Inu Yasha

Häntextra
Var som sagt hemma hos Teddy och skulle titta på Inu Yasha. Nu blev det ju inte mycket Inu Yasha av själva kvällen.Eftersom han inte tycker om avsnitten i början så började vi på avsnitt 82 som tydligen är hans favorit. Fine, kruet var att de flesta av hans avsnitt efter 90 är mer eller mindre uppfuckade så efter 96 gav han upp och istället tittade vi på Silverfang. Nostalgitripp någon? Ingenting varar för evigt och inte heller hans intresse för den här serien höll, nostalgivärdet till trots. Istället satte han igång Samurai Deeper Kyo som vi hann se ungefär fem avsnitt av, drack te någon gång vid halv4 (det värsta var att vi inte såg klockan förrän vi kommit ut i köket) och när jag halvsomnade under sjätte avsnittet föreslog han att vi skulle ta en sovpaus.
Att jag aldrig lär mig!
Man ska aldrig, under några som helst omständigheter, låta den pojken sova! Vi somnade stra efter 4 skulle jag tippa och nog fan vägrar han öppna ögonen ordentligt före klockan 2! BLÄÄÄÄ! Seriöst, vad fan ska man göra om man ligger i ett mörkt rum med en sovande person, som visserligen är lättväckt, men blir för jävla sur om man väcker honom "i förtid"??? Just det , man sover. Alltså sov jag i mer eller mindre 10 timmar. Jag är inte gjord för den mängden sömn, så enkelt är det. Jag kunde ju inte somna före klockan 2 eller nåt inatt bara därför. Stygg Teddy! Fast han är ju snäll iallafall.
Jag valde att gå hem från stallet igår istället för att snålskjutsa med Anna och under den här vandringen blev jag helt löjligt superdeppig. Marcus sov och hade stängt av mobilen. Dumma. Istället återstod alltså att kolla igenom telefonboken och när jag kom till hans nummer kom jag på att han har ju varit snäll en gång förut när jag blivit sån så det var kanske värt ett försök nu också? Han pratade med mig i en timme, varav jag tillägnade de första 20minuterna till storböl, hyperventilation och speedat, självömkande prat. Stackars pojke, men jag är väldigt tacksam att han stod ut.
Sen var det bara att gå hem och ställa sig i duschen med maxat varmvatten och en nappflaska bräddfylld med te. Har jag sagt att jag är nöjd med det köpet?

Kommentarer
Postat av: Jenny

Trevlig dag, och nej, låt teddy aldrig sova :P

2007-11-13 @ 12:14:43
Postat av: Emelie

Låter ju som en bra, omständig, dag det där ;P
Hehe, stackare, så svårt för lilla du att sova med någon som Teddy (och jag XP)..
Ahaa, det var därför du skrev till mej den där tiden ;P Vadå jag inte bli nämd? =O
Sån tur att du har en sån härlig pojke serru du =)

2007-11-13 @ 12:48:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0