April April

image8
Märkpenna är det enda rätta när man fyller 18 ^^

Häntextra
Jag har blivit 18. Grattis mig. Anna har blivit 18. Grattis Anna.
Det är April och det gör mig glad. April betyder varmt ute, varmt ute betyder mindre kläder ... jag tror att jag kommer sluta som blottare när jag blir stor...
April betyder ny omgång av DeathGame, det gör mig lycklig. Jag har piercat ögonbrynet. Mina föräldrar och Anna fick spel och sa en hel massa grejer om det... Men jag trivs och det är huvudsaken, de flesta står på min sida i vilket fall som helst så orka bry sig.
Jag känner mig gammal. I fredags fick jag ett brev, det var från skatteverket. Jag skulle deklarera. Till och med min pappa benämnde det som "vuxenpoäng". Ångestklumpen växte sig lite större men samtidigt var jag barnsligt stolt över att jag "blivit större". Ungefär som första gången man fick gå och handla själv. Eller när man fick sin egen hemnyckel. Då var man också "en stor flicka".
Jag har varit hyper i en hel vecka, och nu menar jag verkligen överhyper. Jag kunde inte ens gå normalt, jag var tvungen att studsa om jag skulle ta mig fram. Det tog slut i fredags, nu är jag bara lite lagom studsig, ungefär som jag brukar vara. Fast Anna håller inte med, hon påstår att jag har blivit surare och surare under de senaste 3 veckorna och när jag vägrade gå på Nybron i går så kallade hon mig för "bossig". Nybron är typ Härnösands största fjortiskrog och igår var det inte ens åldersgräns för det var några fjantar som fixat högstadiefest på den krogen. Dit ville hon alltså gå för att fira att hon blivit 18. Det är "något fel" i det argumentet. Till exempel allt: Seriöst folket, orka fira 18årsdagen på en (för kvällen) alkoholfri krog sprängfylld med 14åringar. Jag tycker inte att jag är bossig för att jag inte vill det, även om jag knappt visar mig i stan vill man ju fortfrande behålla lite självkänsla och nån slags illusion av värdighet.

Dagens Visa
Jag har äntligen blivit av med "Goodbye Earl" med Dixie Chicks från hjärnan där den gått oavbrutet under en halv vecka. Den förstörde nästan mitt historiaprov, det fanns en fråga jag inte kunde svaret på och helt plötsligt ser jag att jag börjat skriva ner sångtexten. Det var bara att sudda och börja om.
Nu har jag istället refrängen på "For the Ladies" med Stephen Lynch i huvudet.
En sång som beskriver vad som hänt under den senaste tiden skulle ju kunna vara "I'm Eighteen" med min gullgubbe Alice Cooper. Eller kanske "Ex- Girlfriend" med No Doubt. Hörde den idag och kändes lite jagig med textrader som

I kinda always knew I'd end up your ex-girlfriend
I hope I hold a special place with the rest of them
And you know it makes me sick to be on that list
But I should have thought of that before we kissed

och

And I know that when I see you I'm going to die
I know I'm going to want you and you know why

Jag trodde verkligen att jag kommit över honom. Jag menar, jag tänker inte på honom längre, jag minns inte allt som hände så fort jag stänger ögonen och jag kan till och med se honom på bussen utan att vilja krypa upp i hans varma famn och känna mig trygg... Men så var jag och Emelie på stan i fredags och vi gick in på H&M, inget konstigt med det liksom. Sen ser jag hattar. Första gången jag såg honom och inte kunde sluta titta på honom hade han hatt. Hattarna på hyllan liknade inte ens hans hatt men jag kunde ändå inte sluta stirra och det var som ett hårt jävla slag i magen så att jag inte kunde andas.
Jag måste jobba mer på hela den här komma-över-grejen...

Skolakuten
Jag har fått IG på ett matteprov. Gjorde om det på "andra chansen" i fredags och min mattelärare såg bekymrad ut redan när jag lämnade in provet. Den här gången svarade jag ju ändå på alla frågor utom en. Klar jävla förbättring. När jag påpekade att han såg bekymrad ut så tittade han upp och sa att "det finns ju alltid omprovet på tisdag." När jag kommer ut från klassrummet och ser att jag fått sms från Jonas där han säger att han inte kan träffa mig före torsdag. Jag ville bara skrika högt. Han är den enda som förklarar matte på ett sätt som jag kan förstå och jag kan inte träffa honom förrän efter omprovet. Though luck liksom.
Jag har ingen aning om hur det gick på historiaprovet, jag tror jag klarade mig men Julia kommer säkert ändå vara besviken på min pretation. Hon har redan påpekat att jag är lat och måste jobba hårdare om jag vill få det MVG som hon inbillar sig att jag faktiskt är värd. Blärk.
image5
Min fördelsedagspresent från sundsvallsflickorna - Fia med hutt (''v'')

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0