Fantasifoster?

Jag är dyngtrött. Jag skämtar inte, jag är verkligen helt slutkört övertrött just nu. Jag sov under större delen av miljöpolitiken och det är ett under att jag inte börjat nicka under den här lektionen, även om jag kännt att det varit på väg fler gånger än att jag orkat bry mig om att räkna.
Under min ljuvliga miljöpolitikssömn så väcktes jag dock dels av Emelies idoga väckande och ett sms från HS där han tycker att jag ska skicka en bild på mig. Va? Vadå bild på mig? Och till honom av alla jävlar där ute i världen? Tydligen hade folket i hans och Marcus klass svårt att tro att han skaffat flickvän. De trodde varken på Marcus, HS eller Crille. Eller ens Källman. Ojojoj... Vi bryr oss så mycket om  vad några imbicilla teknikare tror trots vittnen? Hans eviga smsande höll iaf min ficka tillräckligt vibrerande för att jag skulle hållas vaken under den sista kvarten. Good work. Eller nåt?
Nu sitter jag på engelskan där jag fått höra att jag ska skriva en mogen, analytisk, 5sidig uppsats om något viktigt samhällsrelaterat. Grejen är att hon också säger att man ska vara intresserad av sitt jävla ämne. Jag tycker inte om mogna, analysvärdiga samhällssaker. Jag vill skriva om något kul, typ Disneyfilmer, såpbubblor, mat eller liknande. Inte abort och HIV. Blä blä blä. MeNOlikey.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Stackars min lilla sömniga Elisabeth, du får se till att åka hem och sova lite *krama om*
Jag hatar också hennes jäkla grej om att skriva en sån här dum sak! Uscha, me don't want! Dumma lärare..

2008-01-10 @ 11:01:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0