Okomplicerat??? O.o'

Jag tror att jag har tappat bort biljetterna till gotlandsfärjan. Jag dör om det är så för de andra lämnade pappret i mina händer och litade på mig. Jag måste hitta det, och det snart.

Häntextra
Jag var med Markus igår. Vi gick runt och pratade och slutade vid Bondsjön där jag lyckades övertala honom att bada. Det var väl ingen större grej med det, vi kom dit, gick ut i vattnet och simmade omkring. Hela tiden så funderade jag på hur jag på ett "bra" sätt skulle kunna prata om den där kyssen under trädet och förklara att det var ett misstag. Efter ett tag börjar han kittlas, fångar in mig och kläcker ur sig nåt i stil med "jag har aldrig kysst någon i vatten förut."  Le Gasp! SPINDELSINNET! DANGER, WILL ROBINSON, DANGER! THE BATSIGNAL! och alla andra små braiga varningslampor blev helt plötsligt väldigt mycket mer levande än de varit för bara någon sekund sen och jag lutade mig så mycket bakåt när han böjde sig mot mig att jag nästan doppade hela huvudet någon extra gång bara för att komma undan. För jag vet att han är för snäll för att jag ska få röra honom, att han är för bra för mig. På något sätt lyckades jag nervöst förklara att det hade varit ett misstag, att jag känt det som att jag varit otrogen mot Bob och att jag var ledsen ifall han hade tagit det på "fel sätt". Söt som han är så låtsades han om inte annat som att han tog det bra. Vi pallrade oss upp på stranden igen och klädde på oss före vi började gå, hand i hand, bort från sjön.
Halvvägs ner längs gatan kom vi ihåg att det finns en lekplats i närheten och eftersom vi knappast varit ute i mer än en timme så svängde vi in på den lilla sidovägen som leder till gungorna. I parken så fanns det ett väldigt sittvänligt bord som helt enkelt bad om att man skulle sätta sig på det, och vem är jag att förneka ett bords önskan? Så vi satt där och pratade, och pratade, och pratade. Jag minns inte allt vad vi sa men det blev en hel del DeathGame, lite moln och allmänt random pratande.
Nu är det ju så att när man har blöta underkläder på sig, blött hår och det är efter 2 på natten så blir det ju oundvikligt lite kyligt efter ett tag. Vilket tyvärr? ledde till att jag gosade in mig mer och mer i hans varma, bitvänliga nacke som luktar goda minnen. Vi satt så ett tag och fortsatte prata och efter ett tag antar jag att min llilla (oh, så dumma!) del av hjärnan som undrade varför han inte kysst mig än började synas för till slut gjorde han en andra ansats, den här gången med ena handen bakom mitt huvud, och lyckades. Min splittrade lilla hjärna kunde inte riktigt bestämma vad den skulle göra härnäst och i väntan på riktiga order så kysste den tillbaka, försökte trycka undan känslan av otrohet och minnet av Bobs ansikte, och samtidigt bortförklara allt med att han "höll fast mig" a.k.a. hade ena handen i mitt hår.
Jag är inte klok.
Det tyckte iochförsig inte han heller, för när vi slutade så kom repliken "jag blir förvirrad av dig Elisabeth" som ett piskrapp. Även om det inte var så den levererades. Jag bara gömde mig i hans tröja som luktar Markus och är varm och försökte andas lugnt när jag frågade vad han inte förstod när jag helst av allt bara ville försvinna. Den inte ett dugg oväntade frågan lyder "varför jag inte fick kyssa dig vid sjön när du inte gör något motstånd här." Det värsta var ju att pojken hade en poäng, och egentligen inte bara en.  Snabbt forsar hela historien om hur jag vet att han är för snäll och oskyldig för att jag egentligen ska vara tillåten att ens se åt hans håll, att jag är kär i Bob (hennes eventuella pojkvän till trots), att jag samtidigt tycker om honom men inte vet var jag står i nånting alls, samt min oro att det här kan sluta dåligt fram. Då undrar änglapojken som får mig att smälta med bara en blick varför vi inte bara kan tycka om varandra helt okomplicerat då?
Så nu tycker jag och Markus tydligen, officiellt, om varandra helt okomplicerat.
Och fråga mig inte vad det betyder att tycka om någon okmplicer för jag är precis lika bortkollrad som alla andra skulle vara när någon säger något sånt och sen vägrar svara på vad det innebär.
Stackars lilla jag är förvirrad, och jag saknar att kura ihop mig mot honom och bara lukta på hans tröja eller i den varma, mjuka, bitvänliga nacken.
Samtidigt så känns det som att jag svikit något slags löfte till Bob, vilket är helt sinnessjukt. Jag tycker ju om Markus också och han tycker, till skillnad från henne, om mig tillbaka på det sätt jag vill.
Någon med förslag?

Dagens Visa
Av någon anledning så har jag fått sången som är söt utan slisk på högsta nivå på hjärnan. Har tyvärr inte på datorn, om någon har den så är det bara att skicka?  *_*     ^_~
Låten är alltså tagen från musikalen RENT och heter inget mindre än I'll Cover You. För er som vill se scenen där den sjungs så finns den på YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=3Yhb7DMWre0&mode=related&search=

I'll Cover You - RENT

ANGEL
Live in my house, I'll be your shelter
Just pay me back,
With one thousand kisses
Be my lover - I'll cover you

COLLINS
Open your door, I'll be your tenant
Don't got much baggage, to lay at your feet
But sweet kisses I've got to spare
I'll be there and I'll cover you

BOTH
I think they meant it
When they said you can't buy love
Now I know you can rent it
A new lease you are my love,
On life - be my life
Just slip me on I'll be your blanket
Wherever - whatever - I'll be your coat

ANGEL
You'll be my king,
And I'll be your castle

COLLINS
No you'll be my queen,
And I'll be your moat

BOTH
I think they meant it
When they said you can't buy love
Now I know you can rent it
A new lease you are my love,
On life - all my life
I've longed to discover
Something as true as this is

COLLINS
So with a thousand sweet kisses
I'll cover you
With a thousand sweet kisses
I'll cover you
When you're worn
Out and tired
When your heart has expired

ANGEL
If you're cold and you're lonely
You've got one nickel only
With a thousand sweet kisses
I'll cover you
With a thousand sweet kisses
I'll cover you

BOTH
Oh lover I'll cover you, yeahhhhh
Oh lover I'll cover you


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0