Bored now

Jag hatar att inte ha något att göra. Iallafall så hatar jag att inte ha något som jag förstår mig på att göra... Det är tydligen tänkt att vi ska göra någon statistisk undersökning för Samhälle, Historia OCH Matte. Blärk. Jag vet inte vad jag ska göra om längre för det måste tydligen vara seriöst, orka vara seriös veckan före sommarlovet! De är ju inte kloka på den här skolan. ><'
Har tillägnat hela historialektionen till spindelharpan och att äta kryptoniter. Tack till Emelie som köpte ut åt mig <3
Har fortfrande bandaget inlindat i Bobs remsor, de luktar inte lika starkt av henne som förut men det är fortfarande Bobs tyg, alltså är det bra. Jag är fan inte klok.
Har tid hos skolkuratorn på måndag klockan 10. Får se om man kan få ur sig nåt vettigt... Alltid lika spännande att prata med folk som försöker hjälpa, gick regelbundet första terminen på gymnasiet men nu har jag inte gått sen dess... Undra om hon kommer ihåg mig.

Konsten att leka doktor...

JAG ÄR JÄTTEDUKTIG!!!!! JAG SKREV KLART RAPPORTEN KLOCKAN 1 INATT OCH LÄMNADE IN DEN IDAG!!!! JAG ÄR JÄTTEDUKTIG!!!!!

Häntextra
Idag så träffade jag Bob. Jag kan inte hjälpa det, varje gång jag ser henne så blir jag alldeles varm och lycklig... Fast jag vet att jag inte borde, inte än, jag vet för lite om henne för att våga något.
Vi ställde oss iallafall och pratade, precis som vi alltid gör när vi springer på varandra på stan ... det händer alldeles för sällan. Vi pratade i säkert 15-20 minuter före vi kom på tanken att hon kunde följa med mig och Emelie hem till Emelie och äta lunch. Sagt och gjort, vi går till "mötesplatsen" som alltid används när Emelie ska skjutsa någon utan extrahjälm och frågar om hon kan följa med. Efter några försök konstaterar vi att hennes lilla moped inte klarar av att bära tre flickor samtidigt så jag överlåter passagerarplatsen till Bob som, i äkta estetarBob-anda, sätter sig bakochfram. Vi hackar oss fram (de kör, väntar på mig, kör, väntar på mig osv) nästan halvvägs före Emelie kommer med den briljanta lösningen att köra hem Bob och sedan komma och hämta mig. Sagt och gjort, de försvinner bakom nästa krök och jag fortsätter promenaden ett bra tag före hon kommer tillbaka för att hämta mig.
Eftersom det såg så lätt, gulligt och roligt ut när Bob åkte bakochfram så ska naturligtvis jag också prova det. Sätter mig tillrätta och redan efter någon meter så kommer det ett jävla väggupp under vilket jag tydligen inte kunde hålla upp mina fötter ordentligt. (Ni ser sälva vad som kommer hända nu, eller hur?) Mina fötter fortsätter att skrapa i marken och jag får inte till att lyfta upp dem ordentligt men mina försök får dock mopeden att vingla avsevärt vilket förhöjer reflexen att "nu är det ostadigt, då sätter jag ner fötterna". Idiothjärna. Försöker panikslaget att åtminstone inte ramla framlänges, gud vet hur det skulle sluta när jag var utan hjälm och allt. Det sista jag säger före fallet är ett "Emelie, nu ramlar jag" före jag dunsar ner på rumpan (AJ!) och bara för att jag satt baklänges på en moppe så fortsätter naturligtvis min kropp i samma riktning som tidigare trots att jag nu landat. Min enda tanke var skydda huvudet! så jag rullar ihop mig och tippar åt sidan vilket orsakar två skrapsår på höger armbåge, ett på höger hand och ett stort, ömt, rött märke på nästan halva ryggen. Emelie stannar och rusar fram, helt jävla panikslagen. Jag har ont i ryggen men hinner tänka tanken att en sådan fras bara skulle gjort situationen värre så istället klagar jag över min rumpa (som i skrivande stund fortfarande gör ont, 6 timmar senare). När jag ställer mig upp så snurrar det men eftersom jag vet att jag inte slagit huvudet så bryr jag mig inte så väldigt mycket utan går istället lugnt in till gräskanten där jag lägger mig ner och unnar mig en liten dos av självömkan före jag på ett mycket ömkligt sätt, med Emelies hjälp ( <3 ) pallrar mig upp och går iväg till moppen.
När vi kommer fram så lovordar jag Bob för henens balanssinne och tycker att vi borde börja med kebaben som väntar i påsen. De håller inte med utan ska istället leka doktorer, Emelie börjar och duttar mycket försiktigt på mitt skrapsår med en bomullstuss. Bob som inte riktigt tycker att hon gör rätt tvingar istället ut mig i köket där de fixar en koksaltslösning och trots att min hand var helt bortdomnad så kände jag hur det sved... (Vilken fjolla jag är) Fast jag fick både klämma på Emelies arm och bita i Bobs, så det var väl egentligen ingen större fara. Efter behandlingen så sticker Bob iväg för att träffa en polare nere på Navet och jag och Emelie tillägnar resten av lunchrasten med att äta våra kebaber och dricka äppelcider. 
Väl tillbaka på skolan märker jag att det gör ont att vrida handleden, eller bara vinkla den på olika sätt så efter att vi fyllt i våra utvärderingar så kör min lilla älskling iväg mig till Vårdcentralen där vi får sitta i en timme i väntan på att jag ska fåett litet bandage runt min handled. Blärk på vårdköer.
När vi har skrivit klart (?) vårat brev till kommunsnubben så kör Emelie nermig till Navet där jag, naturligtvis, träffar Bob. Hon kommenterar att ett vanligt biege bandage ser väldigt n00b ut och bestämmer sig därför för att göra det mycket mer 1337, nämligen genom att linda om bandaget med egna trasor som hon tidigare haft runt händerna. De är blå. De luktar som henne, en hel del cigarettrök men väldigt god doft under som på sina ställen lyckas krypa fram. Jag är så jävla fjantig att jag gått runt resten av kvällen och sniffat på min hand och jag kommer säkert att göra det tills det är dags att ta av bandaget. Jobbig jag.

