Student-ego

Bara för att jag blir så otroligt smickrad av mina forna klasskompisar att jag nästan rörs till tårar så känner ja att jag måste dela med mig av deras små hälsningar... Japp, jag vet hur egoistiskt det här ser ut. Bear with me.

Tobias skrev:
Vare sig det är Katt, bakis 40+ eller sexy-nurse så lyckas du ändå vara speciell på något sätt. Indivisualism är bra men i motsats till Mårten så får du inte glömma att även du måste bli grå och tråkig någon gång ;)

Sabina skrev:
Ellis är även hon härnösandsbo, vilket bidrog till att mina fördomar förminskades drastiskt. Kvinnan är smart till tusen och vänlig till tvåtusen. Aldrig att man glömmer hennes blixtsnabba och klockrent vassa kommentarer i klassrummet. En kvinna som kör sitt eget race!

Linda F skrev: (gruppvis om mig Emelie och Justine)
Ni är en egen klan, no dubt!! MEN, ni har alla gjort intryck på klassen och varit en stor del av vad SPIN3A är/var.
 
Frida Nä skrev: (gruppvis om mig Emelie och Justine)
Er lärde jag aldrig känna ordentligt. Det är synd. Men det betyder inte att ni inte har gjort ett intryck på mig, tvärtom. Ni är lika stor del av den här klassen som alla andra, Jag kommer aldrig att glömma Elisabeths härligt sarkastiska kommentarer eller Emelies engagemang. Ni är en stor del av mina minnen med SPin3a.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0