Halloween

Jag hade jättekul igår. Men mjöl-blodet ville inte få riktigt rätt färg, även om sirapsblodet var perfekt. Men det blev rätt bra effekt att blanda de två på William...Vi svängde förbi en fest med episka dräkter, som jag tyvärr var för uppslukad av att titta på för att fota, men det fanns en kille som klätt ut sig till toalettstol. Just think about it.
Sen drog vi vidare till kåren där vi smög in lite halvtidigt i kön med Linnea och Mattias, men ingen såg direkt sur ut över varken det faktumet, eller att Erik och Wille körde allsång på trolol.
Vi hamnade vid ett bord med tre söta tjejer där det diskuterades vad definitionen för oskuld är och att Jessica Alba är det ultimata frikortet. Dockan och ena spöket höll med mig, pojkarna gjorde det inte och spöke #2 tyckte att vi valde fel som hade kvinnliga frikort. Dockan hade dessutom uppfattningen att oskuld inte är "person som inte haft sex" utan istället är "person som inte haft sex med en tjej". Vilket är en uppfattning som direkt reducerar mig till oskulden i mitt och Eriks förhållande, och det känns ju lite orättvist med tanke på att han alltså skulle ha ett sexliv medan jag är oskuld..?Jag fick faktiskt upp Erik på dansgolvet ett tag, men sen så övergav han det till förmån för caps med Tott och annat folk medans jag och spökena körde lite mer sporadiska dansnummer.Jag hade en bra kväll. Och Beelz, jag hittade en American Psycho som jag fotade bara för din skull.


Unpretty

Imorgon ska vi fira halloween. Jag ska ha min jättesöta, prickiga klänning och fevingar på mig. Med sönderslitna nätstrumppor och en massa blod. Men jag vill att "basen" ska vara söt. Vilket är ett problem bara i sig, hur fan ser en söt frisyr ut och ännu värre en söt sminkning? Jag funderar på att ha spridda korkskruvslockar men vet inte säkert, flätor på sidorna vore kanske bättre? Och som sagt, hur i hela friden sminkar man mig gullig?
Cred till Beelz som hittade denna skönhet.

Världen suger, tack och lov finns det snälla människor i den.

På lördag är det halloweenfest på kårhuset igen. Jag, Erik och en William som jag mötte på kawaiicon ska gå ihop och jag har tagit på mig att fixa förköpsbiljetterna. Igår var jag ändå i Sundsvall så jag tänkte passa på att köpa dem då, när jag kommer dit så visar det sig att kårexpeditionen har stängt på just onsdagar.
Så jag åker tillbaka dit idag. Nej, förköp får man bara göra om man pluggar på Sundsvalls campus, inte ens Härnösand funkar, trots att det är samma skola. Så jag klampar grinigt iväg till biblioteket där jag lägger beslag på en dator och börjar stalka fram alla sundsvallsstudenter jag kan komma på via facebook. Ingen lycka där tydligen, men framför datorn bredvid mig sitter en rätt trevlig journaliststudent och hennes kompis. De tänker gå på festen och har bara en kompis som de ska dra med sig så de har plats för att skriva upp vårat sällskap också. Great! Vi går tillbaka dit, blondinen ojar sig över att man måste vara där före 11 och inser att hon nog har 2 kompisar trots allt (maxantal att skriva med sig) medans brunetten blir mer och mer osäker på om hon ska gå. Jahapp, så mycket för den lösningen.
Men skam den som ger sig!
Jag står kvar där och glor på kön som masar sig framåt och försöker identifiera passande värddjur. Problemet är just det att jag behöver minst 2 personer att snylta gästplatser från. Lagom till lunchstägningen så kommer det in ett par och desperat som jag är kastar jag mig över dem. Jo då, båda två pluggar på campus, nej de hade inte tänkt att gå med några övriga kompisar. Så efter närmare 2 timmars frustration så har jag äntligen hittat våra räddare, för det är klart att de var gulliga nog att låta mig skriva ner oss på listan med dem som förevändning. Så nu får vi gå ut och röja på lördag ändå, men vi måste dyka upp samtidigt som de två. Så fram tills lördag midnatt har jag en telefonkontakt som heter "Snylt".
Det är fint med människor som orkar vara snälla mot främlingar.
Och i min återberättelse så låter de första tjejerna rätt taskiga, men ha i åtanke att jag var en galning i biblioteket som efter en minut hade bestämt att de skulle bjuda mig, och två för dem ännu mer främmande typer, på fest.