Kix, Märtha och jag har beställt våra biljetter till gotlandsfärjan nu. Fan va kul det ska bli att åka dit nu i sommar, särskilt när festivalen blev inställd för min del. Måste förresten skicka den där biljetten till hon Johanna, typ senast imorgon.

Skolakuten
Fick titta på delar av vårat nationella prov i Engelska B idag. Jag fick ett (svagt) MVG på både läs och hörförståelsen. Olten hade ett fel. Jag hatar honom. Jag tänker fan inte acceptera ett VG i Engelska, så enkelt är det. Det är ju fan det enda ämne som jag går in för.
Kursprov i matte på fredag, jag borde plugga men jag vet inte vem som skulle kunna hjälpa mig. Fan.

Dagens Visa
Har fallit hårt för låten Rooftops med Lost Prophets. Inte världen gladaste låt kanske men jag tycker om den ändå.

Rooftops - Lost Prophets
When our time is up
When our lives are done
Will we say we've had our fun?

Will we make a mark this time?
Will we always say we tried?

Standing on the rooftops
Everybody scream your heart out.
Standing on the rooftops
Everybody scream your heart out.
Standing on the rooftops
Everybody scream your heart out.
This is all we got now
Everybody scream your heart out.

All the love I've met
I have no regrets
If it all ends now, I'm set

Will we make a mark this time?
Will we always say we tried?

Standing on the rooftops
Everybody scream your heart out.
Standing on the rooftops
Everybody scream your heart out.
Standing on the rooftops
Everybody scream your heart out.
This is all we got now
Everybody scream your heart out.

[x2]
Standing on the rooftops
(Wait until the bombs drop)
This is all we got now
(Scream until your heart stops)
Never gonna regret
(Watching every sunset)
We'll listen to your heartbeat
(All the love that we found)

Scream your heart out [x3]
Scream your

Standing on the rooftops
Everybody scream your heart out.
Standing on the rooftops
Everybody scream your heart out.
Standing on the rooftops
Everybody scream your heart out.
This is all we got now
Everybody scream your

Hobbyhypokondri

Jag fattar vad som står i källorna. Jag vet vad det är för fakta jag ska skriva ner men nerskrivet vägrar det minsann bli ändå. Bläää....  Har upptäckt en lätt hypokondrisk ådra. Ju mer stressad jag blir desto oftarre tar jag tempen. Fast oavsett åt vilket håll temperaturen vandrar så blir jag upprörd och då blir det mest jobbigt. Orka att jag är tillräckligt korkad för att fortsätta så, egentligen. Nåja ingen är väl perfekt, fast ibland känns det som att jag tar priset. Blä på mig.

Duktig Flicka

Jag har faktiskt kommit en bit på vägen nu... Min rapport har tagit sig in på sin tredje sida och jag har både framsida och innehållsförteckning. Jag är väldigt stolt över mig själv. Iochförsig så har jag långt kvar före det kan räknas som ett klart arbete men jag har åtminstone fått någonting gjort. Vad jag dock inte fattar är varför jag inte kunde göra det i tid? Jag är så jävla blåst. House om 45 minuter, det tänker jag titta på bara för att han är kung men annars så ska jag sitta kvar här tills det är klart. Det går bättre och bättre ju längre man kommer så vi hoppas att den trenden håller i sig. Peppar peppar, ta i trä. Har börjat lyssna på Stephen Lynch igen, vet inte om det är ett bra tecken eller inte men han gör mig glad på utsidan för åtminstone kortare stunder så jag fortsätter nog ett tag till. Dashboard Confessions är jättesöta och A Fire Inside är lika underbar som vanligt.

Som hämtad ur mina drömmar

Jag har sett Världens Vackraste Man. Jag skämtar inte. Jag såg honom igår när jag satt på bussen. Helt underbart vacker och jag ville bara hoppa ut ur bussen och på något smidigt sätt lyckas ta kontakt med honom. Jag gjorde det inte, men jag tryckte näsan mot fönstret och storstirrade. Jag satt alltså på bussen som rullade ut från Navet och där ser jag honom, eller ... egentligen så såg jag en läderrock. Men jag tycker om läderrockar så jag bestämde mig för att se efter om jag kände personen ifråga. Oj, vad tacksam jag är att jag gjorde det! Han hade nötbrunt hår med självfall som nådde till skulderbladen någonstans. Han hade ett finmejslat och mjukt vackert, men ändå maskulint ansikte med ett vackert, smittande och intelligent leende. På sig hade han som sagt en läderrock och under den bar han ett par enkla svarta jeans och en svart skjorta. Han såg så enkel ren sofistikerad, eller jo sofistikerad är nog rätt ord, ut. Jag var helt betagen. Jag måste se honom igen. Om inte annat bara för att försäkra mig om att han var så vacker som han verkade. Hoppas han inte är gift. ... Det där var nog första gången jag sa en sådan mening... Men med tanke på att han såg ut att vara i 30årsåldern så är det en befogad fundering, tycker jag iallafall.

Skolakuten
Igår skkulle det där förbannade arbetet blivit inlämnat. Idag stannar jag hemma för att skriva klart det. Heja mig.
På fredag är det kursprov i matten. Kanske borde försöka få in något i huvudet...
Emelie har renskrivit vårt konfliktarbete... Jag borde läsa igenom det, jag har lovat att göra det idag.

