Nyduschad

Nu sitter jag här igen och skriver. Men det är en stor skillnad mellan det här inlägget och det senaste. Nu är mina ben lena!
Ja jag är knäpp. Enligt Timmy, snubben från kinesiskan, så skulle jag kunna vara 11. Alla andra brukar säga att jag är 4-5 så jag blev mest stolt när han sa det. I övrigt är han rolig även om jag inte alltid hänger med riktigt i ad han säger. Men han har uppenbarligen gratis SMS även han, bara idag har ha skickat 45 av de 88 som jag har fått. En riktig liten spammare alltså, precis som jag.
Fick den tecknade Peter Pan från Robin idag, visserligen bara till låns men vi ser inte varandra så ofta ändå så jag får nog ha den ett tag. Yay! Enda problemet är att Peter Pan är VHS och hos Marcus har de bara DVDspelare. Nu skulle vi ju kunna vara här, men pojken mutar med nybakt chokladkaka hemma hos honom och då är det helt plötsligt mycket svårare att säga nej. Jag måste bara vänta tills min stackars mobil har återhämtat sig från allt användade idag, den var bara någon minut ifrån att börja pipa om betteriet när jag kom hem, och ändå var den fulladdad imorse. Mycket mystiskt.

Skolakuten
Prov på miljöpolitiken där man kunde bullshitta sig igenom det mesta men jag tror att han kan bli nöjd med svaren ändå.
Vi ska jobba om religiösa sekter på religionen, jag har ingen aning om vilken jag vill ta. Vi behövde inte heller dyka upp på lektionen imorgon, bara vi skickar ett mail om det före lektionen har börjat. Det skulle isåfall innebära att jag bara har filosofi vilken börjar 10.20, mycket frestande.
Har fortfarande inte börjat på projektarbetet. Borde göra det, jag vet.
Vi ska skirva tal på svenskan, jag ska tydligen hålla mitt på torsdag. Måste bara komma på något ämne och sen lägga ner en massa energi på det här talhelvetet för mina betyg har glidit ner till G på nästan allt jag gjort i år. Var det något ämne jag aldrig trodde att jag skulle få bara G i så var det svenskan och engelskan. FAAAN!
Borde leta reda på en jobbannons till engelskan också, nåt förslag på var man hittar såna på engelska?

Kommentarer
Postat av: Petra Andersson

Hej hej! Var bara inne och kikade lite.
Trevlig sida!

2008-04-21 @ 17:41:06
URL: http://www.petra79.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0