Nej, se det snöar...

Häntextra
Så mycket för att våren var här. Igår hörde man fågelsången överallt och glädjes åt att de börjat sopa bort vinterns grus. Idag vaknade vi och såg ett ogenomträngligt snöfall. Ibland vill man bara skrika på världen att den är elak. Jag har tagit mod till mig att fråga min mormor om vi kan låna hennes lägenhet under medeltidsveckan i Visby och hon tyckte att det verkade vara ett roligt intativ. Helt otippat när man tänker på att hon brukar vara emot det mesta som har med mig att göra, men omväxling förnöjer och jag vandrar just nu runt i ett lyckligt och chockartat tacksamhetsrus. All ära åt föräldrar och generösa mormödrar!

Skolakuten
Jag förväntsa skriva ett manus för retoriken tills på tisdag vilket betyder att jag måste göra dte idag, vilket alltså innebär att jag borde slita mig från datorn, men det är svårt ibland, särskilt om det är en skolrelaterad bort-slitning. Matteprov på fredag, oj vad inte ett dugg jag ser fram emot det. Det vore kanske inte heller så dumt att lära sig sina repliker i The Taming of the Shrew heller, men just nu känns till och med Shakespeare som en kraftansträgning och då är det verkligen illa ute med mig. Ojojojoj alltså.

Dagens Visa
Den sång som bäst beskriver dagen borde väl antagligen vara Nej, se det snöar, i alla fall om man frågar min nyligen skidtokige bror och far. Jag vet dock inte riktigt om jag håller med dem. Jag börjar få en mix av Introt och Outrot i första säsongens Card Captor Sakura på hjärnan, alltså Catch you catch me, respektive Groovy! värre kombinationer finns antagligen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0