tumblr-break

Två dagar utan tumblr. Det är skitsvårt att veta vad man ska göra med all tid. Jag menar, jag vet att jag ska plugga, men just nu så har jag ingen ork så jag sitter mest bara och funderar på vad internet var före jag hittade tumblr. Och minns inte så mycket.
Istället hamnar jag långt bort från datorn under dagarna, men det är fint. Jag har hört att det här med att gå på promenader och träffa kompisar är sånt som normala människor ska göra.
Igår satt jag och funderade på om jag skulle ta en promenad med eller utan sällskap när Kix frågade om jag ville fika med henne och Erika. Jag kom hem 9 timmar senare. Och hade haft riktigt trevligt.
Idag tog jag faktiskt den där promenaden, som blev 60% cykeltur 40% promenad för att min kondition suger, ut till smitingen där jag satt och stirrade på vågorna och kände hur jag saknat havet ett bra tag. Sen cyklade jag in mot stan igen och väckte Kalle så att han kunde underhålla mig lite till.
Han visade en video som är den genuint sjukaste video jag sett. Och jag vet, när man hänger på de konstiga delarna av internet så hör man hela tiden att "det här är det sjukaste du någonsin har sett" så jag tog det inte så seriöst när han sa det. Men det stämmer fan! Kolla själva.


Hemma igen

Jag var i Umeå fram tills igår för att redovisa, snacka inför grupp, lyssna, labba och lyssna lite mer.
Det har varit en riktigt kul vecka, vi var 5 stycken som hängde ihop och fikade och snackade strunt fram tills onsdag kväll. Jag vet inte om det är något jag skrivit om på bloggen förut, men efter introduktionsveckan gick jag runt och kände mig skithemsk för att hela klassen var så genuint jävla övertrevliga, jag kände mig som världens elakaste människa för att jag kunde tänka att någon hade en osmickrande tröja på sig. Men den här veckan har alla visat att de är människor som faktiskt kan ha mindre lyckliga och supergulliga sidor och det gjorde mig glad. Däremot så visade det sig att de på något mysko sätt fått för sig att jag var så där äckelglad på riktigt som alla hade verkat under introveckan. Micke och Catharina är övertygade om att de har sett en "bitchig" sida av mig och Gladness och Frieda suckade drömskt och undrade hur det skulle vara att se.... Vad jag gjorde för att framkalla den här reaktionen? Det satt ett gäng fjortisar bakom oss i föreläsningssalen och babblade högljutt om gruktansvärt ovidkommande saker som blommiga leggins och fester när det stod en volym-handikappad lärare framför klassen och försökte gå igenom kursens upplägg. Så sjukt respektlöst och jag satt verkligen och kokade, men å andra sidan så har jag gått i samma klass som Erii och Jessica som fick för sig att de hade en dödsfiende för att en tjej på basåret faktiskt sa till lite mindre diplomatiskt när folk snackade, så jag nöjer mig med att vända mig om mot tjejerna och, precis så högljutt att hela klassen ska vända sig om och blänga med mig, säga att "det är himla svårt att koncentrera sig på vad läraren säger när ni sitter här och pratar strunt, kan ni vara lite tystare?" Tydligen är det tillräckligt för att folk ska tro att det är min bitchiga sida. Vi får se vad som händer när riktiga bitch-jag tittar fram...

Igår när jag kom hem så var det dags för avslutningsfesten på poledancen och jag hade tänkt tillägna det ett eget inlägg med foton och filmer, men de hade löjligt strikt inga-foton-eller-filmer-på-danserna-policy så det blev inte av. Vi var 6 elever som dansade och 4 av oss hade med oss folk som vi bett filma (bara oss själva), men tydligen var inte ens det ok... Så tyvärr folket, ni får helt enkelt leva utan att se mig dansa före jag köpt en egen stång eller nåt åt det hållet. Eller så skickar jag ut en intresseanmälan när nästa datum släpps, vad tycker ni?
Erik ligger hemma och är sjuk sen i tisdags och tyvärr så var det så pass illa igår att han var tvungen att ställa in att följa med, så istället drog jag med mig Bob och vi stod där och miglade och tittade på dansarna tills kalaset var slut och vi satte oss på Daltons och snackade skit. Tror det är första gången jag alls kommit fram till bardisken där, bara det är ju intressant, att det ska krävas en torsdagkväll för att man ska få plats att bli serverad, och då var alla bord ändå upptagna. Men det var kul att hänga lite med Bob utan massa annat folk runt om, vi kom fram till att det var typ första gången på 1½år och att det nog borde åtgärdas.

Morrn

Just i nuläget så tror jag att jag kan dansrutinen tills på torsdag, men det är svårt att öva och se om det känns helt bekant utan en stång. Och så glömmer jag typ alltid bort de första höftcirklarna...
Nu borde jag ta tag i statistiken. Och fixa en "korrekt" skärmdump för uppsatsen, tydligen var den autentiska fel sökmetod på något vänster så får fejka fram en annan.
Sen ska jag packa inför veckan och försöka komma på vad jag ska göra med mitt hår. Och så borde jag nog tvätta lite före jag åker också...

