Munexplosioner

Jag saknar.
Idag är en saknadens dag.
Mest saknar jag värme, mitt rum är av någon outgrundlig anledning skitkallt. Sen saknar jag Thorssa, men det är väl inte direkt en nyhet. Men det jag saknar mest näst efter min heta pojkvän är en särskild klubba som jag var beroende av under 2an på gymnasiet.
Det var en tuttifruttiklubba med surt pulver i mitten. Den här klubben var en väldigt krävande godis eftersom man var tvungen att suga på den på precis rätt sätt om man ville behålla den, bokstavligt talat: Den hade en tendens att explodera.
Jag kommer ihåg hur det först bara var det yttre skalet av söt klubba, som långsamt långsamt började läcka ut det sura pulvret som fick det att vattnas lite extra i munnen. När det hade bildats två ordentliga hål på varsin sida om klubban som läckte så ymnigt att man inte kunde förstå hur det fortfarande fick plats med mer pulver så.. Popp! En lätt stöt mot gommen eller tungan när den övre delen på klubban skjöt ut och det läckte ner en härlig pöl av surhetspulver på tungan.
Problemet var ju bara de gångerna det inte blev så. Gångerna som man tagit ut klubban ur munnen för att säga något och den bestämmer sig för att just då explodera, jag har ögonvittnen på att klubbtoppen kom så högt som 20 cm upp i luften före den vände tillbaka ner och hamnade på den grusiga marken. Tillsammans med en hög av det sura pulvret.
Jag kommer ihåg att den kostade 2 kronor, fanns i 3 smaker och att försäljningsställena sakta men säkert minskade. Är det någon som vet om de här klubborna fortfarande görs? Jag vill ha en.

Kommentarer
Postat av: Beelz

i came

2009-12-06 @ 03:12:17
Postat av: T

"man var tvungen att suga på den på precis rätt sätt om man ville behålla den, bokstavligt talat: Den hade en tendens att explodera

Popp! En lätt stöt mot gommen eller tungan när den övre delen på klubban skjöt ut och det läckte ner en härlig pöl av surhetspulver på tungan.

Problemet var ju bara de gångerna det inte blev så. Gångerna som man tagit ut klubban ur munnen för att säga något och den bestämmer sig för att just då explodera,"

jag har ögonvittnen på att klubbtoppen kom så högt som 20 cm upp i luften före den vände tillbaka ner och hamnade på den grusiga marken."

2009-12-06 @ 20:38:33
Postat av: Anonym

ÅÅÅH, DOM DÄR <3

Senast jag såg dem var på OKQ8 vid ICA... D: Och det var nog nåt år sen...

2009-12-07 @ 11:59:33
Postat av: Karin

eh, anonyma kommentaren var jag D: / karin

2009-12-07 @ 11:59:58
Postat av: Emelie

=O De kommer jag ihåg! Så jäkla goda klubbor, åh, nu blev jag sugen på en jag också! XP

2009-12-09 @ 14:34:59
URL: http://emeylie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0