Orkeslös

Skolakuten
Idag ska jag ha Miljöpolitik där jag har gjort knappt hälften av vad som förväntas av mig. Bokstavligt talat, jag är halvfärdig med step 2 men ska vara klar med step 4 idag... Vill verkligen itne dyka upp och erkänna denna skam för Pascall. Han hatar mig tillräckligt ycket som det är, men vad fan ska jag göra, jag var sjuk en vecka och nästa vecka försov jag mig..? Skulle kunna funka på låtsas om det inte vore för att det här mest handlar om självstudier hemma. DO NOT WANT!
Engelska efter det, ska lämna in min Disneyuppsats i utskrivet skick, men nu har jag haft den i väskan sen i söndags så nu är framsidan rätt sliten. Typiskt mig. Ska börja omarbeta uppsatsen till ett tal att hålla inför klassen också. Blä, usch och fy.
Lunch, jag chansar på att den är osmaklig, vem vågar säga emot?
Svenska där vi ska jobba om Selma Lagerlöf, tror jag. Det var iallafall vad vi skulle ha gjort förra lektionen om inte Maggis hade fuckat upp sig så vi fått ännu mer Strindbergsäckel.
Religion där jag ska visa att jag visst jobbade hårt under veckan som hon var borta, my ass att jag tog mig tid för det när det stod hål på schemat! Men mindre smart indeed. Ska skriva om dödshjälp, skulle ju faktiskt kunna bli intressant. Borde tas tag i. Lunchrasten kanske? Antagligen inte dock...
Nu går min buss, får ta den som går om en halvtimme då.
Sen ska jag ha min älskade kinesiska. Vi har prov den 18e som jag kommer flunka ordentligt. Vi hade läxa tills idag, ingen aning om vilka sidor. Jenny, will you be my skolker today?

Ska jobba ikväll, jobbade typ 2½ timme eller liknande i tisdags, jag vill ha mer än 120 spänn i lön!

Kommentarer
Postat av: Jenny

asså för din skull borde jag skolka, men samtidigt känns det som att jag inte vill missa lektionen.. :/ Har inte heller tränat på läxan men det va s.56. Hade tänkt träna lite under de två timmarna jag faktiskt är ledig mellan filosofin och kinesiskan.

2008-02-28 @ 11:46:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0