Robin

Jag vill skriva till honom och fråga varför han inte längre vill ha emd mig att göra. Men det är nog inte världens bästa ide..?

Jag antar att jag inte har så mycket att säga till om om du nu inte vill vara vän med mig längre. Men kan jag iallafall få veta varför?

Får man skriva så? Vågar jag? Jag vill men jag evt inte ens om jag vill ha ett svar, jag vill bara ha kvar den vänskap vi har byggt upp under den här våren.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Jag förstår att du vill skriva och få ett svar på vad som hänt, varför han vill sluta er vänskap, för att förlora en vän är något förjävligt, det går inte ens att sätta ett ord på det..
Men, enligt mej, borde du vänta lite (jag vet att det är jobbigt), men ge honom chansen att kanske höra av sig och förklara först, du ska inte skriva direkt när han sagt något sådant, även fast jag förstår att du vill veta, men du måste ge honom lite tid att förklara sig.
Det är Han som gjort något helt ut luften (kan man säga så? O.o), det är Han som vill förstöra en fin vänskap, så det är Han som borde ta första steget.
Vi ska gå till botten med vad som har hänt, gumman, det lovar jag. Och du vet att jag finns här för dig (L)

2008-05-08 @ 10:56:14
Postat av: Egoina

var stark!

2008-05-08 @ 18:30:44
URL: http://egoina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0