Blog Action Day

Idag ska jag vara duktig nog att miljöblogga, hela dagen har jag haft en stark lust att skriva blogg men eftersom jag inte vetat riktigt vad jag ska skriva om för miljöigt så har jag inte vågat. Jag har hållit mig. Duktig jag.
Men eftersom jag åker buss så kan man väl skriva om det? Kanske inte så miljövänligt som man kan tro? De drivs tydligen på något som heter Pradiesel. Diesel skrivs med gröna bokstäver. Grönt är miljövänligt det vet ju varenda människa och någonting som heter något som börjar på "Paradis" kan väl inte vara dåligt eller farligt det heller? Men vänta nu lite, är det inte Etanol de säger är det miljövänligaste drivmedlet i Sverige idag? Varför skryter bussarna om att de kösr på diesel? Är inte diesel typ dumt mot miljön eller är det något jag har fåt om bakfoten nu igen?
Sundsvall ebhöver förresten mer parker. Jag kan förstå de som tycker att det finns för mycket träd i stadskärnan, det gör jag faktiskt. Men kan man inte flytta ihop alla träden till en enda stor park? Det finns fullt av parker i stan! Bara det att de är så jävla små att man itne tänker på att de existerar! När jag gick från skolan idag så syntes det verkligen pinsamt tydligt hur liten parken med skyltarna är. Som om inte det vore nog, så består den mest av gångar. Det finns emr grus än gräs i något som kallas en park. Ska det vara så? Den stackars hunden fick gå fot bredvid sin matte medans det jäktade förbi cyklister, kostymnissar och cruisande bilar. Det såg så tragiskt ut och jag ville bara skrika på alla att de skulle fixa fram en större gräsyta för hunden och matten att leka på. Det kan inte vara ofta som den hunden fått sträcka ut sina ben ordentligt över en lägda. Inte så moloken och liten som den såg ut. Stora hundar ska inte se små ut! Ge dom en stor park som är på riktigt istället för en massa fejkade småttingparker överallt!
RÄDDA  HUNDPROMENADERNA!!!!!

Kommentarer
Postat av: Emelie

Hm.. Jadu, diesel är väl miljövänligare än vanlig bensin, har jag för mej =S
Huva då att det ska vara så lite parker.. Nä, nu får vi väl göra nå liknande som Sundsvall City Project och fixa en stoooor härlig park med måånga träd! XD (fast jag är för lat för att göra nå arbete för skolan, så vi sticker bara till kommun och skriker på dom lite vettja 0=))

2007-10-15 @ 17:26:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0