Dueller

Häntextra
Jag har världens gulligaste nörd till pojkvän. Marcus kom över i lördagskväll och bland det första han gör är att fråga om jag har skaffat fram någon ny mördarapa än, eftersom den blev stulen under förra omgången. Man vet ju aldrig med DeathGame-entusiaster så jag frågar lite avvaktande varför han undrar det och undrar tyst om han funderar på ett bakhåll. Istället sträcks det fram en tygapa i samma stil som jag fick  mitt första apmord med. "Jag tycker han ska heta Vilgott."
Ingen, och jag menar verkligen ingen, normal människa skulle tänka på att ge sin flickvän en tygapa för att vara snäll och göra henne lite gladare. Tackochlov är han inte normal utan en lika fullfjädrad (om inte mer fullfjädrad) DeathGamenörd som jag. Har jag sagt att jag tycker om honom?
Efter ett tag så gick vi iväg för att möta upp med Crille på Tempo och köpa purjolökar för vår duellträning. Först ut var jag mot Marcus. Han kämpade tappert men jag vann, sen fick jag möta Crille som till skillnad från mig satsade på att springa undan snarare än att försöka träffa med svärdet. Inte långt efter detta blev Crille stilrent slaktad av Marcus när de båda fäktades som ordentliga riddare. Vi disskuterade utkomsten av dessa tre dueller och gick sen hem till mig för att välja ut vilka morötter vi trivdes bäst med och sedan körde vi en morotsduell som slutade på precis samma sätt, Marcus vann över Crille, jag vann över Marcus och sen också över Crille. Även om den sistnämnda var avgjort mycket bättre (läs: modigare) med morötter än med purjolökar.
Omgången börjar idag.

Efter duellerna gick Crille hem till sig medans jag och Marcus knatade hem till mig där vi drack flera koppar härligt varmt te.
Vid femtiden på morgonen så gjorde jag det jag varit duktig nog att inte göra på drygt en månad trots att jag velat längre än så; jag tog min första oskuld. Jag känner mig löjligt stolt. Det som fascinerade mig mest var att man kunde se hur han förändrades. Jag vet att man ser skillnad på människor före och efter de förlorat sin oskuld, men jag har aldrig sett någon förändras inför mina ögon. Det var jättecoolt att se. Jag tror aldrig att han har varit så vacker som när han log mot mig.

Skolakuten
Jag har inte skrivit sammanfattningen för psykologin.
Jag har fortfarande inte skrivit etikfjoffet för religionen. och jag har verkligeninte pluggat för provet om judendom.
Jag och Erika ska ringa än en gång om APUn.
Jag har inte gjort läxan i kinesiska.
Det är inte klokt vad mycket jag har ogjort som jag borde ta tag i. Fy mig. Som vanligt.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Har du inte heller gjort läxan till kinesiskan? ><'' Eller asså jag har gjort typ.. halva xD lol.
Men din helg verkar ju iaf ha varit lyckad :P Jämfört med min.. -.-'' Och nej de va inte mensvärk >< Det gör liksom inte ont.. som de gör då :S Jag har för fan nyss HAFT mens!! :'(

2007-10-01 @ 11:50:14
Postat av: Emelie

Woho (mitt favorituttryck, jag vet XD), du höll dej!!! Du är så duktig, jag är så stolt över dej!!! ;D Nu måste jag köpa nått åt dej jue, hm.. En klubba kanske ;P

2007-10-01 @ 12:39:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0