Häntextra
Marknad på fredag. Vet fortfrande inte vilka vi blir.
Medeltidsveckeplaneringsmöte hemma hos mig imorgon. Vi måste beställa biljetter, helt ärligt fattar jag inte hur de har kkunnat skjuta på det så länge. Men men, shit happens antar jag, det finns ju fortfarande platser kvar på färjan.
Pliktverket har skickat ett brev. Igen. Jag är tjej för fan! Om jag inte svarar första gången borde väl det innebära att jag inte vill? Har de svårt att fatta eller? De har slutat tänka efter alla år som militärer. Fan va korkat.

Dagens Visa
Av okänd anledning har Nanne Grönvalls Avundsjuk tagit sig in i mitt huvud... Vem är jag att förneka ödets makter?

Avundsjuk - Nanne Grönvall
Du har alltid en sån äcklig tur, ett osvikligt flyt
Själv får jag hävda mig genom överdrivet skryt
Varför får du alltid allt som både du och jag vill ha
Och varför ska jag behöva låtsas vara glad?

Det sägs så flott att skönhet alltid kommer inifrån, ha!
Att påstå nåt så korkat, ja, det känns som ett hån
Varför är det då så få som faller för mig
Att du är så snygg, det äcklar mig
Jag vill ha, jag vill ha, jag vill ha, ha, ha

För jag är avundsjuk, jag är så avundsjuk
Det finns så mycket jag behöver
Karlar och en massa klöver
Avundsjuk, jag är så avundsjuk

Man ska kunna dela och berätta allt som vänner
Men jag medger aldrig hur jag faktiskt känner
Du är egenkär och lat och inte alls intelligent
Men varje gång vi ses berättar du nåt positivt som hänt

Du får en kram, jag säger att jag gläds så för din skull
För sanningen den kryper bara fram när jag är full, hick!
Men när jag vaknar nästa dag förnekar jag allt
Och skäms och säger: "jag minns inte vad jag sagt"
En sanning med minst sagt en modifikation
Jag vill ha, jag vill ha, jag vill också ha

För jag är avundsjuk, jag är så avundsjuk
Det finns så myckat jag behöver
Karlar, vänner, resor klöver
Avundsjuk, jag är så avundsjuk

Jag är så avundsjuk
Jag är så avundsjuk
Så jäkla avundsjuk
Jag är så avund, avundsjuk

Du är ytlig och så självisk, men vem bryr sej väl om det
För viftar du med lillfingret står karlarna på led
Vid minsta lilla motgång så bryter du ihop
Jag lyssnar och tröstar - men ler inombords

Avundsjuk, jag är så avundsjuk
Det finns så mycket jag behöver
Karlar, karlar, karlar, karlar
Avundsjuk, jag är så avundsjuk

Jag är så avundsjuk!

Busted

Your love is... by futurextrunks
Your name is...Elisabeth
Your kiss...involves a lot of drooling
Your hugs...are warm
Your eyes...reveal homosexual tendencies
Your touch...is really gay
Your smell...reminds me of a gay person
Your smile...is warm
Your love...is very intense.. for goats
 


Jag antar att det är dags att komma ut ur garderoben... xD  ((((>,<###

Du känner dig väääldigt sööömnig...

Just nu vill jag bara sova. Gå och lägga mig i sängen, dra täcket över huvudet och låta en stuntman eller klon eller någon som kan gå in och ta över alla mina måsten, för det känns som att de är för många och jag kan inte hantera det längre. De är egentligen inte så många, bara den där förbaskade rapporten, statistikarbetet och lite jobb (men jobbet kan ju vilken papegoja varelse med talförmåga som helst fixa) om jag ska vara ärlig. Kanske städa rummet också. Jag vet inte, vet bara att jag inte tycker om allt som händer just nu. Mitt huvud är 110% övertygat om att det redan är sommarlov och min kropp börjar inse att jag har undanhållit den sömn under alltför lång tid nu. Det är inte roligt att bli genomskådad av sin kropp, de har en fantastisk förmåga att hämnas på de mest smärtsamma sätt. Tyck synd om mig nån?

Dagens Visa
Jag känner för KoRn men lyssnar på The Used... Borde kolla upp hur mina öron fungerar egentligen...

Jordgubbar och Grädde

Jag borde skriva på min rapport men jag tänker skylla på att den är sparad på den dator som just nu ockuperas av min lillebror, är det en godtagbar ursäkt tror ni?
Märtha var här igår, vi tittade på Song for a raggy Boy och Little miss sunshine medans vi åt gräddoppade jordgubbar med socker på. Jag tycker om när jag får vara med henne längre än 2 timmar... Hon känns så lugnande, allt är mycket bättre än innan på något sätt. Oavsett vad man har gjort. Det är bara hon och Kix som har den effekten på mig, vet inte riktigt varför men så funkar det tydligen.
Det känns som att det är sommarlov, tyvärr är det inte det och det innebär att man(jag) blir extra skoltrött skolglömsk. Inte bra.

Häntextra
Jag har sålt min biljett till Sweden Rock... Grät nästan när jag fick svar på min blocketannons, men jag höll tillbaka. Tror jag. Tårarna kom i alla fall inte.
Marknad nästa helg, vet inte vilka som kommer förutom mig och Kix men Märtha var tydligen upptagen. Det går rykten om att tivolit inte kommer i år eftersom det tydligen inträffade någon slags olycka på en av attraktionerna för inte så länge sedan. Jag antar att vi helt enkelt får vänta och se...

