Sömntuta

Jag är så stolt över mig själv!
Jag har varit obehagligt trött under hela veckan så igår tänkte jag gå och lägga mig tidigt .Jag sa till Emelie att jag skulle sikta på att lägga mig kring 10 och om hon såg mig på MSN efter 11 skulle hon skälla ut mig. 20 över 10 lämnade jag datorn och jag vet att jag fick och svarade på ett sms vid 5 över 11 men sen minns jag inget mer och när jag fick ett sms 20 minuter senare sov jag redan tungt. Jag vaknade 8 i morse. Jag sov i 9 timmar! Jag är så fantastiskt stolt! Vanligtvis brukar jag kämpa för att få ihop 6 timmar på en natt!
Nu på morgonen har jag ätit frukost, tittat på SvampBob Fyrkant, Lizzie MacGuire, Clueless(om jag inte sett förut men den var rätt kul den med, många snygga människor om inte annat) och tänkte kolla på Malcolm in the middle men sen visade det sig att det var ett gammalt avsnitt så då kunde man lika gärna lämna TVn åt sitt öde.
Ikväll ska jag och Kix åka iväg till Märtha och fira henne. Pappa har lagt fram en stek som jag ska övertala mamma att fixa till så fort hon vaknat, jag kan inte. Patetiskt nog.
Jag vill ha mer te. Jag har bara druckit två koppar idag, man kanske skulle göra en hel nappflaska när man ändå är igång?

Kommentarer
Postat av: Emelie

Jag är så stolt att du gick och la dej när du sa ;) Jag slapp iallafall skälla ut dej =P Du är så duktig så Elisabeth =D

2007-10-06 @ 17:09:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0