Nej se det snöar

Häntextra
Som synes på titeln har snön äntligen börjat falla. Nu känns det inte längre lika orimligt kallt, har det kommit snö så är det liksom förståeligt att det inte vill vara ens tre plusgrader utomhus. Fast det är fortfarande för jävla kallt och jag borde lägga ut lite pengar på att hålla mig varmare än jag gör just nu. Fy på lilla mig som prioriterar nöje framför nytta.
Just det draget blir bara tydligare och tydligare. Gissa vem som hade en pojkvän som inte släpptes hem före klockan 7 imorse? Fast vi träffas ju å andra sidan läskigt sällan med tanke på hur nära vi bor så det är klart att man drar ut (för mycket?) på tiden när man väl ses. Dumma mitt jobb, extra dumma mitt jobb när jag ska jobba nästan hela veckan förutom måndag och torsdag. Kommer ju inte få se en skymt av honom. Bläää~~
Vi ska sätta ihop vår tårta för morgondagens tårttävling klockan 8 imorgonbitti. Då måste jag ta 7bussen imorgon. Visserligen slapp jag det idag tack vare Emelie men jag har blivit härligt bortskämd med två timmars sovmorgon på fredagar. Ett privilegium det tar emot att mista enbart för att överlämna två korvar med marsipan och sen joxa runt med den så den får rätt färg på rätt plats i rätt form... Hujeda mig.
HS är världen fegaste lilla f.d. DeathGamenörd. Förra torsdagen utmanade jag honom på en morotsduell som han accepterade och först idag backar han officiellt ur den efter att ja skjutit upp det hela i en hel jävla vecka. Usch vad less jag blir på pojken! Jag ska leka ambitiös och leta reda på honom imorgon tror jag. Ingen backar ut  ur dueller ostraffat så länge jag får bestämma! Och det fina med att överfalla någon oanandemänniska är att man får göra just det.
Idag var vi på korstaverket. Det luktade rätt illa på de flesta "anhalter" men i rummen där man kunde se hur de brände soporna var det åtminstone varmt och skönt, annars gick jag (som vanligt på senaste tiden) och hackade tänder. Emelie har orättvist varma händer. Men eftersom hon delar med sig genom att hålla mig i handen, fast det måste vara obehagligt kallt, så förlåter jag henne villigt att hon och inte jag blivit gynnad av naturen.

Skolakuten
Jag borde verkligen ta mig an den där dumma sammanfattningen för psykologin, hon kallade fram mig och Mårten idag eftersom vi var de enda som itne gjort den, Mårten får inte anses bättre än mig. Då dör jag. Fast jag tror det är ett rätt hopplöst race eftersom alla fyra killarna i klassen är dundersmarta så känns Mårten mest mänsklig och då kan jag helt enkelt inte tillåta mig själv att vara sämre än honom. Jag borde göra nåt åt min tävlinginstinkt.
Vi hade läxförhör på kinesiskan och jag fixade bara ner två av åtta tecken på pappret. Måste plugga mer, men hur pluggar man egentligen? Kan någon ha pluggarskola med mig?

Dagens Visa
Eftersom årets första snö äntligen har fallit, jag skiter fullständigt att den inte ligger kvar i bebyggelsen, så är den självklara sången barnklassikern Nej, Se Det Snöar!

Nej, Se Det Snöa
Nej, se det snöar, nej, se det snöar
Det var väl roligt, hurra
Nu blir det vinter, nu blir det vinter
Som vi har önskat, hurra
Då tar vi kälkarna fram och vantarna på
Och sen vi åker i backen, hej, vad det ska gå

Och fram med skidan, och fram med skidan
Och se'n på backarna opp
Vi står på näsan, vi står på näsan
Ibland, när vi gör ett hopp
Men inte lipar vi, nej, det gör ingenting
Om man i drivan, den mjuka, ett tag rullar kring

Nej, se det snöar, nej, se det snöar
Det var väl roligt, hurra
Nu blir det vinter, nu blir det vinter
Som vi har önskat, hurra
Då tar vi kälkarna fram och vantarna på
Och sen vi åker i backen, hej, vad det ska gå

Kommentarer
Postat av: Jenny

jag måste också börja träna mer på kinesiskan.. ;_;

2007-10-11 @ 21:58:46
Postat av: Emelie

Yay, snööööö! XD (även dast den försvunnit direkt =P)
Haha, jag kan köra pluggarskola med dej, kan inte garantera att jag är så duktig på kinesiska dock XD

2007-10-14 @ 19:38:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0