Största möjliga tysssssstnad....

Jag har ingen psykologi. Det här kommer jag fram till när läraren efter 20 minuter fortfarande inte har dykt upp, den här gången heller. Min bak var helt bortdomnad av att ha suttit i ett kallt fönster och läst manga. Nu har jag därför  förflyttat mig till det betydligt varmare GAbiblioteket som har fått nya trevliga datorer. Det var på tiden. Haket är fortfarande inte uppe och mina abstinenesbesvär börjar bli läskigt tydliga men samtidigt vet jag att det itne finns något jag kan göra för att det ska komma tillbaka snabbare. Tyvärr. Det finns två tjejer här inne som kom in för ett tag sen och gör ... något, jag tror att de letar efter en bok men man kan aldrig så noga veta med tvåor. Eller om de tillochmed är ettor. De kan man veta ännu mindre om. Smyger runt och pratar ljudlöst gör de om inte annat. Det är rätt spännande på sitt sätt. Jag undrar om de vågat använda normal samtalston om jag inte suttit här och "tjuvlyssnat" eller om de helt enkelt är väluppfostrade nog att alltid vara så här tystlåtna i bibliotek, oavsett om de är ensamma eller inte. We shall never know.
Jag har helt enkelt jättetråkigt och är hungrig som en varg, men jag har inga pengar kvar som jag "får" göra av med, det är fisk på skolan och i vilket fall som helst så är alla andra sundsvallare sjuka idag verkar det som så jag har ändå ingen att äta med. Typiskt. Och idag som jag tillochmed funderade på att skippa att komma för att jag vaknade med världens magont, som bara gått över lite halvt, may I add. Men samtidigt orkar jag inte pallra mig hem så här dags. Vi får väl se vad som händer antar jag.... Bläää~~
Började dagen med kinesiska, jag kommer bli lycklig för ett G i det ämnet med alla de där fjoffarna på tecknen och det verkar som att vi har fått betydligt fler elever i klassen än vad som dök upp på introduktionen i våras även om säkert 2/3 av alla var frånvarande av en eller annan anledning. Inte mig emot, Sandra som jag snackade lite med då var lika trevlig nu så det kommer säkert gå bra.

Kommentarer
Postat av: Erika H

Lycka till med kinesiskan och vi får se om er psykologilärare kommer någon gång >__<;

2007-09-04 @ 17:41:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0