Dumma kropp ><'

Jag hatar hur min kropp fungerar jämfört med tid...
Nu kulle ju den här meningen kunna handla om att jag somnar nån gång mellan 1 och 4 varje natt för att sen vakan senast klockan 8.
Men det handlar inte om det den här gången heller, oavsett hur jobbigt och frustrerande det faktumet också är. Nej, den tid jag syftar på är almenackan. Det har gått snart tre veckor sen jag träffade Robert och jag håller på att gå under av kåthet, men som vanligt så kommer han säkert inte höra av sig förrän det har gått fem veckor, och sexet blir dessutom bättre ifall jag leker svårflörtad i en vecka, vilket innebär att jag måste vänta 4 veckor på nästa gång jag får ett ligg. (Ja, han är den enda som vill ha stackars lilla mig.) Och jag vill verkligen inte vänta så länge! Så frågan är då om jag vågar ta kontakt med honom... Jag tror inte att jag gör det, han är ju en liten pimp som får tjejer till höger och vänster så får honom framstår det säkert som nyligen han hade sex med mig och om jag alltså hör av mig så snart efter senaste gången så
1. Kan jag inte leka svårflörtad
2. Inte nog med att jag inte framstår som lite svårflörtad på låtsas iallafall så kommer jag att framstå som hans lila kåta slampa som komkmer krypande så fort hon blir lite kåt. Och det intrycket vill inte jag ge honom, åtminstone inte än...
Vad tycker ni? Vågar jag höra av mig för en avreagering som kommer kosta 74spänn tur och retur till Sundsvall eller ska jag vänta tills han hör av sig och hålla honom på sträckbänken?
Jag vet inte, min hjärna säger att ajg inte ens borde vara med honom alls men min kropp håller verkligen inte alls med om den lilla moralkakan.... GAH!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0