Spoiled Brat

Häntextra

Jag känner mig härligt bortskämd just nu.

I fredags gick Emelie, jag, Erika, Anna och Hai ut på krogen. Vi hamnade (mestadels) på Irish där vi träffade Kalle som jag hade drama med förra hösten. Han var inte alls lika tystlåten och beskedlig som han brukar. Men Kalle hade ändå något underbart att erbjuda. En Roger. En Roger som han hittat på busstationen samma kväll och hade "tillräckligt" med pengar för att bjuda Kalle hela kvällen, jag och Emelie fick också varsitt glas med drink respektive cider och han köpte in jag vet inte hur många extra glas med cider till hela sällskapet under kvällen. Roger är vår nya bästa kompis.

Kalle hade även en Jonas som var precis lika full som Kalle och hade långt hår i hästsvans. Jonas och jag var de som inte var singlar och alltså blev det automatiskt att vi sökte oss till varandra. Han var störtskön men hade läskigt dåligt minne när han var full, sista timmen så frågade han FEMTON gånger om jag verkligen trodde att han skulle passa i att pierca ögonbrynet. Han propsade också på att han hade sett mig förut, no shit Sherlock vi gick i samma skola i två år, jag har minsann sett dig i korridoren då och då.

Ett kort tag så sökte vi oss till Daltons, som vi dock lämnade så fort Erika och Anna klivit av karaokescenen efter ett bejublat framträdande med låten "När vindarna viskar mitt namn".

Som alltid när man går ut så finns det mer eller mindre äckliga människor, den här fredagen så fanns det en snubbe på 30-35 som gick runt och tafsade på hälften av oss som satt vid bordet. Blärkigare typ får man leta efter. Alla var mycket tacksamma när Emelie fick ett raseriutbrott riktat mot honom som slutade med att han la benen på ryggen och sprang därifrån fort som attan.

Vi kom hem vid 3 och sov vid 4. Efter en skoldag. Hujujuj...

Nästa dag var det filmkväll med Emelie, Anna och mig själv som gällde. Vi tittade på Blades of Glory, Rent, Hairspray och Just Like Heaven. Alla var asbra, men på helt olika sätt. Jag har för mig att vi såg på ännu en film men just nu är den i så fall helt ute ur mitt minne, men jag vet att vi hade en mängd av gott godis och chokladpudding med vaniljsås som vi åt före vi vid fyratiden lämnade TVn, jag tror fan inte att vi kan ha somnat före halv5 den kvällen.

Igår åkte vi hem och inte hann jag mer än att duscha och sätta mig framför datorn före Marcus frågar om jag vill fika idag och att han kan betala för mig. Strax efter den inbjuden dyker Teddy upp och säger att han har godis och cider som jag kan få, klart jag åker ner till Timrå för att länsa hans förråd på godsaker och sen åker hem igen på morgonen. Alla som påstår att jag är besatt av ätbara saker får spö. På låtsas.

Så nu sitter jag här och väntar på att Marcus ska komma och bjuda mig på fika, vad härligt jättebortskämd jag känner mig.


Skolakuten

Imorgon ska vi gå och titta på Mittuniversitetet, jag kommer inte ihåg vilket program jag skulle kolla upp men det står säkert på något bra ställe.

Efter universitetet ska vi ha prov i internationella studier. Känns lagom lovande eftersom jag helt ärligt fortfarande inte riktigt är på det klara med vad kursen går ut på.

Vi har något slags hemprov för religionen. Om kristendomen. Blä, jag vill inte. Jag borde nog läsa igenom vad man ska göra...


Kommentarer
Postat av: Emelie

Helt underbar helg! (L) =D
Och jo, det var faktiskt bara fyra filmer vi såg, + att vi spelade ju spel XD
Men somd sagt; en jättebra helg, funkar verkligen som min sista helg här innan jag åker.. (!) Shit, nu börjar det närma sig..

2007-10-22 @ 21:50:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0