Skolakuten
Borde verkligen skriva på ehlvetesrapporten men shit happens.
Borde plugga matte så jag klarar kursprovet och skrapar ihop ett G på kursen, annars måste jag göra om den nästa termin. Vill inte. ><'
Vi ska tydligen göra något staistikarbete med matte, samhälle och historia på samma gång. Vette fan hur det ska gå, har en idé men vet inte om jag kommer orka genomföra den... Jag hatar att jag ska vara så jävla lat.

Dagens Visa
Ingen låt som beskriver dagen, inte vad jag vet... Har dock fått Light my Candle från RENT på hjärnan... Den är söt. <3

RENT - Light My Candle

ROGER
What'd You Forget?

MIMI
Got A Light?

ROGER
I Know You? -- You're --
You're Shivering

MIMI
It's Nothing
They Turned Off My Heat
And I'm Just A Little
Weak On My Feet
Would You Light My Candle?
What Are You Staring At?

ROGER
Nothing
Your Hair In The Moonlight
You Look Familiar
Can You Make It?

MIMI
Just Haven't Eaten Much Today
At Least The Room Stopped Spinning
Anyway, What?

ROGER
Nothing
Your Smile Reminded Me Of-

MIMI
I Always Remind People Of - Who Is She?

ROGER
She Died. Her Name Was April

MIMI
It's Out Again
Sorry About Your Friend
Would You Light My Candle?

ROGER
Well-

MIMI
Yeah. Ow

ROGER
Oh, The Wax - It's

MIMI
Dripping! I Like It - Between My --

ROGER
Finger. I Figured...
Oh, Well. Goodnight.

(Mimi exits; then knocks again)

It Blew Out Again?

MIMI
No-I Think That I Dropped My Stash

ROGER
I Know I've Seen You Out And About
When I Used To Go Out
Your Candle's Out

MIMI
I'm Illin' -
I Had It When I Walked In The Door
It Was Pure -
Is It On The Floor?

ROGER
The Floor?

MIMI
They Say I Have The Best Ass Below
14TH Street
Is It True?

ROGER
What?

MIMI
You're Staring Again

ROGER
On No
I Mean You Do--Have A Nice--
I Mean--You Look Familiar

MIMI
Like Your Dead Girlfriend?

ROGER
Only When You Smile
But I'm Sure I've Seen You Somewhere
Else--

MIMI
Do You Go To The Cat Scratch Club
That's Where I Work - I Dance - Help Me
Look

ROGER
Yes!
They Used To Tie You Up-

MIMI
It's A Living

ROGER
I Didn't Recognize You
Without The Handcuffs

MIMI
We Could Light The Candle
Oh Won't You Light The Candle

ROGER
Why Don't You Forget That Stuff
You Look Like You're Sixteen

MIMI
I'm Nineteen - But I'm Old For My Age
I'm Just Born To Be Bad

ROGER
I Once Was Born To Be Bad
I Used To Shiver Like That

MIMI
I Have No Heat - I Told You

ROGER
I Used To Sweat

MIMI
I Got A Cold

ROGER
Uh Huh
I Used To Be A Junkie

MIMI
But Now And Then I Like To --

ROGER
Uh Huh

MIMI
Feel Good

ROGER
Here It -- Um --

MIMI
What's That?

ROGER
Candy Bar Wrapper

MIMI
We Could Light The Candle
What'd You Do With My Candle?

ROGER
That Was My Last Match

MIMI
Our Eyes Will Adjust. Thank God For
The Moon

ROGER
Maybe It's Not The Moon At All
I Hear Spike Lee's Shooting Down
The Street

MIMI
Bah Humbug ...
Bah Humbug

ROGER
Cold Hands

MIMI
Yours Too
Big. Like My Father's
You Wanna Dance?

ROGER
With You?

MIMI
No - With My Father

ROGER
I'm Roger

MIMI
They Call Me
They Call Me Mimi


Smskonversation

Jag håller på att bli sinnessjuk... Jag tror åtminstone det. När jag satt på jobebt idag så började jag skriva sms, i sig inget ovanligt. Det som var speciellt var vem de sändes till. Jag skrev SEXTON sms till mig själv! Normala människor gör inte sådant. Jag påstår inte att jag någonsin har velat vara normal men det borde väl finnas gränser för även mig? Man kunde tillochmed se skillnader i personerna som skrev de olika smsen... särför ska jag nu publicera de från den ena Elisabeth i kursiv text och de från den andra Elisabeth i fet text, allt för att underlätta. Ni får själva tänka ut vem som är den "riktiga jag", spännande va?

Jag har inte fått en enda intervju >< Jag HATAR omnin!

Förstår det gumman, men folket kanske bara är ute i det fina vädret <3

Haha jo, du har en poäng... Jag vill också vara ute i solen! Tänk vad gott med glass >w<

Absolut. Sitter och väntar på en kompis, vi ska köpa jordgubbar och grädde, de har jättebilliga på tempo x3

Åh vad gott! Jo jag såg att de var billiga där <3
Himlen är nästan läskigt blå utanför fönstret
Fick nyss en asdryg gubbe som skulle ha betalt för att ställa upp. Vi svor åt varandra och sen ville jag nästan gråta bara för att jag blev så upprörd...
Fast nu kom det en söt 15åring <3

Men inte ska du behöva känna så lilla vännen! Vilken tur att du fick söten då :)

Jag vet... När kommer din kompis?

Hon ska komma vid 4-5 nån gång, just  nu är jag bara ute och o-tittar på molnen... När slutar du?

