Alu

Saknar polen. Min arm är bättre, men inte bra. Men nu har de där två veckorna gått så enligt telefongissningarna får jag dansa igen.
Uppcon var awesome, men bilderna får ni stalka på facfebook för jag är lat.
Det var spännande att se konventet bakom kulisserna, och hela arbetslaget (förutom en tjej som ändå höll sig på sin kant) var asbra typer så vi hade hela tiden kul. Tillochmed under söndagens regnväder som ledde till översvämning i tältet, så att vi stod och sopade vattenpölar i 4 timmar hölls humöret uppe! enda nackdelen var väl att jag jobbade nattpassen och slutade 1 varje natt, och Kix skickade nu-går-vi-och-äter-frukost-sms varje morgon klockan 7... Så mycket för att sova ut. Men men, jag sov 12 timmar inatt så nu ska jag sluta klaga.
Sommarjobbet går bra. Jag var lite orolig först eftersom jag skulle få så mycket nytt ansvar, men det har gått bra nu under veckan. Jag har inte ens blivit bråkad på för att jag var sjuk hela förra veckan när de bestämt att jag skulle börja. Om man inte räknar det arga telefonsamtalet under uppCon, men det gör vi inte.
Plus att jag får ha på mig en vit rock i år. Med namnbricka där det står att jag är rådgivare. Känns mycket vuxet och rätt läskigt men coolt. Jag har ju bara klarat en termin! Men de flesta frågar mest om vart de kan hitta saker och om enkla saker som solkrämer, och sånt kan jag ju.
På tal om bara klarat en termin, jag har ju femtielva (5, möjligen 6) omtentor i slutet av augusti. Det blir kul att skriva. Och söka lediga förmiddagar för... Kanske borde börja plugga nu, tiden går ju så snabbt när man jobbar 40 timmar i veckan.
Och min dator vill inte vara med längre. Så om jag nu får lön på måndag innebär det en ny dator nästa helg. För det har behövts i ett år.

Lazy sunday

Idag var planen att fixa till mina cosplays. Än så länge har dagen tillägnats scones, Supernatural-konvents-letande-och-dagdrömmande, och den här låten på loop. För den är fin.
Nej, min hosta och näsa tycker inte att jag ska jobba imorgon.

Poledance och armont

Jag har haft ont i armen sen i torsdagskväll. Och nej, det är inte träningsvärk, jag vet hur sån känns eftersom det har funnits i övriga kroppen sen i fredags. Men just vänster bicep är fuckad på något sätt och gör ont ända ner i armvecket, oavsett vad jag gör med armen och trots intensivt stretchande i fredags och söndags.
Men jag ville ju inte behöva stå över någon av dansavslutningarna bara för att en halv arm gjorde ont. Så jag hörde inte av mig till vårdcentralen förräns igår. Fick numret till en sjukgymnast, men såklart jobbar han inte idag eftersom vi idag ska gå runt och vara patrioter, så får ringa imorgon istället. Imorgon har jag haft ont i en vecka utan att det blivit bättre....
Men avslutningarna gick bra iaf! Måndagen och chairen gick lysande, tisdagen hade riktigt bra genrep men sen var båda mina stänger snorhala när det var dags för publik så det gick inte att klättra, och ännu mindre att hänga uppochner. Men jag gjorde så gott det gick, och det gick ju bra för alla andra. Min enda gäst blev i slutändan mamma, och hon smög in under genrepet så hon hann ändå se att jag kan tricken när stängerna inte är nersvettade, under den riktiga visningen så fick hon helt enkelt titta på de andra och låtsas att jag var lika bra.
Och eftersom det är sagt att fotona ska upp på facebook så vågar jag nog iaf lägga ut ett gruppfoto här.
Uppifrån och ner: Sandra, Sara, Therese, jag och Elin efter att vi dansat 4ans dans.
Så här skulle avslutningsposen sett ut i 4an om jag inte hade haft en hal stång. Eller ja, "ska" och "ska", egentligen ska det "lösa" benet tryckas ner mycket mer mot golvet...
Och sen kommer Sara och får alla andra att se dåliga ut.~~

RSS 2.0