Kunde ha varit en gästbloggning



Jens har en teori.
Han har propagerat starkt för den ända sedan vi träffades i somras.
Flickor = Sand
Om en tjej har suttit i en säng kommer sängen efteråt att ofelbart vara sandig. Det kvittar om hon är nyduschad med nytvättade kläder och inte har lämnat huset, sätter hon sig i sängen så kommer det att lämnas sand på lakanen.
Pojkar är inte alls lika sandiga som flickor, varför vet ingen men så är det. Nakna flickor kan osanda ibland, men det händer ändå att de har sand i håret eller dylikt.
Jens kan slänga ur sig teser som att vi absorberar all sand i våran närhet upp i vårat blod som sedan "spottar ut" sanden igen när vi sitter eller ligger ner i en säng.
Detta är den främsta orsaken till varför han inte vill att alla ska kräla allt för mycket i hans säng, den blir nedsandad om man inte först klär av sig. Och vem är han att be alla flickor som kommer in i lägenheten att ta av sig alla kläder om de vill ha någonstans att sitta?
Nej precis, istället muttrar han ljudligt i sin tysthet över sandlådan han sedan förväntas sova i.

Tyvärr blev det inte en gästbloggning från hans sida eftersom blogg loggar in mig alldeles för långsamt. Ungefär 3 minuter efter att han slutat gosa in sig i mitt bröst och satt sig framför sin egen dator igen kom jag in. Så istället slutar det med att jag får sprida hans budskap... Inte lätt inte.




För övrigt anser jag att det var en värdig vinnare av Top Model 11 oavsett om Jens ogillar hennes sätt att prata eller inte.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Hänger inte med alls på den där störda sand-teorin, makes no sense at all! XP

2009-01-13 @ 23:04:18
URL: http://emeylie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0