The coolest trap you've ever met

Jag var hos Kalle igår och skulle titta på mer Trigun. Varför blir det aldrig som man tänkt sig? Visserligen tittade vi på Trigun också, men jag tror vi tillbringade ungefär en timme på youtube före vi ens började. Inser ni hur underbart mycket skitgrejer den hemsidan erbjuder? Vi såg ungefär 5 (för honom nya) videos som parodierade EMOkulturen. Det var fascinerande att höra hur få klassiker han sett och bara titta på hans minspel när någon var emo. Vi tittade på emofilmer på youtube och varje gång någon såg ut som/betedde sig som en emo vred han sig som utav världens mensvärk. I de fall där filmerna inte framkallade skratt så kunde man ju alltid lita på att hans minspel skulle göra det.
Jag hittade dessutom något väldigt spännande inne i hans garderob. Jag hade hört rykten om att han hade söta personer inlåsta men inte kunde jag ana att det gått så lång tid sen de fått mat. Inte heller visste jag att söta döda människor blir till haloweenleksaker i plast istället för jord som resten av oss. För där inne låg *trumvirvel* en bödelsyxa! men inte vilken bödelsyxa som helst utan en otroligt snygg en med en dödskalle mitt på bladet, där skaftet är fäst och högst upp på skaftet fann också fyra(fem?) mindre skallar och blickade ut på världen. Jag blev stormförtjust och adopterade den genast (även om jag inte fick med mig den hem). Jag adopterade också en bössa med trasig avtryckare som låg bredvid yxan. Under de få Trigunavsnitt vi hann se så satt jag i soffan och studsade med en yxa och ett gevär. Han kallade mig för psykopat. Jag förstår inte varför? Efter att egenhändigt tömt en halv flaska trocadero och en sats päronsaft (de blir väl typ 1 liter?) så får man faktiskt ett smärre behov av att gå på toa. Och vad hittar jag inne på badkarskanten om inte en sån där djävulsanka man kan köpa på mique?! Sagt och gjort, bössan blir snabbt dumpad och ankan får hjälpa mig med de pipiga ljudeffekterna samtidigt som jag hotfullt(?) svingar den stora yxan. Återigen blir jag stämplad som psykopat även om han nu får mer och mer psykbryt på mig varje gång jag piper med ankan istället för att pipa eller kuttra själv. Eftersom jag är som jag är innebär naturligtvis det här att jag anammar det som fan och springer runt med en röd badanka och bödelsyxa i  plast resten av kvällen och skrattar hysteriskt åt hans plågade min. (bild på ankan längre ner, tyvärr ingen på yxan)
Efter ett tag hade hela hans familj meddelat att de gått och lagt sig och därför ville ha tyst vilket innebär att jag får välja film och så går vi ner och tillbringar resten av tiden framför TVn. Great plan. Lilla dumma Elisabeth ser Alien Återkomsten som hon misstänker suger eftersom den Alienfilm hon sett förut gjort det och väljer helt sonika denna film i hoppet att få hånskratta. Kalle, som däremot har ögonen på skaft ser PowerPuffGirls The Movie inne i skåpet och vips har Elisabeth insisterat på den också.
Alltså smyger vi ner för trapporna och jag får ploppa in PPG eftersom han "inte förstår sig på teknik från andra sidan av millennieskiftet" (läs: VHSspelare). Fy fan vad bra film! Man blev helt lycklig av den! Man får se hur de föds, upptäcker hur de ska hantera sina superkrafter och att Mojo Jojo en gång i tiden var en "vanlig" ond apa som lyckades lura över dem på sin sida. Mycket rörande och ett stort filmtips till alla er som inte vet vad ni ska se till helgen!
Nu var klockan ungefär 2 på natten och mitt sedvanliga mitt-i-natten-nu-måste-jag-tugga-på-nåt-sug infinner sig punktligt och bra. Vilket leder till en raid genom skafferiet och en kladdkaka inne i ugnen. Någon gång under själva bakprocessen råkar jag fisa. Ok, jag vet att ni inte är superintresserade av gaser och så (egentligen inte jag heller) men det är väsentligt för titelhistorien just den här gången. Nåja, efter att jag har släppt mig och han faktiskt kommit på att det var det jag gjorde, först såg han bara ut som han undrade vad som lät, så utropar han ett bestört "du är ingen flicka!" No shit sherlock. Jag svarar med en axelryckning att det hade han väl ändå inte förväntat sig, jag är ju en uppenbar trap* och undrar hur han kunnat missa det. När så kakan har blivit uttagen och jag förväntansfullt står där med min badanka och bödelsyxa och väntar på hans utlåtande så tittar han helt plötsligt på mig och säger att om kakan är god så är jag "the coolest trap I've ever met". Han älskade kakan. Mission accomplished. Jag är officiellt den coolaste trap som han någonsin mött. Jag känner mig djupt hedrad.
Jag somnade under Aliens. Jag drömde om fingerdockor om någon är intresserad, vad de gjorde kan jag dock inte komma ihåg.
image56
*För er som inte är bekanta med fenomenet trap:  http://www.encyclopediadramatica.com/Trap

Kommentarer
Postat av: Emelie

Haha, drömgarderoben han hade för en liten Elisabeth ;P
Låter som en kul tid hos Kalle iaf, det var väl tur att vi "sprang in i honom" på Irish XP
Haha, yeah sure, en fejk-trap dårå ;P Äh, skit samma med "du är ingen flicka", I still lööv you! (L) XD

2007-11-23 @ 17:03:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0