Sådärja

Nu var den där sekt-uppsatsen inskickad och kalr, det kan inte bli sämre än ett g och nej, jag orkar verkligen inte läsa igenom det igen. Fast jag insåg att jag missat att sätta ut sidnumret för källförteckningen på innehållsförteckningen, men det är en smärre detalj hon kan få hata mig för, it's on the house.
Har jag förresten nämnt att Pyro är en rolig figur? Jag satt och höll på att dö igår natt när jag skrev och varenda jävel jag ringde sov, festade eller knullade. Jag hatar folk som har ett liv. När jag ringde Pyro så låg han också och försökte sova, men när jag ringde så gick han upp och pratade med mig. Mycket snäll liten pojke. Jag vet inte riktigt vad vi pratade om, en hel del eld kan jag tänka mig, sex antagligen och lite omnämnande kring valborg. Det är ingen som vill festa med honom då bara för att han är pyroman och alltså kommer tända eld på i princip allt brännbart som finns runtomkring honom. Stackars lilla övergivna pyroman.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Hahaha, kan inte va lätt att vara en Pyro inte ;P
Men vilkent id ringde du runt till folk då? Inte var jag en av dom iallafall ;P (ja, du såg ju mitt sms, jag var fortfarande vaken klockan fyra..) =P
XD

2008-04-26 @ 14:19:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0