Slutet av kvällen...

Jag glömde att skriva lapp om att jag vill stanna kvar på IB och lida en vecka till.
Camillas kjol var nog trots allt inget för mig, hur mysig den än var. Men det gör inte så mycket för det gav mig en orsak att träffa henne utanför jobbet, något som det känns som det blivit allt mer sällsynt. Dansade mig hem till tonerna av Sugarcults lite gladare låtar.
Jag kommer inte till skolan imorgon, jag ska sova ut för första gången på länge och sen ska jag tvätta, jag har en hel del kläder i tvättpåsen nu och jag borde byta lakan.
Mamma sa att hon inte lagar min kjol före jag har fixat dragkedjan på den, jag tror att man måste sätta in en ny... Någon som har en svart dragkedja på ungefär 15cm?
Är det jobbigt, tråkigt eller helt enkelt drygt att läsa mina pappersbloggar som jag skriver på jobbet? Borde jag sluta?
Nej nu borde jag nog sova, klockan är ungefär 20 över tolv så om jag lämnar datorn nu somnar jag väl kanske kring 1 och jag skulle ju som sagt ta igen förlorad sömn.
Visste ni förresten att man har blodkärl i händerna också? Jag borrade in naglarna i handflatan idag och då kunde jag känna min puls. Jag har aldrig tänkt så långt förut.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0