Jag är ett geni!

Jag är äntligen klar med min Disneyuppsats, ok att den blev 3 istället för 4 sidor med inledning och avslutning men jag kunde verkligen inte krama ut mer bullshit ur mina frågeställningar än jag redan gjort. Får se om den blir accepterad. Känner mig ändå rätt säker från urkundscannern, så jävla mycket åsiktsbullshit om Disney kan det väl ändå inte finnas där ute?
Skrev ut den på den nya skrivaren efter att ha ägnat 20 minuter åt att komma på hur fan jag skulle lyckas övertala den att visst proppa i sig papprena och inte bara låtsas skriva ändå. Den låter förjävligt! När den började låta trodde jag verkligen att jag tryckt på nån knapp på ett Weapon of MassDestruction - ungefär som någon slags föraning om "5, 4, 3, 2, 1 - LIFT OFF!" men så blev det inte. Den skriver dock ut jävligt snyggt och det gör mig lite glad. Även om man får panikartade attacker och tankar på bomblarm etc när den skriver.

Imorgon är det friluftsdag med obligatorisk isskulptering och fula 80talskläder för alla 3or. Jag tror jag kommer att ringa in och sjukanmäla mig. Om jag har nån sån dag kvar, annars får jag väl köra på klassikern dödsanmälan....

I ran out of Sickdays so I called in Dead - Fuck off och ha ett bra liv era flaggstångspimplare~~

Kommentarer
Postat av: Jenny

Måste alla treor ha 80-talskäder? gud så hemskt.. jag har inga 80-tals-kläder och jag kanske är tråkig, men va fan.. orka gå dit när det enda jag kan bidra med är procentuell närvaro. Jag ska sjukanmäla mig.

2008-02-24 @ 19:58:35
URL: http://softish.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0