Fast i Systemet

Nu har jag handlat min första alldeles egna lagliga alkohol i Sverige. Det blev en xider - Jasmine Peach eftersom jag är praktiskt taget pank men det kan vi strunta i, jag handlade där på riktigt.
Jag och Jens gick runt inne i affären och aldrig förut har solen och lysrören skimrat så vackert i de flerfärgade vätskorna inneslutna i glasflaskornas lustiga former.
Jag pep och skuttade och kunde hur mycket jag än försökte inte bli av med mitt stora dumma leende.
Tills jag kom ut ur kassan.
Hon drog flaskorna samtidigt som hon frågade om legget som jag med ett strort leende och ett extra litet studs räckte fram mot henne. Hon kastade en snabb blick på det och lämnade tillbaka det med orden "det blir förtitre och femti. Tack."
Vart tog hennes tillbakaleende vägen? Var försvann hennes spontant glada Grattis På Födelsedagen som jag väntat på ända sedan i morse? Förtitre och femti kan verkligen inte mäta sig mot grattis, du är en av oss vuxna nu.
Men det ska hon bara ha klart för sig. Om man måste vara så där blind för folks födelsedagar bara för att man är vuxen så tänker jag aldrig växa upp!

Nu ska jag röra mig hemåt för att laga middag och vänta på Emelies telefonsamtal.

Kommentarer
Postat av: Karin

Bara för att jag tror jag fyller 20 på en söndag..

MEN MAMMA HAR LOVAT ATT KÖPA UT ÅT MIG PÅ LÖRDAGEN XD

fast det är ju inte lika kul : <

2009-03-24 @ 21:13:43
Postat av: Emelie

Som jag sa i telefon; hur jäkla svårt kan det vara att vara trevlig och säga ett grattis egentligen?? Suck för såna människor alltså! ><'

2009-03-25 @ 12:13:39
URL: http://emeylie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0