Badlakan

... var en stor del av min dag igår.
Anna och jag drog iväg till Svartvik där vi badade och sen skulle jag direkt till jobbet. När jag hade slutat för dagen var det helt plötsligt inte längre 28'C och vindstilla, och smart som man är så hade jag ju såklart ingen jacka. Alltså drar jag upp min handduk ur badpåsen och virar den över axlarna under min väg hemåt. Av någon anledning tittade folk på stadens uteserveringar konstigt på mig när jag gick förbi dem? Sen såg jag i någon spegling hur man inte kunde se en skymt av mitt linne och helt plötsligt hade jag lite mer förståelse för alla blickar. Tydligen anses det inte normalt att gå genom staden iklädd byxor, väska och badlakan?
Väl hemma frossade jag i mig en middag och en hel del vingummin före Jens lyckades muta över mig för filmtittning. När jag kommer fram till hans lägenhet så ser jag hur 4 små nördar sitter framför varsin dator med okända mängder blod i sina alkoholomlopp, inte mycket iallafall. Efter en halvtimmes tråkande byter de ut sina datorer till förmån för Guitar Hero III och mer sprit i ytterligare nån timme. Före någon av dem kommer med det briljanta förslaget att vi ska basta. Sagt och gjort, bastun bokas och handdukar delas ut. Jag vet inte hur många pikar jag hann få i hissen ner om att jag "måste känna mig väldigt utsatt som ensam tjej i en bastu med 4 överkåta killar"...
Tobias var den självklara bastukungen med sina 2 oavbrutna timmar i bastun där han klagade så fort dörren öppnades i mer än 2 sekunder. Jag tror att jag kom på en andra plats men vet inte säkert. Nille och Ante var i vilket fall som helst de största bastumesarna som bara sprang in och ut mellan bastun och duschen, och mellan dessa två stationer hade de små söta handduksfighter. Jens bastade visserligen rätt bra men som utnyttjad vattenkurir fick han inte så mycket av det varma goda ändå.
Efter bastun blev det ännu mer Guitar Hero före Jens lessnar och kastar ut alla som har något dinglande mellan benen för att få somna in framför Neverending Story med mig.

Någon gång under kvällen tilldelades jag ett mystiskt sugmärke på halsen, jag kommer ihåg ett överfall men det var på andra sidan, där jag för övrigt inte ser något märke. Så antingen blev jag överfallen två gånger eller så är mitt minne inte vad det borde vara... Några teorier?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0