O-tittar? O.o låter mysigt <3 jag slutar 4

Ok, om du vill så kan du ju hänka?
Tänkte typ tillbringa dan med såpbubblor för att fördriva tid <3

Mjo, men jag borde skriva på en rapport... hur kul det än vore... Men tack för erbjudandet <3

Surt, det hade varit kul att ha med dig... Nåja, lycka till med arbetet :p

Tack, det lär behövas om jag känner mig själv ordentligt ><'

Varsågod. Och bara för att förtydlga: Du sitter och smsar till dig själv... Du borde verkligen ringa den där psykologen som Märtha gav dig numret till, för nu passerar du en gräns ><

Jag vet att jag borde ringa och boka tid, Kix har lovat att hon kan hålla handen på vägen dit. Hon är snäll, jag tycker om henne... <3

Som ni ser blir jag bara värre och värre ju längre jag skriver. Det är läskigt! ;_;

Good morning Starshine, the Earth says hello

Jag är en sån jävla idiot. Ska kliva upp halv sex varje morgon för att hinna med 7-bussen. I morse vaknade jag tio i fem och bestämde mig för att jag inte ville vara uppe så tidigt så istället återvänder jag till min varma, mjuka säng. Nästa gång jag öppnar ögonen är klockan fem över sju. Yes! Oj, vad glad man kan bli ibland! Nu orkar jag fan iutne komma efter halva italienska lektionen så jag tar bussen som går halv tio så kommer jag lagom till historian ... men det känns ändå inte bra, långt ifrån.

Broadway nästa

Which Broadway Musical Are You Destined to perform in? by dangerousgame
Name/NicknameEllis
Age18
SexYes Please
ColorGreen
Broadway MusicalRENT
PartSupporting Actor
 

Which Broadway Musical Are You Destined to perform in? by dangerousgame
Name/NicknameElisabeth
Age18
SexYes Please
ColorGreen
Broadway MusicalPhantom of the Opera
PartChorus Line
 


Och nej, jag har fortfrande inte jobbat. Fy skäms på mig.

Min framtid....

Your Future! by sum41prin
Name or LJ username: 
Home:
Location:Death Valley, California
Job:sewer pipe cleaner
How much youll make per year:$74,221
Vehicle:
 

Stygg Elisabeth!

Jag är verkligen hur jävla korkad som helst. Jag borde måste skriva på den där korkade rapporten och dumma lilla jag kan verkligen inte ta tag i det. Jag har däremot hittat en mängd roliga små "tester" på memegen...
Fy mig som inte gör vad jag ska!
Jag kommer snart att gå in på Gaia för att inte tala om Haket och YouTube... Det här är inte bra men jag känner redan hur det rycker i fingrarna... Det är verkligen skrämmande att jag har så jävla taskig självbehärskning! Dumma jag! FY! Jag kommer säkert göra fler tester också...


Jag fick en glass från mamma, den var god... <3


FY MIG! JAG SKA BLOGGA PÅ KLASSBLOGGEN OM HUR DUKTIG JAG ÄR INTE SITTA HÄR OCH BEKLAGA MIG ÖVER ATT JAG BÖRJAR FÅ SLUT PÅ TILLVÄGAGÅNGSSÄTT ATT UNDVIKA ALLT JOBB!!!!!

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Jag ska bättra mig.... någon dag...

Emelies 18årsfest och Hjärntorka

Häntextra
Emelies fest var klart lyckad. Men det kändes ändå otroligt skönt att få åka hem idag, gör det mig till en dålig kompis ... eller festare?
Om man kanske skulle gå igenom folket som var där... Emelie, Marit, Anna, Märtha och Erika kände jag sen tidigare så dem orkar jag därför inte nämna. Which leaves us with: Adam, en jättesöt liten pojke som var fantastiskt duktig på att blåsa såpbubblor och avgjort var den av killarna som uppvisade minst homofobi. Han hade dessutom någon jättegod sprit som smakade tandkräm. Jim var en typisk fordonsnubbe;  han snusade, gick runt i keps, lekte(?) homofob och småtafsade på tjejerna när han fick en chans. Matilda var otroligt söt att titta på och verkade trevlig men höll så pass låg profil att man sällan märkte att hon fanns i rummet... Peder var inte alls så het som både Erika och Emelie har hävdat då de faktiskt var ovänner pga denna pojke i säkert 2 veckor. Han såg för hoptryckt ut i min mening, men jag erkänner att han hade fina ögon och att hans hoppande och studsande på gräsmattan var coolt att titta på, annars tyckte jag han var fullkomligt normal i personligheten.
Vad hände då under festen? När alla, efter mycket om och men, hade hittat sin väg fram till stugan så satt vi ett tag ute på altanen och drack bål... Efter middagen, bestående av kycklingsallad, så satt vi allihop och pratade i soffan före Emelie blev övertalad att öppna sina presenter. Hon fick ett jättegulligt halsband från Erika, doftljus och små ljus-...glas..? från Märtha "Dryckesglasögon" och sextärningar från Anna och Jag, Marit och Jenny överlämnade våra badbomber(i kukformat) och pennor(för huden, i olika smaker). Nästan hela kvällen efter det tillbringades med tärningarna i en stor cirkel med mycket tjut och applåder.
Vid tretiden så hade jag börjat frysa och tycka att festen låg på sin dödsbädd när alla bara satt och upprepade vad de sagt tidigare under kvällen i hopp om att någon skulle tycka att något var intressant eller bara för att det inte skulle bli för tyst, vad vet jag? För att få någonting roligt att faktiskt inträffa frågade jag vilka som var på att bada och till min stora förvåning så erbjöd sig Peder snabbt som fan (bara han fick i sig lite mer alkohol) så vi blev tilldelade handdukar av Emelie och traskade sedan gladeligen ner till sjön där jag tog av mig tröja och byxor och gick ner i vattnet. De första två stegen trodde jag att jag skulle gå under för att det var så jävla kallt men sedan gick det bättre. Men det var verkligen frustrerande långgrundt, efter 15-20 meter gick det fortfrande bara halvvägs upp till mina knän! I ungefär samma sekund som jag funderade över när bottnen skulle börja slutta neråt och vart Peder tagit vägen så hör jag ett vrål bakom min rygg och när jag vänder mig om ser jag hur han kommer galopperande bakom mig. När han har hunnit kanske en halvmeter framför mig så slänger han sig ner under vattenytan, kommer upp och skriker ännu mer före han springer in igen. Nu var det ju så att min grundtanke var att jag skulle gå ut till åtminstone mina knän före jag doppade mig, men nu har ju han redan hunnit halvvägs upp så då går det ju helt enkelt inte för sig att fortsätta vara torr i håret. Alltså lägger även jag mig ner på bottnen och vandrar sedan inåt land.
De andra somnade lite varstans vid 4-5tiden men Märtha, som skulle dela säng med mig, ville sova så vi la oss strax före 3 och somnade strax före 4.

