Crazy bitch

Min mormor. Jag hatar henne fortfarande. Hon är ju helt jävla sjuk i huvudet!
Mamma berättade för henne att jag och Jens ska flytta ihop och kvinnan kan inte kläcka ur sig ett "oj vad kul att hon träffat någon hon tycker så mycket om", hon kan inte ens anstränga sig med ett "oj vad snabbt hon växer upp". Nej, vet ni vad min mormors hysteriska kommentar om flytten är?

"Men då kan hon ju bli gravid! Har ni inte tänkt så långt? Hur kan ni tillåta något sådant? Är hon redo för ett barn?" och så vidare och så vidare tills mammas stackars öron blödde.
Herregud! Jag är 20 år. Om jag vill ha barn nu är det helt och hållet mitt och min pojkväns beslut. Sen när betyder samboskap automatiskt föräldraskap? Och jag kommer inte att skaffa några jävla barn, varken jag eller Jens tycker om de små monstren.

Min mormor är officiellt helt jävla dum i huvudet och jag är så oändligt tacksam att ingen har nämnt något om att vi ska till medeltidsveckan för då skulle hon bara få spel över det också.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Fy sjutton, jag tycker faktiskt jäkligt synd om dig gumman! =O Inte fan är det väl så man ska reagera! Idiot.. Nä, tacka vet jag min underbara mormor, vet inte vad jag skulle göra utan henne! Tycker det är så hemskt att du inte fått en lika fin mormor.. Men jag kan dela med mig? Lite iaf, tihi ^^

2009-07-07 @ 16:52:52
URL: http://emeylie.blogg.se/
Postat av: Richie

So you're moving in together, that's great that you've found someone you like that much. You've grown up so fast ;)



Everything you've ever said about makes her sound like an evil old witch...



Pity her? I bet you she is really happy in her fucked up world...

2009-07-08 @ 00:29:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0