IB

Jag är inte ett dugg beroende. Klockan är just nu 14.46 och jag sitter instängd på ett jävla callcenter där jag förväntas vara trevlig mot människor som ber mig brnna i helvetets eviga eldar. Inte får vi leka med datorerna i den här byggnaden heller, alltså skrivs detta på papper. Ni ser hur ambitiös jag är! Idag är det tårtkalas på torget mellan ett och tre, vi jobbar mellan tolv och fyra. Ska man skylle på ödesironi eller taskig karma?
Jag har tillbringat det här arbetspasset med att intervjua folk - duh - leka med nålar, äta de få godisar som jag och Marcus inte åt igår kväll och skriva. Har knåpat ihop 2 saker som tänker kalla sig för dikter, en är knäpp och den andra är mer eller mindre sinnessjuk.
Där upptäckte StorLasse att jag tagit en av nålarna. Men det är inget att haka upp sig på för han har tiggt choklad och dricker kaffe inne i salen fast man inte får.
Hittills har jag fått fler telefonsvarare än lurlyftningar, en hel del felringningar och ett dödsfall. Jag slutar om en timme. Satte nyss tillbaka nålen, undra hur lång tud det tar innan han ser den. Jag vill inte ha någon jävla intervju just nu, har redan fått tre stycken medans jag har skrivit det här inlägget. Slapp nyss ifrån en för att han bytte däck. En till svarare. Jag tror jag ska be pappa om att få köra när jag kommer hem, efter att jag lagt in det här på datorn såklart. Fick nyss en 75åring i öronen som inte verkar ha någon koll alls på vad hon babblar om, ska jag behöva lyssna på henne i fem minuter? Säkert ännu längre som hon svamlar. StorLasse gav mig just en penna. Snuspenna. Sen smög han upp bakom mig och såg finurlig ut men när jag vände mig om sprang han undan. Han har något fuffens för sig. Nålen är fortfarande oupptäckt. Där upptäcktes den, men tanten babblar på, nu har det gått 10 minuter och vi är inte klara. Kärringjävel. Jag fryser, varför är det aldrig varmt på det här jävla stället? 13.06 minuter tog hon på sig, den där intervjun ska ta 6.25 som mest! Någon som vill byta jobb med mig? Men nu slutar jag iallafall om 35 minuter, det finns hopp om livet... Kanske.
Karl-Arne ville inte svara på mina frågor, säkert för att han föräldrar hatade honom, det hörs ju på namnet. Tre godisar kvar, 30 minuter kvar, var ska jag göra av den där lakriskuben?
Ett dödsfall till, vad fan är det här för jävla dag??? Wow, chokladen höll i 3 minuter, uthålligt värre! Den knäppa dikten heter förövrigt Inte Mer Än Djurm någon som kan gissa vad den handlar om?
Jag har jobbat 9.5 timmar den här månaden, varav 4.1 timmar var idag, och jag har fått ihop 20 intervjuer idag. Hittills har jag tjänat typ 500 i lön.

Kommentarer
Postat av: Jenny

väldigt intressant att läsa om ja.. en stund på ditt jobb =P

2008-04-20 @ 21:22:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0