En rolig dag i ett tråkigt inlägg

Dagen har tillbringats med Susanne. Först var vi hos Jens och läste LFG före vi tog bussen till Sundsvall där det kryllade av folk att känna!
Vi började på KappAhl där Susanne hittade en skitsnygg BH och jag fick tillbaka mina mangor från Erika efter att ha köpt ett par övermjuka strumpor. Vidare tog vi oss till Ohlssons tyger där vi ratade och tjatade om vad som skulle göra sig bäst som tomteluva åt Mistress. Inga beslut togs utan istället hittade vi en lagom förvirrad Nils som hakade på oss till Åhlens tomteluvor och underkläderna på Lindex. Sällskapade till Indiska där han tackade för sig och vi gick in för att inte hitta ett enda dugg som passade oss.
Några affärer senare hade jag även lyckats plocka på mig ett par jeans och vi hittade en Märtha som kunde ackompanjera oss så fort hon betalat några julklappsattribut.
Dagen avslutades med en Subwaymacka och en språngmarsch till bussen där min dricka spilldes över sätet och orsakade mig en blöt rumpa. Springa med läskmuggar är inte rekomenderat, jag ska komma ihåg det till nästa gång, hoppas jag.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Åååh, va det låter som en härlig dag =) Fan va jag känner att jag saknar dig då jag läser detta gumman! <3 Åååh, bara 8 dagar kvar nu tills jag är HEMMA, wuuuuunderful :3

2008-12-11 @ 22:46:49
URL: http://emeylie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0