The Final Countdown

Först och främst: TACK för att ni kommenterar igen Jenny och Erika!!!!! >w<

Häntextra
Emelie, Anna och jag gick på krogen i fredags. Tre tjejer, varav två singlar. Runt oss satt ÅTTA killar i varierande ålder mellan 20 och 25. Det kändes lätt överdrivet på något sätt, jag menar ok för att båda två är riktigt söta men nån måtta med uppvaktning får det väl vara? Fast eftersom de inte verkade kunna bestämma sig för vilken av de lediga tjejerna de ville ha bjöd de laget runt på groggar. Gratis är gott så det var bara att tacka och ta emot. Det läskiga var att de försvann lika snabbt som de dykt upp. 10 minuter efter att jag och Emelie stått i toakön och raggat på (pratat med) nån främmande tjej som sen följde med oss in på toa (det är tidssparande era pervon, inget annat) så var alla kavaljererna bortblåsta. Nåja, man kan inte få allt här i livet, vi drack varsin drink till och sen gick vi ut en vända för luft och diskuterade huruvida vi skulle dra vidare eller inte, jag blev nerröstad och hamnade ännu en gång precis under högtalarna som pumpade hitlåt efter hitlåt (läs: skräp"musik") Teddy ringde och var "glad. Och snäll, jag är inte bitter... jag är inte ens nykter... haha jag är snäääll"~~ Det kändes som ett mirakel att pojken inte hade världens baksmälla nästa dag när jag ringde upp.

Emelie var visserligen inte bakfull, men hon måste ju varit grovt baktrött... om det är ett ord. Anna och jag fick inte upp henne förrän halv två, trots att vi varit vakna sen 11 respektive 10tiden.... Frukosten var god om inte annat, vi knatade iväg till Ica och köpte varsitt paket med Maryland choclate choclatechip cookies. De är läskigt goda!
Väl hemma i blåsiga Härnösand bestämde jag och Anna oss för att ta moppen ut till Smitingen och hoppa i vågorna. Men vågorna var inte särskilt höga när man kom ut i vattnet men däremot var det så kallt att men bokstavligt talat tappade känseln efter 2 sekunder. Då är det illa. Istället går vi ut på klipporna, allra längst ut där man kan se de stora, starka vågorna rytmiskt slå hårt mot de mjuka, våta klipporna och långsamt, smeknade dra sig tillbaka medans vinden blåste skum över världen. OK. Nu vet jag inte riktigt om jag lyckades förmedla känslan på ett sätt som någon annan än jag kan förstå, och det är knappt att jag själv gör det, men åsynen av det här gjorde mig kåt. Det är inte bra. Jag resonerade mig fram till att det skulle gå över om man hoppade ner i det kalla vattnet istälelt för att bara se på. Inte då. Vattnet var långt ifrån lika kallt här ute och det hjälpte verkligen inte att jag kunde känna de hala klipporna under mina fötter när vågorna kom upp och slingrade sig om mina ben. Det fanns helt enkelt inget annat att göra än att kapitulera. Jag fick helt enkelt gå upp och sätta mig på klipporna invirad i min handduk och hoppas på att det skulle gå över snart, medans Anna den lilla lyckosten kunde fortsätta att oberört plaska runt. Jag måste ha sex snart annars kommer stackars lilla överkåta Elisabeth att gå under. Så enkelt är det.
 Efteråt så åkte vi hem till Anna och drack varm choklad framför datorn där vi letat fram olika animeserier före jag skulle vara med Markus...
Efter långt om länge, fast rätt tidigt om man tänker på att det var efter en filmkväll som dessutom ägt rum under ett lov, hör han av sig och Anna erbjuder sig som den ängel hon är att köra mig hem. Jag kan inte riktigt komma på vad vi gjorde, mest så gick vi runt hand i hand och pratade om allt vi såg runt oss, alltså mestadels hur jobiga fjortisar blir på fyllan. Efter ett tag kom vi till en gångbro som går över E4an och där står vi och tittar på hur inga bilar åker förbi under oss. Fast vi upptäckte en cykel. Mitt i det där gröna mellan körfälten, vi klättrade ner för backen och klampade smidigt*host* ut till den stackars misshandlade och övergivna cykeln som Markus döpte till Ivar. Han var blå. Fast eftersom både fram och bakhjulet var helt kvaddade lämnade vi honom åt sitt öde efter en kortare diskussion om vem som skulle få göra mun-mot-mun-metoden på den munlösa men ack så chockade Ivar. När vi kommit upp på bron igen och vinkat ett sista farväl till Ivar ser vi hans rika mcfarbror Edward åka förbi, utan att tänka alls på sin stackars brorsson som låg där alldeles ensam. Ingen solidaritet alls i den släkten uppenbarligen.
Jag vet inte riktigt hur vi hamnade där men helt plötsligt var vi uppe vid kråkslottet på Hälletorp och gungade. För att sedan stå upptryckta mot någon garageport i samma område och grovhångla med händerna lite varstans. Det är här Teddy, inatt igen, ringer. Minst lika packad som sist. Efter 44 sekunder uppfattade han att jag var upptagen "Har du sex??? Vem har du sex med? Med mig? Åhå! Med en Markus!" *klick* Jag ska slå ihjäl honom nästa gång vi ses.
Vi vandrar vidare när folk börjar söka sig hemåt från fester och krog och hamnar vid Mickes Bil & Motor eller vad det nu hette, nåt åt det hållet var det iallafall. Mest hamnade vi där för att det låg i lä. Fast det hjälpte inte så mcyket när det klockan 5 på morgonen bara var 10 grader ute och började ljusna. Jag var hemma halv 6 i morse.
Han sa saker som var klart och tydligt pekade på att han är "redo". Om en månad så kommer jag äntligen få sex. Det kommer fanimej att vara på tiden. Men jag tänker inte ha sex med honom än bara för att han är redo redan nu, han ska minsann också få vänta lite grann som alla andra. Usch vad jobbigt det kommer vara för mig! Nåja, en månad, det kan jag klara.
Så det så.
Oavsett om man är i en så extremkåt period att man tänder på stenar ute i vatten...

Kommentarer
Postat av: Erika H

Tusan, det är kallt vatten nu? Antar att hösten kommer T___T
Kämpa på lilla du! <33

2007-08-26 @ 21:14:07
Postat av: Elisabeth

Vi kan låtsas skylla bort det på att det blåste som fan

2007-08-26 @ 22:43:36
Postat av: Jenny

Kallt vatten, en kåt elisabeth.. Sen när blir man kåt på vatten?! o.Ô
Aja, stackars lilla ivar som låg där alldeles själv 8) Och ingen räddade den stackaren.. Aja, ha så roligt med sexet om en månad ;)

2007-08-27 @ 16:27:54
Postat av: Elisabeth

Jenny, det är inte vattnet som gör det,
det är vattnet på stenarna... och jag har ingen aning om hur det funkar men det hände i våras också när all snö smälte bort och man såg blöta stenar öevrallt O_o'

2007-08-29 @ 07:48:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0