Macho Vs. Ninja

Häntextra
Igår var jag med Kalle. Anledningen till att jag åkte dit var att jag verkligen itne kände för att sitta hemma och slöa och han hade alla hittills subbade avsnitt av Sayonara Zetsubou Sensei. Ibland känner jag att mina krav för vilka människor som är värda att stifta bekantskap med kanske är lite för låga men det är ingenting jag tänker reflektera över nu. Sagt och gjort, jag satte mig på bussen ner till Sundsvall där hans mamma hämtar mig på Navet, hon var för övrigt jättehärlig och riktigt söt i personligheten.
När jag kommer in på hans rum så ser jag hur han ligger med pannlampa och kravlar under sin TVapparat som uppenbarligen bråkade på något sätt. Så var den isen bruten. Efter mycket joxande och bråkande med TVboxrar har han äntligen fått bild på de olika kanalerna som existerar och gör då en helomvändning för att få en chans att flasha med sin pimpade datorutrustning. Snubben har ett skrivbord som kan lysa i både lila, blått och rött(!) samt en mus som lyser blått i jättefina mönster. Me want. Nu byttes bilden på skrämen från TV4 till datorn där det som utlovat ligger (för mig) nya avsnitt med Zetsubou Sensei. Vi tittar alltså på dem och börjar sedan titta på någon dålig gammal rysare som gick på random kanal, jag tror att filmen var Evil Dead. Filmen sög stenhårt men höjdpunkten måste ändå ha varit när en av tjejerna i skogsstugan hörde ett ljud från skogen. alltså tar hon på sig morgonrock och går ut ensam. Inte smart när man är en skräckfilmskaraktär, även om jag gjort samma sak om det hänt i verkligheten. När hon har traskat utom synhåll från stugfönstren så känner hon någonting kring hennes ben. Det är trädrötter som sakta slingrar sig upp och river sönder hennes kläder för att sedan dra omkull henne på marken, hålla ner henne och sen kommer det en lite tjockare trädgren som försöker våldta henne. Tentacle Rape x Dendrofili någon?
Filmerna slutade inte här, nej nej. Vi tittade även på Amityville Horror, Halloween 4&5, Friday 13th 6&7 och någon annan random "läskig" film som sändes.
Har ni tänkt på Jasons och Myers väldigt olika sätt att mörda någon gång? Det är jättekul att jämföra! Myers kommer ju helt enkelt så där mardrömsgående med sitt utvalda vapen och biffar upp sig. Här har vi en äkta karlakarl! Han kan bli skjuten, slagen, sprängd, bränd, dränkt, levande begravd och krocka med bilar utan att verka ta någon som helst skada. Han bara reser sig upp igen och hugger ihjäl dig med en högaffel, elelr kniv, eller sax eller annat passande objekt. Inte en enda min rör han. Men han mördar ändå med en slags nyfikenhet, som om han tänkte "Vad händer om jag gör så här mot den personen? Jaha, men om jag gör så här mot nästa person då?" Myers håller också stilen under alla filmerna trots allt våld han råkat ut för. Cudos.
Jason å andra sidan är en fucking ninja! Han är redan död så du kan inte mörda honom, han kan hoppa ner ur träd och slakta tre personer på samma hugg. Han kan klara sig under vatten, har ett härligt varning-för-slakt-läte och mördar med glimten i ögat. Han är nyskapande och tycker om inte bara att stänka ner alla med massa härligt blod utan han styckar dessutom upp sina offer för att kunna leka extra länge. Tyvärr var han knappt hälften så mycket ninja i 7an som han är i 6an. Men en extra bonuspoäng måste ju ändå utdelas till faktumet att de får stopp på honom i sistnämnda är genom att åter kalla upp liket efter Tinas drunknade far med kedjor att dra ner honom igen med. Jag sa visserligen att det var så det skulle gå till men det var ju mest på skämt så vi blev lika chockade båda två när pappan plötsligt stod på bryggan med en kedja runt Jasons hals.
Så nu är ju frågan, vem vill man ha och vem är coolast? Trots en lång diskussion kunde vi inte komma på något bra svar.  Men det gjorde inte så mycket för efter en halvtimmes zappande började Disneychannel dagens sändningar och vi kunde förnöjt luta oss tillbaka till Quack Pack följt av Lilo & Stitch. Jag tror itne vi somnade före 8-9 i morse och nog fan innebär det att man vaknar klockan 12. Uscha, men det gjorde inte så mycket eftersom vi då hann börja titta på Trigun och jag hann övertyga honom om att DeathGame är ascoolt före jag var tvungen att skyndas iväg till en buss .

Kommentarer
Postat av: Erika H

Sayonara Setsubou sensei xD

2007-11-04 @ 09:53:34
Postat av: Emelie

Huh, vilken Kalle var du hos? =S (bara för att jag är dum..)
Hehe, låter som en bra deal för dej iallafall; skräckisar, skräckisar, skräckisar ;P
Vilken jämförelse XP, kommit på vilken som är favoriten än? =P

2007-11-05 @ 01:46:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0