när jag kommer fram så är bullbakandet i full gång och jag hinner hjälpa till med att stoppa ner ungefär fyra bullar i papeprsfromar och sen pensla de med ägg efter jäsningen.
Vi bakade lussekatter också. Kanelbullarna var ljuvligt goda och lussekatterna såg ut att vara lika härliga dem, så härliga att jag faktiskt vågade mig på att provsmaka en liten. Jag kommer nog aldrig lära mig tycka om saffran.
Vi åkte och handlade och bestämde oss för att strunta i tårtan, istället köpte hon en mango och jag tog två passionsfrukter. Jag tror verkligen att det var kvällens smartaste drag.
Efter hemkomsten gräddade Emelie några underbara våfflor till oss som vi åt framför Peter Pan. Fy fan vad vi grät! Säkert tre gånger! Men filmen är verkligen fantalastiskt bra, bättre än jag mindes. Även om jag kom ihåg precis hur fin Jeremy Sumpter var som 14åring. Usch på pedofil-Ellis. Men det var inte mycket jag kunde göra när han helt plötsligt hade den där intensiva blicken eller sneda pojkleendet. Man smälter och hela kroppen fylls av en underbar värme, sen får det framstå hur jävla pedofilistiskt det vill.
Vi kollade på Perfect Stranger också som är klart rekomenderad för alla som vill ha spännande filmer med otippade slut.
Somnade vid 3tiden.

Nästa dag var det skyltsöndag där jag köpte flera olika Kn.
Först en Klapp till Jenny, Två påsar Knäck till mig och Emelie. Kramar från Röda Korset som gav mig en gratis KramKnapp. De sålde också en mängd olika ballonger där, valet stod mellan en grön Trex eller en blå myra. Det belv myran eftersom jag inte tyckte om tänderna på vår utdöda lilla reptil. Alltså hade jag nu även köpt mig ett Kryp.
Medans vi stod i den barnfyllda kön med personer(?) som nådde upp till mina knän och väntade på att jag skulle få min blå alienmyra så ringde de från Emelies jobb och sa att ho skulle varit där vid 3 och inte 4. Nu var klockan halv 4. Ooppsie~~ Nåja hon har fint upptränat tålamod och lät mig köpa min myra före vi knatade iväg genom snöslasket för att sitta i dansstudions reception och spela kort. Jag vann i finns i sjön, spaghetti, vändtia och dam. Hon har däremot en talang och vann därför i "smarta" spel som chicago och  james bond.
Jag sov över en natt till så vi kunde äta upp allt som var kvar (det mesta) och se klart femte elementet samt prusuit of happiness som även de var underbart fina.

Nu sitter jag här med en Marcus bredvid mig och ska egentligen ut och purja ner folk. Får se hur det går. All ära åt mig! Nyahahaha!

Bilddagbok

Jajamen. Bilddagboken är en fruktansvärt nerfjortisad sida som jag vägrar befatta mig med. Men konceptet är roligt. Här har ni alltså min fredag, i bilder.... Eller tja, utvalda bilder eftersom det blev över 90 bilder... Och nej, jag orkar INTE ändra storleken på dem därför publiceras alla i miniatyrformat.

 Min pojkvän är den mest överambitiösa DGnörd ni kan hitta, han tom annonserar om det ute på stan.

 Jag älskar det här huset! Ser ni hur fint det är? En dag ska jag lära känna ägaren bara för att få komma in.


Jag älskar snö, men jag förstår om andra inte känner likadant...

 Även om jag tror Emelie är ett större fan av kramsnö än jag själv...

 Söta australienska nyckelringar

 Läs vad det står på pappret, visst är det sött med ansvarstagande???

 Julpyntet är uppe både i Svall och Hsand för att vara sött till julskyltningen.

 Tom till mitt hatade jobb har julpyntet lyckats ta sig!

 Men trots adventsstjärnan hade jag inte överlevt utan deras fikarum med kaffeautomatens fantastiska choklad!


Jag HATAR att golvet är rutat på samma sätt som en fotbollsplan!

 Så här flitig är Camilla när en kamera dyker upp i hennes närhet. *host* ögontjänare *host*

 Titta! En Marcus som hittat hit och ställer in disk med Camilla. Vad duktiga de är~~

Kommer ni ihåg Bosse Bogserbåt från Bollibompa när vi var små? Det här är hans kompis Max - En maxad bosse med andra ord.

 Fin båt~~

  Hur sjutton lyckas man vandalisera ner ett helt tak???


Min pojkvän är den officiellt sötaste tomteluvabäraren idag!

RSS 2.0