Uff

En lunch, fyra koffeintabletter och en alvedon senare så är jag lika trött som i morse med en knappt dämpad huvudvärk...
Och plötsligt har telefonens tangentbord förkonstigat sig också. Jag har en så bra dag idag...

Vatten över huvudet?

Jag är så trött.
Efter en sommar full av tidiga morgnar, hårt jobb, och skolstress så börjar jag känna hur allt kommer ikapp mig. Imorgon skriver jag de sista tentorna, jag får helt enkelt inte börja slappna av än. Men sen i söndags har jag bara blivit tröttare för varje timme. Igår somnade jag nästan när jag var hemma på lunchrasten. Och sen igen när jag skulle cykla hem. Förstår ni? Jag somnade nästan vid cykelstyret, i en uppförsbacke. Ändå satt jag uppe till 10 av någon korkad anledning. Jag har fortfarande burken med koffeinpiller som jag köpte i början av sommaren, den kanske är värd att ge ett nytt försök. Typ hälften nu och hälften imorgonbitti.

Pole Art

Här är alla fantastiska rutiner från årets Pole Art, i kronologisk ordning.

Han vann den manliga klassen.

Kvinnliga 2an

Kvinnliga vinnaren


Saker jag saknar

Jag saknar Poledancen. Men eftersom jag är sjuk så vågar jag inte utmana mitt immunförsvaret mer än nödvändigt (jobb + tentaplugg).
Jag saknar alkohol, men av samma anledning som ovanför får jag vänta ett tag till.
Jag saknar tumblr, men om jag ska hinna plugga till omtentorna så kan jag inte logga in.
Men nu är väntan snart över, på torsdag skriver jag min sista tenta och om exakt en vecka så är jag färdigjobbad för sommaren. Då får jag dricka, dansa och fangirla så mycket jag vill. Och det lär jag göra också, förstånd är överskattat.

Vi har en fin relation~~

Och länken som startade det hela...

So excited!

Jag vet, det är sent och jag borde sova. Men först ska jag visa er varför jag är så jävla pepp på att faktiskt få gå på Poleart på lördag! Jag ska få se alla de här - och fler - på riktigt!!!
Jävla ryssar och deras perfektion....
(Ni "slipper" klippet när hon är en ängel för det har jag spammat rätt hårt redan)

Gissa vad jag har gjort?

Jag har förbeställt Casual Vacancy. Like a boss fangirl.

Ang. bildspammet: Nej, nej jag saknar inte alls tumblr...

Brining Sexy Back Week! (Almost one month later...)

Så. Den här artikeln lästes av många och delades av fler som dansar och startade lavinen av att i mitten av juli lägga ut sexiga rutiner. Så efter lite stalking insåg jag att facebook nog inte alls uppskattar ett .... mångfald av videos på halvnakna kvinnor som kråmar sig, hur vackra och duktiga de än må vara. Så jag lägger upp dem här istället.

Damen som startade allt.

And those who followed her lead.~~

*EDIT* Och min gamla danslärare gjorde tydligen också en väldigt bootylicious rutin.

That awkward moment

Så jobbet går bra...
Idag så stod jag och höll på med nån kund när jag ser hur en Harry Potterjacka kommer in i butiken! Professionell som jag är så gör jag en alldeles för högljudd inandning och stirrar på jackan, och skrämmer på så sätt skiten ur kunden som jag håller på att hjälpa. Hon var hur stirrig som helst under hela betalningsproceduren...
Till slut är jag fri att gå fram till kvinnan i jackan, och bestämmer mig i sista sekund för att "hej, vilket hus är du i?" nog inte är en bra öppningsfras trots allt. "Hej, vilken fin jacka du har!" blir det istället och svaret blir "va, den här? Ja, jag är lärare och alla mina elever hade svarta huvtröjor att gå till matsalen i så jag ville också ha en. Jag har blivit rätt fäst vid den, fast det är en stor Harry Potter-logga på den."
Fast. Det. Är. En. Stor. Harry Potter-logga.
Hon var tydligen inte ett så stort fan som jag hoppats. Men vem tusan tar på sig fandomkläder utan att gilla det de utger sig vara fans av?
Jag kände mig som ett barn som just fått reda på att Jultomten inte finns. Men det är ett konstigt uttryck, alla vet ju att Tomten är riktig. Han har bara en massa hjälpande händer runtom i världen som klär upp sig som honom i de hushåll han inte hinner till.
Det kan inte ha gått mer än 5 minuter sen jag gjorde bort mig inför hon som inte gillade Potter före nästa grupp kunder dyker upp. Två tjejer, en hade recept att hämta ut och den andra köpte bara något enkelt av mig. Jag tar betalt och vi är så där kund-försäljare-trevliga mot varandra, sen vänder hon sig till sin kompis och säger att hon ska vänta i bilen, i ett helt annat tonläge. Så det är inte bara jag som rollspelar, det är kunderna också...
Kompisen som skulle hämta recept stannar däremot kvar och går runt och tittar på grejer. Och plötsligt ser jag hur urringningen blev lite väl generös. Så vad gör man då? Låtsas man att man inte har sett eller ska man säga till? Hur säger man på bästa sätt att någon håller på att ramla ur tröjan när man inte känner dem? Jo, jag sa såklart till till slut. Men det var fortfarande en väldigt förvirrad halv minut, och oavsett hur tacksam hon blev för att jag sa till blir det fortfarande rätt pinsamt...
Så det är vad jag har gjort på jobbet idag. Förutom inse att jag verkligen är uppväxt med hundar och inte alls med katter. Man kan på jobbets hemsida göra små "prov" på olika ämnen, de flesta saker - som barn, förkylningar och artros - fanns det fakta att läsa före frågorna dök upp, men på djurfrågorna så var det bara frågor. Jag fick alla rätt på hund, typ 70% på häst och någonstans kring hälften på katt... Vad glad jag plötsligt blev att de hästägare som kommer in vet vad de vill ha och kattägare bara vill ha avmaskning.

RSS 2.0