Skolakuten
På fredag ska helvetesprojektet för samhällen och historian vara klart, jag har inte bloggat något alls och jag har skrivit ännu mindre på rapporten i sig. Jag kommer dö! Men jag kan inte tänka klart nu heller, förut tänkte jag börja så fort jag ätit men det har hittills inte hänt... Och mitt öga kliar för mycket för att jag faktiskt ska kunna koncentrera mig på vad som händer framför mig på skärmen... Det här bådar inte gott ><'

Dagens Visa
En sång som representerar helgen är antagligen Bitch med Alanis Morisette, bara för att jag kanske inte var världens trevligaste person hela tiden igår.... Egentligen har jag ingen aning om vad jag skriver men låten är bra. xD

I hate the world today
You're so good to me
I know but I can't change
Tried to tell you
But you look at me like maybe
I'm an angel underneath
Innocent and sweet
Yesterday I cried
Must have been relieved to see
The softer side
I can understand how you'd be so confused
I don't envy you
I'm a little bit of everything
All rolled into one

Chorus:
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
You know you wouldn't want it any other way

So take me as I am
This may mean
You'll have to be a stronger man
Rest assured that
When I start to make you nervous
And I'm going to extremes
Tomorrow I will change
And today won't mean a thing

Chorus

Just when you think, you got me figured out
The season's already changing
I think it's cool, you do what you do
And don't try to save me

Chorus

I'm a bitch, I'm a tease
I'm a goddess on my knees
When you hurt, when you suffer
I'm your angel undercover
I've been numb, I'm revived
Can't say I'm not alive
You know I wouldn't want it any other way


Matilda, Jim och Adams huvud


Erika, Adam och Peder
Emelie, Erika, Marit och Adam

Matilda, Adam, Jim och Anna
Jag, Märtha och Peder
Jag och Peder ute i vattnet


Sir, Yes Sir!

Dagens Visa
Är ingen särskild låt men jag tycker att ALLA som inte har lyssnat på Vienna Teng genast borde gå iväg och göra det. Hon har underbara texter, vacker pianomusik och en fantastisk röst! Stort måste! Snälla kan någon läsa det här och ge mig hennes skivor?
Har också sinnessjukt roligt åt att Broder Daniel är grovt dåliga och att jag ändå tycker om dem, så otroligt mycket.

Häntextra
Jag fortsätter min ironiska "tradition" att blogga före något har hänt... Emelies 18årsfest är ikväll, jag ska ta bussen ner till Sundsvall om 3 timmar, Anna ska ta samma buss. Jag vet dock inte om jag ska följa med henne och leta present (hur har hon kunnat oköpa så länge, det var ju egentligen tänkt att festen skulle varit för tre veckor sedan!?) eller om jag ska hoppa av hos Märtha och sitta där och trivas med livet tills bussen ut till stugan går... Man kan aldrig så noga veta, det snällaste är ju att följa med och leta present men det mest praktiska är att hoppa av vid Märtha. Blärk vad jag hatar dilemman!
Har skrivit en mängd "dikter" under de senaste dagarna också, det får mig att känna mig lite bättre än de övriga fjollorna där ute i världen. Patetiskt nog. Men jag blir så klart stolt när jag skriver ner något jag är nöjd med och nu är jag faktiskt nöjd... Nej jag tänker inte lägga ut något här, så det så.

Fuck Off och Ha Ett Bra Liv, era Flaggstångspimplare. Gå nu och lyssna på Vienna Teng! Det är en ORDER!

Random funfacts

Lägger härmed ut olika testresultat bara för att jag inte har något bättre för mig... Enjoy


Onna Chance


What type of Fae are you?
This Is Yesterday

What Pattern Are You?

Your Superhero Persona by couplandesque
Your NameElisabeth
Superhero NameEmo Kid
Super PowerInvisibility
EnemyJ-Lo
Mode Of TransportationMechanical Bull
WeaponTacos
 

Your sexual superhero persona by thatjamiegirl
NameElisabeth
Age18
Your Superhero Identity:The Biggun'
Sexual Conquests:82
Your weapon of choice:Strap on...of JUSTICE!
Your Motto:"Give me liberty, or give me sex. Now."
How orgasmic you are:
58%
            
            
            
 Quizilla

What Dark Word Represents You? [anime pics]

Your word is: Confused. You have reached a stage in life where you have lost yourself completely. Identity-crisis is only the first name, and this is really depressing you. All you want is to be yourself, but how can you, when you know nothing? Others can not help in this situation, only you can find yourself again and become whole once more.
Take this quiz!

