Som en narr sprider lycka

Mina särkar är pinsamt skitiga. Mina fötter är fortfarande mörbultade och den ena är så svullen och öm att jag ska knarka ipren åtminstone en vecka framöver. Förkyld så in i helvete har jag blivit sen i fredags också.
Men oj så härligt det var att tillbringa en hel vecka i visby med goda vänner!

Tyvärr fick jag inte låna med mig någon kamera från föräldrarna utan får helt förlita mig på andras bildskickeri men några bilder har jag iallafall hunnit få från Jens.
Trots att vi konstant var i rörelse och hittade på nya saker att göra och att jag nu har 4000(!) mindre på kontot än när vi började resan förra söndagen kan jag inte komma ihåg allt vi gjort och vilka dagar. Alltså blir de nu minnesvärda axplock och bildmaraton som får sammanfatta veckan.

 Mitt i natten kom vi fram till gården vi skulle få tälta på.

 Tältgänget: Tott, Nils, en ofrivillig Anette, Mistress, jag, Älskling, Kix, Amy, Märtha och Gås. Visst var vi tjusiga?

Vi tittade på Jauvets sommarpjäs Sagan Om Den Andra Ringen som var helt hysterisk och bara blev konstigare för varje dag, enligt Emelie som såg varje dag, vi andra såg första dagen och nån gång senare när vi kände för det.

Deras anordnade improbataljer var också helt underbart roliga även om jag inte har några bilder därifrån (än?).


Clematis är ett krav och man kom ju inte därifrån direkt hungrig eller missnöjd, jag beställde en varm skänktallrik, en ungstrull och sen åt jag hälften av Totts kalla skänktallrik. Däremot konstaterade jag bittert att mjöd är fan så mycket godare när det inte innehåller någon alkohol.

Som den kultursnobb jag är drog jag med mig Susanne och Anette till Romas klosterruin för att titta på Shakespeares Som Ni Vill Ha Det under onsdagen, tyvärr var det samma dag som den tydligen helt omissbara Trixshowen var. Men vi  var rätt nöjda med vårt val ändå.
Trix är förövrigt en annan helt underbar gycklargrupp som är sjukt skillade när det kommer till eld. På onsdagkvällen hade de en föresällning som de kallade för Girls Night Out med 15 års åldersgräns. Så jävla bra den var och det var kul att slippa känna sig konstig över sin överkåta inställning till livet. När vi var 700 tjejer (och några insmugna utklädda killar) som verkligen satt och skrek efter mer avklätt när Fabian lekt av sig till kalsongerna på sin strippåle. Och vilka burop vi ställde till med när de andra trixarna kom och bar ut honom när han tänkte ta av sig de också. Klart värt 100 spänn! Och jag fick kramar efteråt! Pelle med den snyggaste kroppen i hela gruppen och Martin som blir så dödligt sexig när han leker med eldpois och psykopatleenden... Märtha misslyckades dock med uppdraget att knulla en trixare åt mig. Bättre lycka nästa år!

Under lördagkväll gick vi på tornerspelen vilket nog var det som verkligen satte igång mitt rösttappande men med såna riddare på vårat lag var det värt varenda tappad decibell.
Kunskapens riddare.

Sista kvällen bestämde vi oss för att skippa gästabudet som skulle blivit alldeles för dyrt men istället bjöd våra gårdsutlånare oss på ordentligt fika inne i värmen och som tack för allt bjöd våra små Tramsare tillbaka med en improviserad eldshow i trädgården.



Visst ja! Berättade jag förresten om alla våra plågsamma upplevelser?
Utan att någon kan förstå hur det gick till har Gås blivit biten inte bara utav en utan av 3 jävla fästingar, på två dagar dessutom! Den första brände de bort, inte att rekomendera, även om den också dog.

Vi andra nöjde oss med jämnt fördelad snedfylla, bakfylla och en sjuhelsikes massa vätskebrist och myggbett...
Personligen har jag även bränt sönder min nacke...

Kommentarer
Postat av: Aqui

Klart värt det har det varit, trots vätskebrist, myggbett och allt vad det är! ^^

2009-08-11 @ 22:23:58
URL: http://nedi.haket.com
Postat av: Emelie

Helt underbar vecka alltså! I love it, blev helt kär i Medeltidsveckan! =D Hihi ^^

2009-08-15 @ 12:07:36
URL: http://emeylie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0