Rubrik Saknas

Var som sagt med Emelie igår. Vi åt tacobuffe på Biteline som, när vi skulle betala, visade sig kosta drygt det dubbla vi förväntat oss. Det värsta var att det egentligen är upplagt för springnotor på det matstället och ändå var vi duktiga och stannade kvar. Vi borde bara ha dragit efter att vi tryckt i oss alla de där wrapsen. Tack för att du lade ut för mig iaf!
Vi kollade på film (uptown girls och spiderman 3) och sjöng singstar tills klockan 3-halv4 på natten. Medans vi borstade tänderna så hittade jag Timmy i skolkatalogen, fyfan vad hemsk bild! Jag garvade oavbrutet i nästan 30minuter! Han ser ut som en jävla SPIDiot-wannabee ala asien. Inte alls smickrande. När jag slutat garva så hade Emelie högläsning ur Tomtar och Troll. Jag kände mig barnsligt bortskämd när jag kunde somna uppkurad mot henne efter sagan om Akmea och thomas Ljuslock.

Marcus skrev att han har satt eld på sitt hår. Tydligen försökte han svetsa uppochner... Vet inte riktigt vad man ska säga om saken...

Pratade med Timmy på bussen hem, han hävdar att fjortisarna ser på mig som en fjortis. Han förväntade sig att den kunskapen skulle besvära mig men varför skulle jag bry mig om vad de tycker? Han nämnde också att han skulle vilja se mig "se ut som alla andra" nån gång, med smink, tights, kjol och linne. När jag opponerade mig om min oförmåga att sminka så erbjöd han sig att sminka mig. Jag vet itne vad jag ska tro om hans sexuella läggning..?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0