Quizilla | Join | Make A Quiz | More Quizzes | Grab Code


What Type of Killer Are You? [cool pictures]

You are a maniac killer.
It doesn't matter who they are and what they have or haven't done. You still want to kill them. And for a simple reason only; it's fun. Seeing people in pain is like ecstasy. Maybe you have some sort of mental problems or you are this way because of previous deep scars, only you know. But now you are sadistic and maybe you only like to see a special group of people be in pain (e.g. preps). However you are not the most social person in the bunch and people think you are weird. That bothers you somewhat but atleast you can entertain yourself with daydreaming about killing them. After all, they have no idea what's coming.

Main weapon: Explosives and torture equpiment
Quote:"Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world" - R.D. Lang
Facial expression: Wicked smile
Take this quiz!

Quizilla | Join | Make A Quiz | More Quizzes | Grab Code

Which of the rock songs that I like are you? [pictures]

You are "Aquarius" by Within Temptation. You have a thing for dangerous and push the limit. However, your loved ones who see this doesn't like this and tries to keep you away from it (a special someone, dangerous sports, self-harming etc.)but you like it. It makes you feel free and don't want to be away from it.
Take this quiz!

Quizilla | Join | Make A Quiz | More Quizzes | Grab Code

What wise quote fits you? [pics]


Your wise quote is:"Love is life. And if you miss love, you miss life" by Leo Buscaglia.
Yes, love is indeed what you desire in your life. If you have it or not is another matter, but it is in your eyes the most important feeling. You tend to be a romantic dreamer and want you and your love to have that kind of perfect love that you hear about in fairytales. However that can be hard to find, but it doesn't mean you are going to stop looking.
Take this quiz!

Quizilla | Join | Make A Quiz | More Quizzes | Grab Code

What Evanescence song are you?[many outcomes + wonderful pictures]

Your Evanescence song is: Going Under
You are or have been in a relationship where you were suppressed and unhappy. You were treated badly, and were somewhat brainwashed. Now you've woken up and are in deep pain. You want some gratitude for all things you have done for him/her, but don't get any. You feel like you are falling and have difficulty getting back on the right track again since your mental abuse has taken a toll on you.
Screaming Deceiving and Bleeding for you
And you still won't hear me

Take this quiz!

Quizilla | Join | Make A Quiz | More Quizzes | Grab Code

What Do You Need in Your Life? [dark pics]

You need love.
You are a pretty normal, well-rounded person that just craves that fairy tale love where you will be swept off your feet and live happily ever after. Chances are that you fantasize or dream about it so much that you either see all the guys/girls as unromantic or you tell yourself that anyone could be your soulmate. You long to have someone by your side and you want to give back on the romance part too, not just give.
Take this quiz!

Quizilla | Join | Make A Quiz | More Quizzes | Grab Code

What is Your Phrase? [for darker people]

"Awake, yet never truly alive, I seek valuation beyond reality"
Life is unfullfilling for you, and you aren't very fond of it. What you like is your own imaginative world, which can be your daydreams, stories you write or anything similar. You always prefer that before the actual life. To people you come off as quite lonesome, and you may wish you had more friends, but you are more of a hoper than someone who takes action. That is how you remain lonely. Or maybe you just don't find anyone who you can relate to. Inside you feel empty, like you are missing something important that you can't quite put a finger on what it is. Somehow you wish to be swept away from the normality and led into something extraordinary. This has yet to happen, and you keep on feeling dissapointed with the little that life has to offer. At least you continue to express yourself through art/writing/poems/daydreaming.
Take this quiz!

Quizilla | Join | Make A Quiz | More Quizzes | Grab Code

Love, Sex and Sunshine

Det regnade just och det har blåst i hyfsat många dagar nu. Det verkar som att aprilvädret är en månad sent, men det är precis så busigt som kan förvänta sig att det ska vara. Jag börjar bli beroende av såpbubblor... Jag blåser så länge jag är utomhus, eller på ett "tillåtet" ställe inomhus, dvs så länge jag inte är i en bostad, affär, klassrum eller bland mat. Det tar ungefär 10 lata, eller 2 effektiva, timmar att göra slut på en vanlig burk med såpbubblor för mig, jag har hört att det ska ta ca 2-3 dagar för den normala delen av de såpbubbleblåsande människorna som även de vandrar på denna jord.

Snabb genomgång av vad som hänt sen senaste bloggen (antagligen inte i kronologisk ordning):

  • Valborg var askul men jag hade för jävla ont i halsen dagen efter och det utvecklades till en dunderförkylning som tvingade mig att stanna hemma i en vecka.
  • Emelie har blivit 18 och ska ha fest på lördag. Jag, Jenny och Marit har skaffat jättebraiga presenter och blivit stamkunder på ett ställe där man egentligen inte ska vara det >w<
  • Har haft Matte B-nationella, tror jag kan klara ett G... Det kändes så när jag lämnade in det, men eftersom det är matte kan man aldrig vara för säker.
  • Har haft 2/4 av det nationella provet för Engelska B. Känns lugnt.
  • Har haft en dröm om att flytta ihop med Bob, länge sedan jag vaknade så glad... Jag är verkligen inte klok.
  • Harald har stallets underbaraste galopp!
  • Tänt på en het liten 15åring, som dansar breakar som en GUD! Jävla pedofili ><
  • Jag har "slagits" med en lärare, dvs han röck mig i armen och kastade mig 2-3 meter, när han sedan skrek på mig svarade jag så provocerande som möjligt. Go me... Eller nåt...
  • Emelie och jag har hållit en geografilektion för 8:e klassare, fan vad smart man kan känna sig ibland.

Häntextra
Helt plötsligt är det inte alls säkert att jag kommer iväg på Sweden Rock, biljetten till trots. För vem vill åka på festival ensam? Jag har råd att ta mig ner och jag har råd att komma in på campingen. Jag har nästan råd att köpa dryck nog för att överleva i 4 dygn. Men mitt förtjusande resesällskap Camilla har inte råd. Hon har bara råd med festivalbiljett, men då skulle hon å andra sidan inte kunna fixa sin lägenhetshyra... Huston, we've got a problem.