^^;

3/8 frågor på statistikuppgiften avklarade. Då är det bara de sista 5 frågorna där jag faktiskt ska fixa diagram och resonera lite också kvar. Jag vet att jag kan få det gjort tills ikväll om jag lägger manken till men just nu så orkar jag inte utan sitter återigen vid tumblr.
Jag vill titta på dåliga draman... Såna där typiskt klyschiga draman som är så överspelade att man bara skrattar vill jag se. Och äta godis... Men godis kostar pengar och efter att jag köpte mat igår så har jag bara 8:- mer än Beelz, det kommer man inte långt med... När jag väl får CSN också så måste jag köpa en ny dator för det här går inte. Men jag vill inte, datorer är ju superdyra och hur väljer man rätt dator?
Uff.
*EDIT* Oh! Och berättade jag att igår så fick jag ett gruppmail på facebook med mina bronies från kawaiicon? Jag visste att en av dem skulle vara Apple Jack i killversion och att vi snackat om att göra en parcosplay med det, men nu är tydligen alla ombord på att göra en stor gruppcosplay av the mane cast! This is so incredibly wonderful I don't even know what to say.

Day 30: A congratz banner for finishing the challange


Blablabla...

Första tisdagen på länge som jag inte vaknar med hiskelig träningsvärk. Känns fruktansvärt skönt men får mig ännu mer att vilja dansa flera gånger i veckan... Någon dag ska jag bli rik nog för det, eller för en egen stång. En stång kostar nästan lika mycket som två kurser så det är ju inte helt oöverkomligt, när jag väl får pengar. Men först måste jag köpa en ny dator för det här är bara löjligt. Min laptop är så självmordsbenägen att jag knappt kan starta den utan att den hänger sig, så just nu sitter jag vid Eriks gamla avställda som jag inte riktigt kommer överrens med. En egen vore fint...
På söndag bär det av till Umeå för en ny innevecka och före dess så ska jag och Micke ha fixat ihop vår presentation, han satte ihop vår skriftliga sammanfattning igår som den ängel han är. Men vi ska göra en ppt också, och jag måste komma på hur jag får en knapp A4 att räcka i 10 minuter utan att fucka upp med allt för många pauser och skämt.
Dessutom måste jag ha gjort klar statistikuppgiften tills dess. Vi har frågestund på den om 3 timmar och jag har itne ens börjat. Läst igenom frågorna men inte datan, och inte ens bläddrat i boken som vi tydligen ska läsa 100 sidor ur.
Sen på torsdag åker jag hem igen, har fortfarande inte sett ett schema för veckan men de får helt enkelt anpassa sig efter mig, min buss hem går efter lunch om jag ska hinna till avslutningsfesten för poledancen. Och det ska jag för jag har en fin klänning som inte blivit invigd än, och så vill jag dansa. På tal om poledancen; jag lärde mig klättra igår! Eller, inte lärde-lärde mig för då hade jag inte misslyckats i slutet av lektionen igen. Men två gånger kom jag faktiskt hela vägen upp! Med extra många blåmärken på knänas insidor, men jag kom upp så det är värt det.
På bussen dit igår så hamnade jag snett framför nån kille i gymnasieåldern också och han kunde inte sluta stirra på mig. Det var askonstigt, han satt och stirrade intensivt och lite skrämt som att han var övertygad om att jag var ett monster men inte säker på vad för slags monster jag var, men han röck till av varenda rörelse jag gjorde som att lägga ner plånboken i väskan och ta av mig jackan bekräftade att jag var ett monster. I'm not sure what to make of that...


Day 29: Somewhere you would like to goNo hate, den här tog säkert 5 minuter.

Day 28: Anything you'd like


Jag har aldrig påstått att jag kan rita, men ni har iaf bara två bilder kvar att stå ut med.
Den här gången försökte jag göra Yotsuba.

Day 27: Something you love


Yes, så här bra är jag på att rita böcker

Day 26: Something I don't like


Det är massa mattetecken...

Day 25: A scenery


För att vinterkvällar är enkla och för att norrsken är fint.

Day 24: A coupleThink swenglish. Ingen har sagt att jag har bra humor. Tror jag?

Day 23: Something you need


Piskan ska symbolisera disciplin som jag har tragiskt lite av. Och spargrisen känns rätt uppenbar: Jag är pank.

Day 22: Something you miss


Ja DeathGame alltså.

Day 21: Something you want


Day 20: Something orange


Day 19: Something new


T_T

Så jag fick äntligen ihop nån slags början med källplagiat att utgå från med utredningsuppgiften att skicka iväg till Micke. Och han skickar iväg det han har till mig. Hans ser superproffsigt ut! Och mitt är ju bara skräp från den superenklaste källan än så länge! Och han säger inte ens att mitt ser ut som skräp, bara fortsätter skicka uppmuntrande sms med små idéer. Om rollerna varit ombytta lovar jag attt jag hade suttit här och ventilerat högljutt om min partners inkompetens, men han är hur snäll och duktig som helst.
Jag känner mig så misslyckad! Och vetskapen om att han hanterar mig bätre än jag hanterar dåliga partners i gruppuppgifter får mig att känna mig superelakast. Jag vill inte vara elak och misslyckad!

RSS 2.0