Sir, Yes Sir!

Dagens Visa
Är ingen särskild låt men jag tycker att ALLA som inte har lyssnat på Vienna Teng genast borde gå iväg och göra det. Hon har underbara texter, vacker pianomusik och en fantastisk röst! Stort måste! Snälla kan någon läsa det här och ge mig hennes skivor?
Har också sinnessjukt roligt åt att Broder Daniel är grovt dåliga och att jag ändå tycker om dem, så otroligt mycket.

Häntextra
Jag fortsätter min ironiska "tradition" att blogga före något har hänt... Emelies 18årsfest är ikväll, jag ska ta bussen ner till Sundsvall om 3 timmar, Anna ska ta samma buss. Jag vet dock inte om jag ska följa med henne och leta present (hur har hon kunnat oköpa så länge, det var ju egentligen tänkt att festen skulle varit för tre veckor sedan!?) eller om jag ska hoppa av hos Märtha och sitta där och trivas med livet tills bussen ut till stugan går... Man kan aldrig så noga veta, det snällaste är ju att följa med och leta present men det mest praktiska är att hoppa av vid Märtha. Blärk vad jag hatar dilemman!
Har skrivit en mängd "dikter" under de senaste dagarna också, det får mig att känna mig lite bättre än de övriga fjollorna där ute i världen. Patetiskt nog. Men jag blir så klart stolt när jag skriver ner något jag är nöjd med och nu är jag faktiskt nöjd... Nej jag tänker inte lägga ut något här, så det så.

Fuck Off och Ha Ett Bra Liv, era Flaggstångspimplare. Gå nu och lyssna på Vienna Teng! Det är en ORDER!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0