En halv tekopp senare

Gårdagen var kaotisk med ilskna människor överallt. Jag vet att jag inte fungerar som de flesta andra men att bli utskälld till höger och vänster för att man har mindre aptit än vanligt känns grymt bortkastat. Jag fattar väl också att det är lite med 4 tuggor middag, men får man inte ner mer än så ska man väl inte behöva trugas och luras i mer än så? Tack och lov tvångsbeställde de ingen pizza åt mig.
Mao fick nåt läskigt över sig när hon fick höra att vi blivit tillsammans... Att ingen hade lyckats berätta det för henne än? Tillochmed Tidda visste ju tydligen?
Hittills har dagen spenderats i sängen med alldeles för få bloggar att läsa så för att fördriva tiden ytterligare har jag varit tvungen att sätta igång en tvättmaskin och fler lär det väl bli. En halv tekopp är hittills uppdrucken och idag känns verkligen som en te-dag så det lär väl bli några tiotal muggar till före Jens kommer och hämtar mig efter jobbet.
På fredag är han min bara min och då ska vi tydligen passa på att åka ner till Birsta för julhandel och gå i alla hans butiker för där har han inte fått tillräckligt med tid än?
Subway tänkte vara klara med sina intervjuer tills på måndag så man får väl hoppas att de här av sig snart (idag/imorgon). Det skulle vara så sjukt kul att få jobba där!
Nej, som vanligt är det ett trist inlägg men det är ni själva som valt att klicka er in här. Vill ni läsa något roligt så ska ni gå någon annanstans.

Kommentarer
Postat av: tistlen

Svar: tack, du är verkligt fin. jag ser dig som min vän. också är det så att du skulle klara dig så bra, så bra utan mig. jag behövs nog inte här längre, allra minst i dessa juletider. tusen kram.

2008-11-26 @ 13:08:02
URL: http://tistlens.devote.se
Postat av: Emelie

Oooh, va mysigt med julhandel i Birsta! Jag vill också!

2008-11-28 @ 15:37:58
URL: http://emeylie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0