Emelie fick veta det sist. Tack och lov, annars hade jag inte haft folk som stod på min sida. Men det hade iochförsig nästan varit OK ändå för jag ångrar inte att jag tackade ja till att dela säng med Robert förra onsdagen. Han har en på tok för het kropp för att man ska kunna neka honom någon längre tid, särskilt hud mot hud öga mot öga. Pojken har ju en underbar talang när det kommer till förspel, sådant ska uppmuntras! >w< Tyvärr så förstod inte Emelie min utsatta situation som överkåt, utan övriga erbjudanden från annat håll och lätt desperat. Ångrar dock att jag lyckades kläcka ur mig repliken "Jag förstår inte hur det är hennes problem:, det är min fitta och jag får sticka in vilken kuk jag vill där!" till Marit, mitt framför ögonen på Linda E... Folket i klassen tycker redan att jag är tillräckligt konstig som det är och det där hjälper nog inte riktigt mitt rykte... ><'

Skolakuten
Jag borde skriva på mitt arbete om religion i Sovjetunionen och jag måste verkligen blogga om det på klassens egna blogg... Även om jag bara bullshittar allting, utan effektiv bloggning så får man max G även om arbetet är på MVGnivå... Jag hatar när lärare är för principfasta.
Jag och Emelie måste verkligen verkligen skriva klart vårat arbete om Franska Revolutionen och så måste vi fixa ihop Sundsvall City Project snart också. Bläääää!!!

Dagens Visa
Jag har hittat en låt bland alla mina låtar på datorn, jag evt inte hur länge jag har haft den men efter en halv lyssning smet den upp i hjärnan på mig. Det är ingen mindre än Jonathan Coulton som har skrivit låten First of May. Jag har i två veckors tid varit beroende av att lyssan på den och vill konstant börja sjunga den offentligt... Min självbehärskning får en rejäl workout. Har även börjat få glimtar av Love, Sex and Sunshine med Mr.President som sitter fast i huvudet, dock inte lika ordentligt än men deras titel gjorde sig bättre som rubrik >w<'

First of May

I woke up this morning
I had a scone and a large house blend
And then a little conversation with my squirrel and chipmunk friends
I said I?m sick and tired of winter
And I wish that it was spring
And then a little fellow named Robin Redbreast
Began to sing

And he sang
Ooh ooh child, what?d you think the cold winter?s gonna last forever?
Ooh ooh child, now?s the time for all the people to get together
Outside

Cause it?s the first of May, first of May
Outdoor fucking starts today
So bring your favorite lady
Or at least your favorite lay
The water?s not cold baby dip in your big toe
Maybe I?ll see you in flagrante delicto
Grass below you, sky above
Celebrate spring with a crazy little thing called fucking outside

I thanked him for the information
I cried a little when he flew away
I watched an episode of The People?s Court
And I tried to plan my day
I called up my old lady
She wasn?t home so I called my girl
I asked her if she?d like to join me as I
Entertain the world

And I said
Ooh ooh child, I?ll bring a blanket and I promise I will brush the ants off
Ooh ooh child, you?re gonna like it when we?re taking each other?s pants off
Outside

Cause it?s the first of May, first of May
Outdoor fucking starts today
So bring your favorite lady
Or at least your favorite lay
The water?s not cold baby dip in your big toe
Maybe I?ll see you in flagrante delicto
Grass below you, sky above
Celebrate spring with a crazy little thing called fucking outside

So we went to the park together
We were walking in the midday sun
We met all kinds of people and we
We fucked everyone
We fucked a lady who sells ice cream
We fucked a man with a tan Shar Pei
Everyone who needed fucking well they
They got fucked today

So come on
Ooh ooh child, open your mind and your heart, feel the spirit moving through you
Ooh ooh child, you?ll feel the warmth of the love when I stick it to you
Outside

Cause it?s the first of May, first of May
Outdoor fucking starts today
So bring your favorite lady
Or at least your favorite lay
The water?s not cold baby dip in your big toe
Maybe I?ll see you in flagrante delicto
Grass below you, sky above
Celebrate spring with a crazy little thing called fucking outsideLove, Sex and Sunshine
One we're rolling
Two I wanna hear you scream
Three I'm gonna have a rush tonight
Four like you have never seen

You wanna see me naked, wanna see me undressed for you
You wanna touch my body, feel me over you
You wanna take my shirt away, you wanna see me stripped
You're watching every inch of me and now you're gettin' dipped

Ah ha ha

I know you wanna have love, love, love, sex and sunshine
I know you wanna have fun, fun, fun, but you are not the only one
I know you wanna have love, love, love, sex and sunshine

You wanna kiss me once, you wanna kiss me twice, ah ha ha
You wanna lick me up, just like a bottle of ice
You take me to the beaches, you want me on the floor
No matter what I give to you, you will be screaming for more

I know you wanna have love, love, love, sex and sunshine
I know you wanna have fun, fun, fun, but you are not the only one
I know you wanna have love, love, love, sex and sunshine

Oh, let the mood be hot tonight
like all the friends see limo ride
Let the sunshine knock your mind
Some everlasting fun be fine
Lalala lala la la
lalala lala la la
Lalala lala la la
lalala lala la

I know you wanna have love, love, love, sex and sunshine
I know you wanna have fun, fun, fun, but you are not the only one
I know you wanna have love, love, love, sex and sunshine

I know you wanna have love, love, love, sex and sunshine
I know you wanna have fun, fun, fun, but you are not the only one
I know you wanna have love, love, love, sex and sunshine

Love, love, love, sex and sunshine
Love, love, love, sex and sunshine image12
Våren är vacker <3


RSS 2.0