Tott

Det var hysteriskt roligt hos Amanda igår. Först kom jag och Märtha dit och vi började spåna på hur man på bästa sätt skulle kunna mixa ihop olika recept på tårta och sen bar det av till Ica. Det var här upplägget för hela kvällen ägde rum; vi köpte 1,3kg godis för 50 spänn.
När vi kom hem tog jag och Amanda varsin godis men kände sen att frestelsen att ta fler växte sig starkare och starkare. För att vi inte skulle äta upp hela påsen före folket kom dit så bestämde vi oss för att ställa påsen på skafferiet, så Amanda puttade upp den dit och sköt in den. Sen hör vi en duns. Påsen hade ramlat ner i ett hål mellan skafferiet och väggen och vi kunde inte komma åt den för att det fanns en list ivägen. Alltså börjar kampen.
Vi provar att lirka loss listen, gick inte ens med kofoten hennes pappa försökte med. Vi provar att "meta" efter den med snören och tänger, vilket misslyckas pga den ligger i fel vinkel. Vi provar att vända på den med hjälp av en hammare i snöre, snöret gick av och vi miste en hammare också. Vi fiskade efter hammaren i en halvtimme med Pyros hjälp när han nu kommit och klättrat upp på stolen medans Märtha bakar bröd och lagar mat. Hammaren återbördades till "de levandes värld" med hjälp av idogt arbete från Pyro och Amandas sida och sen fortsatte åter kampen om godispåsen. 
Påsen tappades ner vid 4, halv5 hade den sällskap av en hammare, 5 var hammaren fri vid 7 gav vi upp på påsen och gick iväg till Ica och köpte en ny påse.
Middagen var underbart god tack vare Märtha och Amandas insatser i köket. Och alla var nära att sätta i halsen/spruta ut läsk genom näsan MINST en gång under middagen för att Gåsen och Pyro satt och dissade varandra så hårt.
Gick ner i källaren där de har världens hemmabioanordning, stor skärm över halva väggen, projektor och typ 6 högtalare. Det var allvarliga fighter om sackosäckarna i mjukt leopardmönstrat tyg mellan ... de flesta och sen slutade det med att vi var 5 stycken på de två säckarna under filmen som efter många om och men blev När Lammen Tystnar. Den var supermysig! Precis lagom mycket psykande, blodbadigt och halvt förutsägbara "twists" med klassiska repliker.
Sen var det tårta: det blev chokladårta med bananer och chokladcreme, sjukt mäktig men helt omeotståndlig!
Efter tårtan så drog typ hälften av festen hem till sig och kvar blev bara jag, Märtha, Anette, Pyro och såklart Amanda.
Vid halv3 kom vi överrens om att se på En Riddares Historia bara för att alla tycker så pass bra om den, det kom fram att Heath var Pyros absoluta favoritskådis - fösta stora tecknet på fjolleri, men inte mig emot.
Alla tuppade av någon stans under filmen och sen så vaknade vi unisont vid halv9, men då var det bara jag som tyckte det var läge att vakna, alltå åt jag upp all resterande tårta före jag tillslut blev uttråkad och somnade om i 2 timmar.
Efter att Märtha och Amanda hade turats om att slava vid våffelhjärnet var alla sjukligt övermätta och belåtna. Märtha och jag hamnade i ett gräl om anledningen till att jag itne tycker om barn som slutade med att vi "barnhatare" a.k.a. jag, Pyro och Anette gick ner i källaren och började städa upp där samtidigt som vi snackade sex, porr och hentai.
När jag och Pyro hoppat av bussen inne på navet gick vi runt typ hela stan och letade klovar och gelehjärtan i såna där hjärtformade askar som alltid säljs på alla hjärtans dag. Vi fick sällskap av en hyperaktiv liten asiat som kallades Ketchup, har glömt hans namn, och snodde mina såpbubblor samtidigt om han inte kunde sluta röka. Det var tyvärr stängt på vuxenvideo och venuella när vi var där så jag ska höra av mig till Pyro när jag slutat imorgon så ska vi gå och fönstershoppa då isället. Det kommer att bli en låååång dag....

Kommentarer
Postat av: Emelie

Lät som en väldigt bra dag tycker jag =D Fy fan va gottigt ni hade det då XD Förstår att du var övermätt sen ;P

2008-03-17 @ 20:11:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0