Att hitta sig själv på ett mer bokstavligt plan

Jag fann mig själv i morse, jag har i åratal identifierat mig sälv som en slajmgrön studsboll. Slajmgrön eftersom det är en färg som är tillräckligt skrikig, glad och, i vissa situationer, rebellisk. Studsbollen kommer in i bilden eftersom jag snarare studsar okontrollerat genom livet än går långsamt och värdigt. Nåja, idag hittade jag i alla fall en studsboll i just den slajmgröna nyans jag vill ha den och den har en fantastisk studskapacitet, den slog i taket ett flertal gånger under teststudet och fick därför följa med i väskan under hela dagen för att göra mig glad.

Häntextra
VÅREN ÄR HÄR! Klädde mig, årstiden till ära, i kort kjol. Tyvärr är inte jag den person som folk missar när hon har kort kjol; en mängd andra tjejer kan ha kort kjol under hela året men oavsett tidpunkt så får folk alltid för sig att jag anspelar på sex, till och med om en annan tjej just gått förbi i likadan kjol... Det övergår om inte andras, så åtminstone mitt förstånd och det är mycket frustrerande. Just den här gången får jag väl kanske skylla mig själv lite grann i alla fall eftersom jag hade valt att matcha kjolen på ett sätt som fick mig att se ut som en "catholic schoolgirl" eller liknande. Jag hade trots detta dock inte väntat mig att få den kvantitet på kommentarer som faktiskt kom, och nu menar jag bara de som sas rakt till mig, det kändes som att de flesta försvann i sorlet bakom min rygg som uppstod när jag gått förbi. Mötte Johan på bussen, han tog en snabb titt på klädseln och konstaterar att "det har blivit så varmt ute", inte en helt oväntad kommentar från hans sida så inte bryr lilla naiva jag mig om den inte. Kommer sen fram till skolan där Killarna i klassen på ett oerhört tydligt sätt ögnar mig upp och ner för att sedan släppa ifrån sig kommentarer i stil med "Schoolgirl ala porno", jag trodde jag skulle dö. Det har kommit fram åtminstone 10 personer som påpekat att det ser kallt ut och min engelsklärare (som redan tidigare anklagat mig för att vara pervers och konstant dra sexuella paralleller) stannade när han gick förbi i korridoren, teater-ramlade mot en vägg och stirrade med ett odefinerbart ansiktsuttryck på mig, det var under lunchen. Sedan tillbringade han vad som kändes som halva sista lektionen med att titta på min klädsel för att sedan undra hur "my parents let me out of the house dressed like that?"... Personligen så tycker jag inte att det ser så vågat ut som alla andra har hävdat men det kanske bara är min åsikt, vem vet? Kommer att lägga ut en bild längst ner så ni får väl dömma själva...

Dagens Visa
Dagens visa är Ebba Grön med Vad pojkar vill ha och Första säsongens intro till Card Captor Sakura, alltså sången Catch you Cath me. Ebba Grön för att den kändes ironiskt passande när den kom fram på mp3n på väg hem idag, och CCS för att den är så vårigt glad och söt. Jag har för omväxlings skull ingen låt på hjärnan och trots att det känns lite tomt emellanåt så är det ändå en trevlig paus för mitt stackars huvud.

Skolakuten
Som vanligt ligger jag efter i matten men tack vare Marit's hjälp så börjar jag sakta men säkert ta mig ikapp, lagom till provet och allt. Jag ligger dessutom snäppet bakom planeringen i retorik och historia, där jag fortfrande inte har tagit mig för att läsa det vi ska. Blärk och fy skäms på mig alltså. På engelskan jobbar vi med Shakespeare och det gör mig till en glad studsboll igen. Ligger ljusår efter med geografin, men vem orkar bry sig när han ändå tänker sätta IG på mig av ren illvilja?

Så såg jag ut - förtjänade jag all uppmärksamhet? O.o
image4 

Kommentarer
Postat av: Richie

Why are there no comments on this picture!?!?!

2010-09-01 @ 19:46:47
Postat av: Me again

Phwoar!

2012-10-21 @ 15:31:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0