Jag hatar pengar

Mamma tyckte att klänningen var fin. För fin enligt henne, hon litar itne alls på att jag kan springa runt med den utan synbar orsak. Priset var vettigt men med tanke på hur pank jag är och att mina inkomster är att var fjärde vecka laga mat för max 140 vill hon inte öronmärka mina pengar för två månader fram över när det kan komma upp andra nödvändigheter. Hon har en poäng, men jag vill inteatt den poängen ska finnas. Kan inte valborg flytta fram lite grann så att jag har råd med sprit och kan inte alla födelsedagar åka lika långt fram i tiden de också? Jag vill vill vill ha den där klänningen! Särskilt en dag som imorgon när jag helt plötsligt har fått världens sug efter att få vara påskkärring igen. Det var ju evigheter sen sist, typ högstadiet eller något åt det hållet.
Var och handlade med mamma idag och i ett spontant infall beslöt hon att vi för första gången på iaf 2 år, antagligen mer, ska ha påskägg på lördag. Och under kvällens middag med Jens föräldrar fick vi varsitt påskägg också. Förstår ni hur superfetast jag kommer bli av allt det här ljuvliga påskgodiset? Kanske lika bra att inte få klänningen ändå, jag kommer inte att få plats efter veckans slut....

Imorgon ska jag springa iväg till arbetsförmedlingen igen på morgonen och be att få hjälp emd de där försäkringskassepapprerna och allt fjoff före jag skickar in att jag om inte annat har två intervjuoffer till gfk. Jag behöver pengar! Jag ska vara en onykter pirat med en fin prickklänning hemma i garderoben ovanför de inslagna presenterna.
Rädda barnen kanske kan starta en insamling åt mig?

Kommentarer
Postat av: Emelie

Förstår du vill ha klänningen, den var fin..Pengar är knepiga saker.. ><'

Ooh, jag vill också ha påskgodis! Wah, saknar Sveriges gottiga godis! XP

2009-04-09 @ 00:02:43
URL: http://emeylie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0